- 12 Nisan 2019
- 24.054
- 38.176
- Konu Sahibi sunshine__
- #74.081
Ekşimesini kontrol edersinYogurt makinesj aldim onda yapicam ama köyden dönuste yogurt yaptirmis olucaz ya onunla baslayabilirx belki 1 hafta yiyebilir o zman ondan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekşimesini kontrol edersinYogurt makinesj aldim onda yapicam ama köyden dönuste yogurt yaptirmis olucaz ya onunla baslayabilirx belki 1 hafta yiyebilir o zman ondan
Evet cıkıuor canımKızlar havuç olduğu gibi kakasindan çıkıyor mu sizinde, zeytinyağı da kullanıyorum ama misket şeklinde ezince yumuşak cikiyor kaka
Evet haftalık bitecek şekilde. Bir yapışta 7 tane minik kavanoza yaparsın her gün 1 tane açarsın. Bu arada 40 mlmlikler çok küçük geldi gözüme. Hediye mumluk olur ya o boyutta. Belki daha büyük alabilirsin.1 haftada bitmesi gerekiyor demi
Konuyu bilmemekle beraber bizim devlet şuan evde yemek hazırlığı yaptırmamakla ilgileniyorNerde bu devlet
Bugun pek sessizdı buralarKonuyu bilmemekle beraber bizim devlet şuan evde yemek hazırlığı yaptırmamakla ilgileniyor
Taşındık, yolculuklarda perperisan olduk. Düzeni oynadı, ilk defa kalabalık ailemle tanışıyor ve inanılmaz insan yadirgiyor. Çok huysuz, ağlıyor, keyifsiz. İnşallah alışmaya başlar yeni hayatına, düzene girer her şey. Devlet biraz şöyle böyle yaniNerde bu devlet
İstanbulda mıydınız? Alışır alışırTaşındık, yolculuklarda perperisan olduk. Düzeni oynadı, ilk defa kalabalık ailemle tanışıyor ve inanılmaz insan yadirgiyor. Çok huysuz, ağlıyor, keyifsiz. İnşallah alışmaya başlar yeni hayatına, düzene girer her şey. Devlet biraz şöyle böyle yani
İstanbul'daydık, artık değiliz.İstanbulda mıydınız? Alışır alışır
Güzellikler getirsin yeni yerinizİstanbul'daydık, artık değiliz.
Âmin, inşallah çok teşekkür ederimGüzellikler getirsin yeni yeriniz
Yok iyice püre değil az taneli kalıyor canımRobottan mı çekiyorsun iyice püre mi oluyor çatalla ezmekten daha mı Sıvı kıvamda
Kizlar bu Bebelac meyve pureleri varya ben onlardan verdim kızıma kavanozları yıkadım yoğurt yaptım çok iyi oluyorEvet haftalık bitecek şekilde. Bir yapışta 7 tane minik kavanoza yaparsın her gün 1 tane açarsın. Bu arada 40 mlmlikler çok küçük geldi gözüme. Hediye mumluk olur ya o boyutta. Belki daha büyük alabilirsin.
Ben de temmuz basında adana sıcagına gıdıcem, cok korkuyorum, hersey gozumde buyuyor. Hele yol..Taşındık, yolculuklarda perperisan olduk. Düzeni oynadı, ilk defa kalabalık ailemle tanışıyor ve inanılmaz insan yadirgiyor. Çok huysuz, ağlıyor, keyifsiz. İnşallah alışmaya başlar yeni hayatına, düzene girer her şey. Devlet biraz şöyle böyle yani
Bı arkadasım da hippin kavanoz mamalarını tavsıye ettı.. Ebebekte hep goruyodum, tam gecelim bı denıcem ben deKizlar bu Bebelac meyve pureleri varya ben onlardan verdim kızıma kavanozları yıkadım yoğurt yaptım çok iyi oluyor
Güzel fikirmişKizlar bu Bebelac meyve pureleri varya ben onlardan verdim kızıma kavanozları yıkadım yoğurt yaptım çok iyi oluyor