- 24 Aralık 2021
- 2.796
- 14.152
- Konu Sahibi sunshine__
- #75.201
Sohrab bizi haberdar et canım, güzel haberlerle dön inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başlıycak. Aslında bu sene kreşe tam gün gidiyordu, okulda öğlenci olacak büyük ihtimalBu sene okula başlicak mı kızın? O zaman biraz nefes alırsın en azından
Ben de bir kere patatesli yoğurt verdim çok sevdi. Doktoruma söyledim çok sevdi diye olmaz dedi. Bulamaç karıştırma ÖnermBen daha önce tattıklarından da veriyorum. Sadece patatesli yoğurt yiyor zaten bi tek onu sevdi.
Bi de bir çay kaşığını bir kerede yiyor mu? Bazen çıkarıyor, öğürüyor, tükürüyor, çok minik minik veriyorum ben. Bakıyorum yiyor, o zaman kaşığı dolduruyorum.
az az veriyorum azıcık labne minik bir parça avakoda gibiHergun bu kadar yedi mi anne sütü almaz ki ben tadımda bile hep kısıtlı ilerliyorum yarın bi ikindi öğünü deneyeyim bakiyim
Güzel haberlerini bekliyoruzKakadakı kanı farklı ve miktarını fazla gordu ınsallah cnm sabah olsun hayrolsunn
Doğru istediğiniz okul çıkmıştı. Umarım okulda enerjisini atarBaşlıycak. Aslında bu sene kreşe tam gün gidiyordu, okulda öğlenci olacak büyük ihtimal
Patates ve yoğurdu ayrı ayrı da yiyor. Bir hafta hiç bir şey yemeyince sevdiklerini veriyorum ben de.Ben de bir kere patatesli yoğurt verdim çok sevdi. Doktoruma söyledim çok sevdi diye olmaz dedi. Bulamaç karıştırma Önerm
az az veriyorum azıcık labne minik bir parça avakoda gibi
Neden karistirilmiyormus onu anlamadim.bizim doktor da tam tersi 3 sebzeyi karistirip püre yaptirtiyorBen de bir kere patatesli yoğurt verdim çok sevdi. Doktoruma söyledim çok sevdi diye olmaz dedi. Bulamaç karıştırma Önerm
Çok geçmiş olsun çatlak varsa ondandır inşallah oda çabucak geçer alerji olduğunu sanmıyorum şimdiye kadar mukuslu kakası vs bile olmamış bir bebekte ek gıdadan 1 ay sonra birden niye alerji çıksın ki şüphelense bile yoğurt değildir benceKızlar alerji ve cerrahı ye muayane olduk, deri testinde alerji cıkmadı, kan testi salı-carsambaya kadar cıkacakmıs, o zamana kadar yogurt vermıcem, dıger ekgıda ya devam edebilirsin dedı.. Kanama ıcınde cıddı boyutlarda olursa kansızlık yapar endısemız o olur dedı, bugun 2 kere kaka yaptı, ıkısınde de kan yoktu.. Her kakada gormedıgım ıcın de cıkkacagını sanmıyorum dedı.. Alerji de daha cok nokta nokta oluyormus kan sanırım.
Cerrahı de makatta catlak gordu, baya derin baktı fazla kaka yapmak tahrıs etmıs, cıkarken de yırtarak cıkıyordur dedı, kanı da o sekılde yorumladı, gunde 2 kere 15er dk ılık suya oturtucam, bı de krem yazdı kaka yapacağı zaman mercımek tanesı kadar sürücem dıs tarafına, 2 3 hafta sonra tekrar goreyım dedı.
Pişik de büyük ölcüde gectı yine, travazol ve la roche nın pısık kremini donusumlu suruyorum.. Islak mendıl kullanmıyorum bu ara, pamukla siliyorum, sonrasında yıkıyorum..
İnsallah alerjisi yoktur, catlak da bu sekılde cabucak tedavı olur dünden beri kendımı yedim bitirdim..
Çok geçmiş olsunKızlar alerji ve cerrahı ye muayane olduk, deri testinde alerji cıkmadı, kan testi salı-carsambaya kadar cıkacakmıs, o zamana kadar yogurt vermıcem, dıger ekgıda ya devam edebilirsin dedı.. Kanama ıcınde cıddı boyutlarda olursa kansızlık yapar endısemız o olur dedı, bugun 2 kere kaka yaptı, ıkısınde de kan yoktu.. Her kakada gormedıgım ıcın de cıkkacagını sanmıyorum dedı.. Alerji de daha cok nokta nokta oluyormus kan sanırım.
Cerrahı de makatta catlak gordu, baya derin baktı fazla kaka yapmak tahrıs etmıs, cıkarken de yırtarak cıkıyordur dedı, kanı da o sekılde yorumladı, gunde 2 kere 15er dk ılık suya oturtucam, bı de krem yazdı kaka yapacağı zaman mercımek tanesı kadar sürücem dıs tarafına, 2 3 hafta sonra tekrar goreyım dedı.
