- 1 Nisan 2014
- 2.423
- 3.519
- Konu Sahibi sunshine__
- #76.281
Konuştunuz tekrar tekrar sonuç alamadıysanız Öyle şikayet edilebilecek bir yönetim varsa bence şikayet edinKizlar ya ust katımdan gelen ses hakkında ne yapsam lütfen fikir verin. 1.kat arka bahçeye baktığı için çocuklar futbol oynuyordu güm güm eve geliyor. Prensip olarak kendime dedim ki asla bir çocuğun sesi seni rahatsiz etmesin. Bahce avantaji var oynuyorlar dedim. İkna oldum. Ust katima bir kere mesaj attım. Sanırım alt katiniz boş sandığınız icin bu kadar ses yapıyorsunuz ama biz taşındık dedim.
Oda çocuk var, anlayisli olun, sizinde çocuğunuz var dedi. Yaklaşık iki hafta önce oldu bu.
Sesleri hep devam etti ama bugun aşırı. Şuan sesten küfür yazicam , yazip yazıp siliyorum resmen yazdığımi. Çocuk olunca mi böyle. Böyle mi alismislar. Lojman ve hiyerarsili bir yapı olduğu icin benden önceki hicbir sey dememis olabilir ama beni hic bağlamaz hiyerarsik yapı. Mesaj yazıyım bu ikinci mesaj olsun. Üçte en azından lojman yönetimine sikayet ederim bakın iki kere yazdım sonuc alamadim diye diyorum. Bir yanım e çocuk iste diyor. Ben 1.katim ama altım bos istediğim gibi tepinebilicem dolu olsa kizima koşma demek ister mydim ki.
Ne yapıyım mi bi fikir verin
Annemde geçen yıldan beri üst komşudan çekmediği kalmadı dört çocuğun dördüde çılgınlar gibiydi balkonlara cam bardak fırlattılar anneme iftira attılar müzik son ses yaptılar anneme yinw iftira sürekli sofra çırptılar annemin yaptığını söylediler inad ettiler etmedikleri hakaret kalmadı çekeceksşn eşşek gibi yoksa defol dediler
Bğtün apartman anneme düşman oldu biranda 15 yıldır oturuyor o gelen komşu bir sene olmadı herneyse bu iğrenç bir mesele bence hala çöp yumurta bardak fırlatıyorlardı en son bir kanun çıkmış sanırım 10 dan sonra ses yapan komşu hakkında haberlere çıktı birkaç aydır biranda ses soluk kalmadı bunlarda özür dilemeye başladılar ben böyle şeyleri affetmiyorum oyğzden ne halleri varsa görsünler canları isterse demekki susturabiliyorlarmış yada çocukları alıp dışarı çıkabiliyorlarmış