- 24 Ağustos 2018
- 6.781
- 10.222
- 41
- Konu Sahibi sunshine__
- #73.581
Neyle temizlencekmiş?O eskidendi eldivenle temizlemek vs. Bizim doktorumuz öyle demişti burda da yine başka fikirler, bilgiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyle temizlencekmiş?O eskidendi eldivenle temizlemek vs. Bizim doktorumuz öyle demişti burda da yine başka fikirler, bilgiler
Öyle mii yani ilk defa duyuyorum bende napıcaz peki hani normal temizlesek sıkıntı olmaz mı yani?O eskidendi eldivenle temizlemek vs. Bizim doktorumuz öyle demişti burda da yine başka fikirler, bilgiler
Normal eldivensiz, sonrasında eller yıkanınca problem yok dediNeyle temizlencekmiş?
Evet öyle dedi benim doktorum, rota aşısında da aynısını söyledi, eskiden öyle inanılıyordu dedi fakat gerek yok eldivene, elinizi yıkayın yeterli dediÖyle mii yani ilk defa duyuyorum bende napıcaz peki hani normal temizlesek sıkıntı olmaz mı yani?
Ay ben uğraşamam zatenNormal eldivensiz, sonrasında eller yıkanınca problem yok dedi
Ya elini temizce yika tamam, ama acik yara varsa elde o zaman eldoven mantikliAy ben uğraşamam zaten
MantıklıymışBen bi mayo bi fotoğraflık bikini aldm. Denizden cikinca hemen mayosunu çıkartıp duş aldiriyorm üstüne de uzun kollu bacakli tulum giydirdim üşürse tutsun diye. Bi kerede hemen bikini altını giydirip denize soktum pişik fln varsa iyi gelsin diye. Çıplak bulundurmamak için. Mayosu hep bu sürede kurudu bidaha giydirene kadar.
Rica ederimTeşekkürler ben de bundan aliyim
O
Zaman
KızValla ben bi tane uv korumalı aldım. Bi de mayo bez alırım yeter. Kızımın 8-10 tane var ama bi de onun hep öyle çok vardı kız mı senin erkek mi?
Normal mayo bikinileri her sene yeni almak gerekmiyor bu arada. Benim kız 3-5 yaş arası aynı şeyleri giydi. Yeni bu sene küçülmüşler artık. Az büyük alın
Altı saat mı altı saat yetişkin olarak bana bile fazla bende aşırı beyaz tenleyim gölgede bile yanıyorum hep akşam altıdan sonra güneş batana kadar dururum bizde hafta sonu yazlıktaydık sabah dokuz on arası bi götürdüm akşam da altıdan sonra en korktuğum yanmaktır kendi açımdan babasıda esmer ama bebekler bana benzedi bol bol ılık suya soksaydın evde çok geçmiş olsun6 saat durdum toplam ama denize her üç sefer yirmi dakika girdi. Her defa duş aldırıp uzun kollu kıyafet giydirdim. İki defa da uyudu. Çadırda güneş hiç gelmedi.
Mayonun kollari kısa bizim. Upuzun kollu almani tavsiye ederim
Zaten burnuna oturmuyor çok azıcık havada duruyordu bizimkiler ondan mıGüneş gözlüğü bende aldım şekilli fln ama kullanılması tavsiye edilmiyor canım. Burun yapıları cok hassas olduğu için şekil bozukluğu olmasın diye
Uv korumali mi internetten baktim uv li göremedimCanım ben lcw 12 ay aldım ama oluyor.
Öyle yapayımNormal mayo bikinileri her sene yeni almak gerekmiyor bu arada. Benim kız 3-5 yaş arası aynı şeyleri giydi. Yeni bu sene küçülmüşler artık. Az büyük alın
Büyuk alsak olcak mi peki? Next ürünlerini satan bjr sayfa var 6-9 ay alabilirsinuz yazmis kac ay alayim simdi benNormal mayo bikinileri her sene yeni almak gerekmiyor bu arada. Benim kız 3-5 yaş arası aynı şeyleri giydi. Yeni bu sene küçülmüşler artık. Az büyük alın
Ahahah bu sevme konusunda tek değilizBen de öyle seviyorum bizim kızı, çok hoşuna gidiyor. Azıcık abartınca da kusuyor bazen, bence hoyrat sevmelerden dolayı başka bir şeyden değil
benim kızda öyle baloncuk yapmaya bayılıyor bi de annesine iş olsun sürekli üst değişKızım 1 haftadir agzinda tükürüğünü biriktirip agziyla ses cikariyor etrafa saciyor salyalarini her yerde sürekli yapiyor bunu benim kızıma özgü bir sey mi bu yasayan var mi?
tayin çıkacağı yere göre iyi bir nakliye ile anlaşırsan onlar paketliyor güzelde oluyor. Abimin evini öyle taşıdık bizden güzel paketlediler. (Yer:ist)Koli burda veriyorlar canim hatta biraz var balkonda. Ben mutfak icin patpat vs mi alsam acaba bilenlerde akil verirse sevinirim
kız nerdeeee Annekart var sadece bize keşke olsaKızlar şöyle bişey gördüm ama
Güzel şapka önerileriniz var mı???
Benim aldığımda uv korumalı yazıyordu. Şimdi baktım internette sitesinde aynı üründe öyle bir açıklama yok ama mağazada üstünde etiket vardı uv korumalı şeklinde.Uv korumali mi internetten baktim uv li göremedim
Bilemedim şimdi yanlış yönlendirmiyim. Ben kıza bikinileri giydirdim ama tulum gibi giydirmedim hiç, o şekilde olmayabilir. Benim oğlana 12 ay oldu ama şu an 12 ay giyiyor zaten.Büyuk alsak olcak mi peki? Next ürünlerini satan bjr sayfa var 6-9 ay alabilirsinuz yazmis kac ay alayim simdi ben