Pişik de büyük ölcüde gectı yine, travazol ve la roche nın pısık kremini donusumlu suruyorum.. Islak mendıl kullanmıyorum bu ara, pamukla siliyorum, sonrasında yıkıyorum..
İnsallah alerjisi yoktur, catlak da bu sekılde cabucak tedavı olur dünden beri kendımı yedim bitirdim..
Değil mi düşününce hıc mantıklı gelmiyor, yogurdu cok seviyor, nerdeyse butun sebzeleri yogurtla verdım 1 ay boyunca hep yedı.. Muzu son zamanlarda cok kullandım, sık kaka yaptı, ccerrahının soyledıgı daha mantıklı, kabız olmasa bile sık sık kaka yapması da tahrıs etmıs olabılır dedıÇok geçmiş olsun çatlak varsa ondandır inşallah oda çabucak geçer alerji olduğunu sanmıyorum şimdiye kadar mukuslu kakası vs bile olmamış bir bebekte ek gıdadan 1 ay sonra birden niye alerji çıksın ki şüphelense bile yoğurt değildir bence
Nasıl alıntılayıp yazdıysam. Kısaca yoğurtlu patatesi çok sevdik ama doktor önermedi ben de ayrı veriyorum sen gibi NilsibelBen de bir kere patatesli yoğurt verdim çok sevdi. Doktoruma söyledim çok sevdi diye olmaz dedi. Bulamaç karıştırma Önerm
Tatları tek tek alsın diyor. Aynı anda verip hepsini tek tek verin dedi. Bulamaç karıştırma olmasın dedi. Ben hatta her sebzeden önce ismini söyleyerek veriyorum aynı anda verince.Neden karistirilmiyormus onu anlamadim.bizim doktor da tam tersi 3 sebzeyi karistirip püre yaptirtiyor
İnşallah çok geçmiş olsun. En kısa zamanda düzelecek içini ferah tutKızlar alerji ve cerrahı ye muayane olduk, deri testinde alerji cıkmadı, kan testi salı-carsambaya kadar cıkacakmıs, o zamana kadar yogurt vermıcem, dıger ekgıda ya devam edebilirsin dedı.. Kanama ıcınde cıddı boyutlarda olursa kansızlık yapar endısemız o olur dedı, bugun 2 kere kaka yaptı, ıkısınde de kan yoktu.. Her kakada gormedıgım ıcın de cıkkacagını sanmıyorum dedı.. Alerji de daha cok nokta nokta oluyormus kan sanırım.
Ya doğru doktorlar böyle diyor ama bu tadım için mi geçerli? Çünkü mesela bizde yemeklerde pek çok şeyi karıştırıp yapıyoruz. E sonra çorba da yapıyoruz bebeklere mesela içine ben dengelesin diye sebze de işte tahılda koymaya çalışıyorum yine karıştırmışız oluyoruz. Ya da mesela avakado muz labne vs de karıştırıp vermiş oluyoruz bunlar hep karışım. Daha besleyici geliyor bana göre.Tatları tek tek alsın diyor. Aynı anda verip hepsini tek tek verin dedi. Bulamaç karıştırma olmasın dedi. Ben hatta her sebzeden önce ismini söyleyerek veriyorum aynı anda verince.
Canım çok geçmiş olsun, hemen iyileşsin kanı da temiz çıksın bebisinin inşallah pamukla silmeni doktor mu söyledi? Biz pişik olduğumuz zaman pamuk kullanmayın dedi bize ebemiz, pamuk ipleri yapışır diye… bence havlu ıslat ya da yumuşak peçete bebekler için öyle silKızlar alerji ve cerrahı ye muayane olduk, deri testinde alerji cıkmadı, kan testi salı-carsambaya kadar cıkacakmıs, o zamana kadar yogurt vermıcem, dıger ekgıda ya devam edebilirsin dedı.. Kanama ıcınde cıddı boyutlarda olursa kansızlık yapar endısemız o olur dedı, bugun 2 kere kaka yaptı, ıkısınde de kan yoktu.. Her kakada gormedıgım ıcın de cıkkacagını sanmıyorum dedı.. Alerji de daha cok nokta nokta oluyormus kan sanırım.
Yok kuzu doktor demedı, pişigi sebebi benim bence cok kaka yaptı bı ara her bezde kaka oluyordu, ben de hep ıslak mendille sildim, cok bol kullanıyorum onu da tahrıs ettım.. Hanı ıslak mendıl de ne kadar az da olsa katkı maddesi vardır diye eskı usul temızleme pamuguyla sılıyorım 3 4 gundur.Canım çok geçmiş olsun, hemen iyileşsin kanı da temiz çıksın bebisinin inşallah pamukla silmeni doktor mu söyledi? Biz pişik olduğumuz zaman pamuk kullanmayın dedi bize ebemiz, pamuk ipleri yapışır diye… bence havlu ıslat ya da yumuşak peçete bebekler için öyle sil