2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    323
Aynen biz de alerjik gidalara erkrn basladik. Hatta ben yumurta beyazi vermisim yook o 9.ay dedi sasirdi. 3 gun kuralini biraktim 2 ay oldu zaten ek gidaya baalayali.
her yeni besinde 3 gün uygulamaya devam biz kaç aylık olursa olsun alerji riski olan herseyde 3 gün deneme yapacaz
 
Bilmiyorum canim ya gercekten her doktor farklı icine ne siniyorsa onu yapacaksin en iyisi
 
Uyku eğitimi hakkında bilgisi, tecrübesi olan var mı? İyi midir, kötü müdür? Faydalı mı, değil mi?
 
Normal patates mi? Benim doktor yazmamis niye acaba
Normal patates canım. Tatlı patates daha faydalı diye yazmamıştır.
Ben alışık olmadığımız şeyleri çok alıp yapma taraftarı değilim ya. Annelikle hayatıma giren tek yiyecek yulaf. Keçiboynuzu özü/ unu falan aldım attım hep tarihi geçti. Bi yaştan sonra yeniliklere açık olamıyorum galiba.
 
Ben de avakado veriyorum, üst komsum 2 cocuk annesı ogretmen, cocugun midesini zorlama ben bu yasımda yiyemiyorum diyor, ben de muzla bırlıkte püre yap ye tadı cok guzel oluyor dedim
Ben de bı gazla hepsınden aldım, tam bugday unu, irmik, pirinc unu, ama sankı en cok irmik kullanılıyor..
Muhallabıler aldım, ama 7+ve 8+olandan almısım beklıyorum
 
Baslarda ben de yiyemiyordum avakadoyu 2 sene once falan ama alisinca sade bile yiyorsun cok guzel geliyor tadi.diyetisyen yasaklamasaydi tüm.gebeligimi gecirebilirdjm avakadoyla
 
Ben beceremedim, becerirseniz iyi. Memede uyutanlar için imkanlı değil bence. Ben yapamadım yani.
Uyku konusunda gerçekten çok çaresizim artık. Her uyku öncesi çığlık kıyamet. Uykudan ölüyor ama uyumak istemiyor. Rutin vs bilmem ne katiyen ise yaramıyor. İki üç gün uyuduğu şekilde daha sonra uyumak istemiyor, her uykudan önce çeşit çeşit yol deniyoruz. Çok yoruldum artık, zaten aşırı mızmız bir bebek üstüne bir de sürekli ağlama olunca gerçekten tükendim.
 
İrmik zaten mutfağımızda kullanılan bir şey. Avokado bi ara çok alıyorduk. Sonra bi sene kötüydü avokadolar, tekrar almak aklımıza gelmiyor. Ben bi de bu yaşımda mango yedim ve çok sevdim ama yazın şeftali varken onu almam. Kışın alıyorum.
 
Ben şehriye çorbası vs yapmak istiyorum artık, malum biz aylar evvel ek gıdaya geçtik. İçine baharat girilir mi acaba
Bi arkadaş yapmıştı pirinçli yayla çorbası yapmışsın işte demiştik. Nane koyulabiliyor 6. Ayda. Şehriye tam buğday unlu falan oluyorsa öyle dene. Bizim doktor irmik, bulgur, pirinç, kepek artık kullanabilirsiniz dedi. O şekilde çorbayı içerse soğan, sarımsak, kıyma sırayla ekleyebiliyormuşuz.
Ben başa döndüm, patatesi yesin de
 
Pirinç, ben de giriyorum sebzesine. Diğerlerini de deneyeyim. Aslınds bir hafta on gün öncesinde kuzu kıyma başlamam lazımdı ama buradaki kasaplara yayladan temmuz ortasına doğru geliyormuş,onu bekliyorum. Sarımsak da koyacağım herhalde, yesin bakalım.

İnşallah rahatlar miniğiniz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…