- Konu Sahibi sunshine__
- #75.021
Ayyy geçmiş olsun canım okumamıştım yorumları bişey yoktur inşallah bizim kızda yatağa yan yatırdım yastıkta yüksek ama bakayım tekrardan Allah korusun cümlesiniBenimki yastiga ciktigi icin düstü zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy geçmiş olsun canım okumamıştım yorumları bişey yoktur inşallah bizim kızda yatağa yan yatırdım yastıkta yüksek ama bakayım tekrardan Allah korusun cümlesiniBenimki yastiga ciktigi icin düstü zaten
Karpuzu ilk defa verdiysen 3 gün yeni bir şey verme, kırmızı meyve alerjik olabilir. Aynı şeyleri verebilirsin yine.Bugün 6.5 aylık oldu bizim bebiş ek gıda serüveni önce 3 gün kabakla başladı sonra patates verdim 2. Gün et haşlama içinde pişen patates ve havuç vardı onu ezdim verdim (en çok bunu sevdi ) 3. Gün evde patates havuç minik elma buharda pişirip verdim. Bugünde karpuz ve elma denettim
Aaaa bilmiyordum tamam vermeyeyim o zaman sağol canımKarpuzu ilk defa verdiysen 3 gün yeni bir şey verme, kırmızı meyve alerjik olabilir. Aynı şeyleri verebilirsin yine.
Gabriel’in kim olduğunu bile unutmuşum tipine baktım, sanki bu adam ölüyordu diye hatırlıyorum. Kaçıranları hatırlamadım.Nilsibel gabrieli kaciran grup mu 3.grup dedigin?
Şimdiden belli oluyor mu onlar ne zaman kayıt ve öğretmen seçme işi.bende çok heyecanlıyım resmen büyüdülerKızlar, kızıma istediğim ilkokul çıktı. Çok mutluyum.
Spoiler verme kız ben öldürmedim daha.gabriel peder olanGabriel’in kim olduğunu bile unutmuşum tipine baktım, sanki bu adam ölüyordu diye hatırlıyorum. Kaçıranları hatırlamadım.
Ben herhalde glenn le abrahamın ölümünden başlıycam ama vikingleri bitiremiyorum ki her gün 10 dk izle izle bitmiyor.
Bugün belli olmuş edevlette. Babam mesaj attı, ben de şimdi baktım. Bizim ev ortadaydı, burası çıkmazsa amcamın evine kaydımızı aldıracaktık.Şimdiden belli oluyor mu onlar ne zaman kayıt ve öğretmen seçme işi.bende çok heyecanlıyım resmen büyüdüler
Yok baktım zaten ölmemiş herhalde. 11. Sezonda ölecek mi falan yazıyor internette ama bu adam çok büyük bi yamuk yapmıştı diye hatırlıyorum.Spoiler verme kız ben öldürmedim daha.gabriel peder olan
Kreşte 3 yıl hiç sevemedim öğretmenlerini ama arkadaşlarını seviyor diye bozamadık düzenini baktığımız başka okullara gitmek hiç istemedi öylede devam ettik.şimdi bakalım ne olur bi taşınma işimiz var malesefBugün belli olmuş edevlette. Babam mesaj attı, ben de şimdi baktım. Bizim ev ortadaydı, burası çıkmazsa amcamın evine kaydımızı aldıracaktık.
Özel sınıf oluşturuyorlarmış. Arkadaşım oranın müdürüyle görüştü ama öyle şeyler sonradan boka sarıyor. Çokbilmiş veliler oluyor o sınıfta. Benim kızım genelde şanslı, kendi kısmetine çıkana mı bıraksam bilmiyorum. Kreş öğretmenleri hep çok iyi denk geldi.
Yok canım gabriel, spin off lar da bıle varGabriel’in kim olduğunu bile unutmuşum tipine baktım, sanki bu adam ölüyordu diye hatırlıyorum. Kaçıranları hatırlamadım.
Ben herhalde glenn le abrahamın ölümünden başlıycam ama vikingleri bitiremiyorum ki her gün 10 dk izle izle bitmiyor.
Bjorn’ü öldürdüm geldim. ağır saçmalamışlar…Yok canım gabriel, spin off lar da bıle var
Lagertha nın ölümüne geldin mi?
İnşallah gönlünce göre olur.Kreşte 3 yıl hiç sevemedim öğretmenlerini ama arkadaşlarını seviyor diye bozamadık düzenini baktığımız başka okullara gitmek hiç istemedi öylede devam ettik.şimdi bakalım ne olur bi taşınma işimiz var malesef
Onu da cok uzattılarBjorn’ü öldürdüm geldim. ağır saçmalamışlar…
Canım dişten ise acaba yeşil soğan mı versen? Bana doktorum dişi kaşınıyor acıyorsa yeşil soğan ver eline kemirsin kopmuyor dedi. Damağı uyuşturuyormuş. Belki uyku öncesi verirsen dişten uyumuyorsa uyurUyku konusunda gerçekten çok çaresizim artık. Her uyku öncesi çığlık kıyamet. Uykudan ölüyor ama uyumak istemiyor. Rutin vs bilmem ne katiyen ise yaramıyor. İki üç gün uyuduğu şekilde daha sonra uyumak istemiyor, her uykudan önce çeşit çeşit yol deniyoruz. Çok yoruldum artık, zaten aşırı mızmız bir bebek üstüne bir de sürekli ağlama olunca gerçekten tükendim.
Yağı yakmiyoruz bebeklerin hicbir yemeginde zyag sonradan haslanmis yumurtaya koyabilirsin. Bazi tariflerde tereyagini eritip koyan varTavadada pişirip verebiliyormuyuz peki sadece haşlamamı