- 24 Ağustos 2018
- 6.782
- 10.231
- 41
- Konu Sahibi sunshine__
- #75.581
Ben istanbul’da böyle sıcak görmedim ya. 40 yıldır yaşıyorum, bu nedir arkadaş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz 2 çocukla tatil ayarladık ekim ayında herkes burnundan gelir diyor ama felsefem su benim evde burnumdan gelecegine tatilde gelsin en azından ev işiydi yemekti derdi yok bence kafa dagıtmak iyi gelirBir iki geceliğine ufak bir kaçamak yapmak bebemi çok etkiler mi sizce, mızmız bebek. Ha evde ha başka yerde ne fark eder kıvamına geldim iyice. Artk çok bunaldım iki gün değişiklik istiyorum. Ek gıdası, huzuru, düzeni nasıl etkilenir? İyi şeyler söyleyin de el birliğiyle beni iki gün bir yere gönderelim, mahvoldum iyice.
Sanırım tek iyi yönü buranın sern olmasıBen istanbul’da böyle sıcak görmedim ya. 40 yıldır yaşıyorum, bu nedir arkadaş
Bebeklemi gidecrksin beneği birine mi bırakacaksınBir iki geceliğine ufak bir kaçamak yapmak bebemi çok etkiler mi sizce, mızmız bebek. Ha evde ha başka yerde ne fark eder kıvamına geldim iyice. Artk çok bunaldım iki gün değişiklik istiyorum. Ek gıdası, huzuru, düzeni nasıl etkilenir? İyi şeyler söyleyin de el birliğiyle beni iki gün bir yere gönderelim, mahvoldum iyice.
Mersine gelmedin mi biz Mersindeyiz moralim cok bozukSanırım tek iyi yönü buranın sern olması
Pencere açamıyoruz uzun kolluyuz hep
Ben iki çocukla gittim ama yanımda eşimin halasını götürdüm, yardımcı oldu sağolsun. Bi de villa kiraladık, o çok iyi oldu. Bebek içerde uyurken havuz keyfi yapabildik. Bi de anladım ki tam kızla rahat edecekmişiz bu sene, başa sarmışızBiz 2 çocukla tatil ayarladık ekim ayında herkes burnundan gelir diyor ama felsefem su benim evde burnumdan gelecegine tatilde gelsin en azından ev işiydi yemekti derdi yok bence kafa dagıtmak iyi gelir
Orası nasıl bi yer anlamadım, yaz kış soğuk. Türkiye’de mi? izlanda’da mı yaşıyorsun, napıyorsun?Sanırım tek iyi yönü buranın sern olması
Pencere açamıyoruz uzun kolluyuz hep
Önceki hafta mersindeydik bizdeMersine gelmedin mi biz Mersindeyiz moralim cok bozuk
Sicak aksam olmadan bi yere cikilmiyir bir de kizin atesi cikti dun 37 kusur doktor hava sicak normal bu ates dedi evin ici de dar of of hic sevmedim burayi kendi evim olunca severim belkiÖnceki hafta mersindeydik bizde
Bir aya yakın kaldım kv evinde
Neler oluyor
Sürekli soğuk vallaOrası nasıl bi yer anlamadım, yaz kış soğuk. Türkiye’de mi? izlanda’da mı yaşıyorsun, napıyorsun?
Bebiş nasıl? Özledik sizi.
Allah yardımcın olsun böyle sıcak bir şehir görmedimSicak aksam olmadan bi yere cikilmiyir bir de kizin atesi cikti dun 37 kusur doktor hava sicak normal bu ates dedi evin ici de dar of of hic sevmedim burayi kendi evim olunca severim belki
Kızımla elbette, bebemsiz assslaaBebeklemi gidecrksin beneği birine mi bırakacaksın
Biz uzun yolculuk yaptık çok fazla şehir değiştirdik yolculuk ve uyku düzeni sıkıntılı oluyor ama diğer konularda idare ediyordukKızımla elbette, bebemsiz assslaa
Yazın o sıcağa rağmen kışın da torosların kar soğuğu vuruyor. Ben şubat tatilinde de donuyorum orda ama bizimkiler ya sobayla ısınıyor ya doğalgazla ondan. Bari kışın da sıcak olsaydı. Ekim, kasım, mart, nisan, mayıs çok güzel.Allah yardımcın olsun böyle sıcak bir şehir görmedim
Bu soğuklarda bebeği hasta etmedim
Orda sürekli burnu akan ishal olan bir bebeğim vardı
Klimanın başından çıkamadık öbğr odaya geçsek çocuk sırılsıklamdı daha kavuran sıcaklarıda yoktu ozaman
Bence orda yaşamamak lazım tayn isteyeceğiz birbuçuk sene sonra ben karar verdim ne tarsus ne mersin oraya gitmeyeceğim
İnşallah sınavın güzel geçer.Sürekli soğuk valla
bebeğim iyi çok şükür bir sıkıntımız yok her zamanki gibi pollayannabir bebek bu
Sınava hazırlanamaya çalışıyorum pazar günü kpss var
Esimin isi burda yazlari kacmayi dusunuyorum ben de :/Allah yardımcın olsun böyle sıcak bir şehir görmedim
Bu soğuklarda bebeği hasta etmedim
Orda sürekli burnu akan ishal olan bir bebeğim vardı
Klimanın başından çıkamadık öbğr odaya geçsek çocuk sırılsıklamdı daha kavuran sıcaklarıda yoktu ozaman
Bence orda yaşamamak lazım tayn isteyeceğiz birbuçuk sene sonra ben karar verdim ne tarsus ne mersin oraya gitmeyeceğim
Peki gorsel var mi taneleri nasil catalla mi ezdin suyla mi pisirdin tekKuzu kıymalı nohut yedirdim öğlede. İlk defa yediği için az verdim ama bayağı sevdi.
Kiz uyurken duşa girip çıkayım, yazacağım. Görsel yokPeki gorsel var mi taneleri nasil catalla mi ezdin suyla mi pisirdin tek