- 12 Nisan 2019
- 24.054
- 38.176
- Konu Sahibi sunshine__
- #74.381
Kızlar 2 tane nur topu gıbı dişi cıkıyor kızımın
Gorunce duygulandım agladım yaa büyüyor bu fındık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Huzursuzluğu oldu mu?Kızlar 2 tane nur topu gıbı dişi cıkıyor kızımın
Ayrı bı huzursuzluk olmadı, herzamnkı hallerı ama bu hafta parmağını agzına sokma coştu, salya cok cok fazlaHuzursuzluğu oldu mu?
Anladım teşekkür ederim bi doktora gösterip bende deniycemNetira göz damlası kullandık bız dogdugundan berı vardı, 3 kullanımda gecırdı.. Cay demı, anne sutu, bı damla daha kullandık farklı bu ucu gecırmemıstı. Bır de temizlerken elinizi ıyıce dezenfekte edıp gazlı bez ıle silin çapagı.. Pamuk dezenfekte olmuyor maalesef. Fızyolojık serumu gazlı beze damlatıp siliyorum ben
Ay maşallah darısı basimiza bizde dişin herseyi var ama diş yok merakla bekliyoruz. Diş gediği mi bir şey var mis yapan var mı nedirKızlar 2 tane nur topu gıbı dişi cıkıyor kızımın
Perisan olduk canim 3 gündür ben hastalandim benden kızıma gecti atesi 38.5-39 lari buldu.ilcede acilde cocuk doktoru da yok.acil doktoru bakti bogazi iltihaplanmis antibiyotik calpol verdi.antibiyotige güvenemedim kendi doktoruma da ulasamadim,kalktik Denizliye gittik acilde cocuk doktoru bulduk,kan idrar tahlilleri yapildi,ilcedeki doktorun ilaclarini onayladi,10 günluk bebege bile veriyoruz guvenle kullanabilir dedi,basladik biz de 2 gündür kullaniyor,ates 38 lerde yavas yavas düsecek gibi su an iyi biraz.burnumuzdan geldi o agliyor ben agliyorum icim gidiyor canı yanıyor dayanamiyorum aglamasina aci cekmesine.kan alirken nasil yikti ortaligisheilata noldu canım? Giremedim 1 haftadır
A acep84Perisan olduk canim 3 gündür ben hastalandim benden kızıma gecti atesi 38.5-39 lari buldu.ilcede acilde cocuk doktoru da yok.acil doktoru bakti bogazi iltihaplanmis antibiyotik calpol verdi.antibiyotige güvenemedim kendi doktoruma da ulasamadim,kalktik Denizliye gittik acilde cocuk doktoru bulduk,kan idrar tahlilleri yapildi,ilcedeki doktorun ilaclarini onayladi,10 günluk bebege bile veriyoruz guvenle kullanabilir dedi,basladik biz de 2 gündür kullaniyor,ates 38 lerde yavas yavas düsecek gibi su an iyi biraz.burnumuzdan geldi o agliyor ben agliyorum icim gidiyor canı yanıyor dayanamiyorum aglamasina aci cekmesine.kan alirken nasil yikti ortaligi
Hangi antibiyotik canim tekrar cok gezlcmis olsun soguktan hasta olur diyen yaşlı z8hniyet var ya asil bulaş yoluyla hasta oluyor yavrucaklar benim kizimda 1 aylikken oksurenlerden damlacik yoluyla hasta olmustuPerisan olduk canim 3 gündür ben hastalandim benden kızıma gecti atesi 38.5-39 lari buldu.ilcede acilde cocuk doktoru da yok.acil doktoru bakti bogazi iltihaplanmis antibiyotik calpol verdi.antibiyotige güvenemedim kendi doktoruma da ulasamadim,kalktik Denizliye gittik acilde cocuk doktoru bulduk,kan idrar tahlilleri yapildi,ilcedeki doktorun ilaclarini onayladi,10 günluk bebege bile veriyoruz guvenle kullanabilir dedi,basladik biz de 2 gündür kullaniyor,ates 38 lerde yavas yavas düsecek gibi su an iyi biraz.burnumuzdan geldi o agliyor ben agliyorum icim gidiyor canı yanıyor dayanamiyorum aglamasina aci cekmesine.kan alirken nasil yikti ortaligi
