2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    323
Merhabalar anneler ben yedinci ay menenjit aşılarını yaptırdım kızıma sağ bacağında aşı yapılan yerde dokunuyorum beze gibi bir sertlik var bir hafta olcak yaptıralı ateşi şişliği vs yok ama ufak bir morluk kalmış dokununca beze geliyor elime zamanla dağılır diyenlerde oluyor ama doktora götürsem mi bilemedim dokununca bir ağrı belirtisi de vermiyor başına gelen var mı?
 
Gece herkes uyudu mu yoksa hiç uyumadı mı?
Uyumadi sinir krizi gecirdim en son nefret ediyorum yasamaktan mutlu degilim diyerek babasina verdim yataga girdim agladim cok psikolojim.bozuk ya,kaldiramiyorum,kizıyorum deliriyorum vicdan yapiyorum uzerimden atamiyorum pismanligi daha beter oluyorum
 
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Tüm gün zaten tükeniyorum, akşam artık hiç tâkatim kalmıyor. Bir de üstüne gece vardiyası eklenince bedenen de ruhen de bitiyorum.
Gerçekten bazen kızıma neden uyumuyorsun diye kizasim geliyor, akıl alır gibi değil. El kadar bebeye kızdan ne kizmasan ne. Ben kızgınlığımi, yorgunluğumu genelde eşime yönlendiriyorum. Anlıyor o garibim de, sarılıyor falan sonra ben bir ağlıyorum. Rahatlıyorum. Ertesi gune her şey sıfırdan başlıyor tabi.

Yaşarken çok ama çok zor. Ama inan hepsi geride kalacak. Elbette şikayet edeceğiz, kizacagiz, ağlayacağız ama geçecek. Yürüyecekler, konuşacaklar. (Bugun bunları sana söyleyip yarın ben de şikayet edeceğim, hepsini bile bile.) Allah hepimizin yardımcısı olsun. Tüm bebelerimize de bizlere de sağlık versin.
 
Ben memlekete taşındım, herkes tanıdık. Bir aydır ikinci çocuk yap'çı teyzelerle dalaş halindeyiz. Normalde cevap vereceğim şeyler değil, kulak ardı ederdim de eminim ama zaten patlayasim geliyor en ufak şeye teyzeler de nasibini alıyor.

Geçen biri daha dedi ayy ikinciyi de yap çok ara verme birlikte buyusunler, dedim sizinle birlikte mi bakıp büyütüyorum ben kızımı, yoo, "siz benim neler çektiğimi nerden bileceksiniz" minvalinde bir serzenişten sonra, bu gençler de hep böyle bir siz ana oldunuz, bir siz dogurdugunuz diyorlar istisnasız, başka çocuk yapmak için başkasının aklına ihtiyacım yok gelip bakacaksaniz masrafını karsilayacaksaniz konuşun diyorum. Cıkcıklar havada uçuştu

Benim derdim bana yeter iken dış mihraklarla da uğraşıyoruz
 
Alıştırma bardağı olarak ne kullanıyorsunuz? Bizimki biberon tutmuyor, kaşıkla suyu güzel içiyor ama yavaştan kaşığı devreden çıkarmak istiyorum.
Ben nukun suluğundan içiriyorum bardakta mı alsam acaba döküyor falan ama içmek isteyince içiyor, zamanla alışır diye düşünüyorum ne kadar su içmesi gerek günde?
 
Beğen butonuna alkış emojisi koymalılar.
 
Kızlar selam verem aşısının yeri kızarık ve şiş sürekli kabuklanıp iltihaplanıyor akıyor tekrar iltihaplanıyor varmı aynı seyi yaşayan ?
 
Ben de kendi kendime ağlıyorum tepiniyorum. Bundan sonra hayatım bitti diyorum. Hayat bu işte, daha ne yapacaksam…
 
Kız o dış minnaklar her yerde bana da 2. Yi yapacak mısın dedikleri anda evet evet hemen hatta 40 günlükken başladık ama işte istiyoruz dua edin falan diyorum aman bu büyüsün diyorlar ben de inadına ısrarla hemen yapacağım diyorum bir görsen bu büyüsün, sütün yetmez, bebeğe ilgi gösteremezsin bıdıbıdı tam tersini savunuyorlar. Kendileri ile çelişiyorlar akıllarını alıyorum minnakların
 
Ben nukun suluğundan içiriyorum bardakta mı alsam acaba döküyor falan ama içmek isteyince içiyor, zamanla alışır diye düşünüyorum ne kadar su içmesi gerek günde?
Bize doktorumuz her ek gıdadan sonra teklif edin istediği kadar verin dedi. Hiç cc hesabı yapmıyorum o yüzden.
 
Kızlar selam verem aşısının yeri kızarık ve şiş sürekli kabuklanıp iltihaplanıyor akıyor tekrar iltihaplanıyor varmı aynı seyi yaşayan ?
Benimkinin de kırmızı ve şiş, tekrar tekrar iltihaplanma yaşamadık ama 8. 9. aya kadar devam edecek demişti bize ebemiz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…