2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Öyle anlamadım. Kırmızı biber verince kırmızı çıkıyor bizde. Karpuzdan da kırmızı çıkabilir bence.
Yedikleri içtikleri illa ki kaka rengini etkiliyor ya benim kızında demir damlasını değiştirdik kakası Demir damlasi kullandigim andan itibaren siyaha kaymaya başladı çok koyulastirdi kakasını normalde tedirgin olurdum ama damladan kaynaklı olduğunu bildiğimden sorun etmedim😁

Arkadaşlar ishal olunca kakalar hep sulu mu oluyor? Benim kız bugun 8 defa kaka yaptı. Sulu degiller ama. Bazıları sümüksü ama genel olarak normal anne sütü kakası. Ek gıda da yemiyor zaten hala. Normalde günde 2-3 yapardı. Her emdikten sonra yaptı resmen korktum biraz ya

Kızlar doğum günü hazırlıklarına baslayan var mı ? Hediyelikler konusunda farklı bir şeyler istiyorum. Magnet ve kolonya doğum yaptığımda dağıttım. Farklı bir şeyler yapmak istiyorum. Var mı fikri olan ?

Merhaba kızlar nasılsınız bir süredir giremedim telefonum kırıktı. Bu sürede ilk dişler 2 dişimiz birden çıktı (9 aya girdik). 2 kere yataktan düştü yavrum 😔 birinde uyuyordu yastık koymuştum onunla beraber düşmüş diğerinde de tatile gitmiştik hep yatak üzerinde olduğu için gözetimimdeydi hatta eşime emanet ettiğimde abartma mihvalinde söyleniyordu tamam tamam falan diye. Yine onun baktığı bir an boşluğuna geldi kızdan uzaklaştığı sıra emeklerken gözümün önünde düştü çok kızdım kendime. Çok şükür iyi şimdi çocuk perişan oldu diye çok üzüldüm. Park yatağında uyanıp meme arıyor hep ama artık riske atamam daha fazla yanımda yatırmak istemiyorum. Çocuk odası alacağım büyük ihtimalle. Çilek ve kelebekin modellerini çok beğenmiştim caploonba da cok güzel sizden bunları kullanan var mı tavsiye eden

Üşü
Arkadaşlar ishal olunca kakalar hep sulu mu oluyor? Benim kız bugun 8 defa kaka yaptı. Sulu degiller ama. Bazıları sümüksü ama genel olarak normal anne sütü kakası. Ek gıda da yemiyor zaten hala. Normalde günde 2-3 yapardı. Her emdikten sonra yaptı resmen korktum biraz ya
Üşütmüş olabilir mi?

Sadece anne sütünde 8 defa kaka normal bence, yine de takip et. Şimdi nasıl?

Kizlar kafayi yemek üzereyim.kitapligi yerlestiriyordum,sleepy nin camasir suyu katkili mendiliyle silerek.kizim nasil yaptiysa agzina almis mendili emiyor,nasil yetistim bilemedim,elini agzini yikadim,su icirdim ama cok korkuyorum napcam bilemiyorum,bir sey olmus mudur,nasil anlicam

Kizlar kafayi yemek üzereyim.kitapligi yerlestiriyordum,sleepy nin camasir suyu katkili mendiliyle silerek.kizim nasil yaptiysa agzina almis mendili emiyor,nasil yetistim bilemedim,elini agzini yikadim,su icirdim ama cok korkuyorum napcam bilemiyorum,bir sey olmus mudur,nasil anlicam
Bence bir şey olmamıştır canım. Gözlemle. Öyle şeyler kullanma. Çamaşır suyunu tuvalet hariç kullanmayın diyor uzmanlar. Ben çok severim domestosum canım benim. Ama çocuklar olunca sirke karbonat gibi şeylere yönelmek gerekiyor.

Bence bir şey olmamıştır canım. Gözlemle. Öyle şeyler kullanma. Çamaşır suyunu tuvalet hariç kullanmayın diyor uzmanlar. Ben çok severim domestosum canım benim. Ama çocuklar olunca sirke karbonat gibi şeylere yönelmek gerekiyor.
Aslinda saka gibi sadece klozet icin kullaniyordum camasir sulu olanini.nasil olduysa elime o gecti onunla sildim 😭

Kızlar özel sektörde olup bebesini bırakıp işe gidenler lütfen tecrübelerini paylaşır mı çok korkuyorum nasıl bırakacağım ne yapacağım tek bir fikrim yok

Kızlar doğum günü hazırlıklarına baslayan var mı ? Hediyelikler konusunda farklı bir şeyler istiyorum. Magnet ve kolonya doğum yaptığımda dağıttım. Farklı bir şeyler yapmak istiyorum. Var mı fikri olan ?
Ben bi organizasyon şirketi ile anlaşacam orda seçenek gösteriyorlarmı yavaş yavaş mekan da bakmalıyım Ben hamilelik fotoğrafı çektiremedim yedinci ayda ani doğum riskinden hep yattım hastane odamda istediğim gibi olmadi çünkü pazar gece yarısı 23:45 de acil sezaryana alındım aldığım hiç bir geceliği dahi giyemedim sonrasında bebeklerim bi hafta küvözde kaldı bebek çekimide yaptıramadım ama inşallah büyük bir yaş doğum günü yaptıracağım

X