Hangi antibiyotik canim tekrar cok gezlcmis olsun soguktan hasta olur diyen yaşlı z8hniyet var ya asil bulaş yoluyla hasta oluyor yavrucaklar benim kizimda 1 aylikken oksurenlerden damlacik yoluyla hasta olmustu
Ahhh yaa hemen iyileşsin yavrumPerisan olduk canim 3 gündür ben hastalandim benden kızıma gecti atesi 38.5-39 lari buldu.ilcede acilde cocuk doktoru da yok.acil doktoru bakti bogazi iltihaplanmis antibiyotik calpol verdi.antibiyotige güvenemedim kendi doktoruma da ulasamadim,kalktik Denizliye gittik acilde cocuk doktoru bulduk,kan idrar tahlilleri yapildi,ilcedeki doktorun ilaclarini onayladi,10 günluk bebege bile veriyoruz guvenle kullanabilir dedi,basladik biz de 2 gündür kullaniyor,ates 38 lerde yavas yavas düsecek gibi su an iyi biraz.burnumuzdan geldi o agliyor ben agliyorum icim gidiyor canı yanıyor dayanamiyorum aglamasina aci cekmesine.kan alirken nasil yikti ortaligi
Iki koluyla birlikte pat pat diye miKızlar merhaba, sizin de bebekleriniz böyle kendine vuruyor mu? Benim bebeğim arada karnına ya da otururken diz, kalça vs taraflarına vuruyo… normal ml?
Bizde yok genelde bize yapıştırıyor pat pat diye kendi canı kıymetli bizimkinin.Kızlar merhaba, sizin de bebekleriniz böyle kendine vuruyor mu? Benim bebeğim arada karnına ya da otururken diz, kalça vs taraflarına vuruyo… normal ml?
Benimkilerde mama sandalyesine önüne ve birbirlerine vuruyorlar aradaKızlar merhaba, sizin de bebekleriniz böyle kendine vuruyor mu? Benim bebeğim arada karnına ya da otururken diz, kalça vs taraflarına vuruyo… normal ml?
Yaa kıyamam, cok gecmıs olsun ikinize de.Perisan olduk canim 3 gündür ben hastalandim benden kızıma gecti atesi 38.5-39 lari buldu.ilcede acilde cocuk doktoru da yok.acil doktoru bakti bogazi iltihaplanmis antibiyotik calpol verdi.antibiyotige güvenemedim kendi doktoruma da ulasamadim,kalktik Denizliye gittik acilde cocuk doktoru bulduk,kan idrar tahlilleri yapildi,ilcedeki doktorun ilaclarini onayladi,10 günluk bebege bile veriyoruz guvenle kullanabilir dedi,basladik biz de 2 gündür kullaniyor,ates 38 lerde yavas yavas düsecek gibi su an iyi biraz.burnumuzdan geldi o agliyor ben agliyorum icim gidiyor canı yanıyor dayanamiyorum aglamasina aci cekmesine.kan alirken nasil yikti ortaligi
Aslında 4.aydan berı var elını agzına sokma, salya artısı.. 6 aylık olmasına 2 gun kala ucu göründü, 2 ay da ancak gelebildi.. Doktor 6-9aylar arasında beklerız genelde demıstı..Ay maşallah darısı basimiza bizde dişin herseyi var ama diş yok merakla bekliyoruz. Diş gediği mi bir şey var mis yapan var mı nedir
Evetttt bazen de tekIki koluyla birlikte pat pat diye mi
Evet özellikle dizine çok vuruyor oğlum ben gelişimin bir parçası olduğunu düşündümKızlar merhaba, sizin de bebekleriniz böyle kendine vuruyor mu? Benim bebeğim arada karnına ya da otururken diz, kalça vs taraflarına vuruyo… normal ml?