- 25 Ocak 2023
- 2.236
- 1.460
- Konu Sahibi sunshine__
- #73.201
Uzar o bu daha annesi m uzun zaten5 ay artı 1 günlük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzar o bu daha annesi m uzun zaten5 ay artı 1 günlük
1 ayda 1 cm uzamis olmasina daha cok takildim aslinda ben bi 64 cm der diye bekliyordumUzar o bu daha annesi m uzun zaten
Ben hıc bakmıyorum, ınanır mısın daha persıntılıne bıle bakmadım, bı kere baktım anlayamadım.. Amaan, sorun olsa doktor soylerdı dedımÖyle de insanin cani sıkılıyor internette yazılanlara
Ne burcusun terazi mi, karar veremiyorsunÇocuga gözüme gözukmuyor hic kendime oldu mu 10 kere düsünüyorum. Kendin karar ver niye havaya para atiyorsun diyor icimden bir ses,bir ses de ya yanlis karar verip mutlu olmazsan diyor.tadilat olacaksa zaten cok para gidecek diye kücucuk paralari da büyütüyorum gözumde.
Ben de ilk kez bugün baktim 1 cm uzamis deyinceBen hıc bakmıyorum, ınanır mısın daha persıntılıne bıle bakmadım, bı kere baktım anlayamadım.. Amaan, sorun olsa doktor soylerdı dedım
BoğaNe burcusun terazi mi, karar veremiyorsun
BoğaNe burcusun terazi mi, karar veremiyorsun
Ben de Temmuz’da başlayayım o zaman ya 5ay 20 gün gibi. Türkiye’de annem yanımdayken başlasam daha rahat hissedicem kendimi. Gerçi dün ilk tadımını rota aşısı ile yaptırdım kendim. Bu arada yemeklere olağanüstü bir ilgisi var, ağzı açık izliyor biz yemek yerkenBugun itibariyle tadima basladik biiiiz iki gun sonra 6 aylik oluyoruz.
1 cay kasigi kadar havuc yedirdim yarisi iceri yarisi disari yedi bakalim
Cok heyecanliymis bu tadim ya hic demiyosunuzCok hosuma gitti
Yazmıştım ben daha önce hamilelikte kullandığınıza devam edin dedi benim doğumdan sonra hemşireler.Kullanmadıım. Takviye kısmını da kaçırmışım anlaşılan. Haberim bile yok ne kullanıyorsunuz ?
Dün ilk defa Türkiye’de doktora götürdüm. Öyle sallamasyon ölçtüler ki geçen aya göre yarım cm kısalmış. Hiç bişi demedim artık, demek kısalmış vah vah dedim çıktımKızım 1 cm uzamıs bu ay.61 cm canım sıkıldı ya sizin bebisleriniz kac cm kızlar?
Biz 2 aydır bestiron kullaniyoruz böyle bir problem yasamadik.sadece mamayla besleniyoruz.doktorumuz 10 gune kadar kaka yapmamasi normal bebegi rahatsiz etmedigi sürece demistiKızlar bebegım 5 aylık kakasını 3-4 gunde bır genelde yapıyor kaka problemımız var anne sutu alıyor sadece bugum 5.gununde kendı yıne ıkına ıkına yaptı kalası yesıle dönük içinde sıyah topcuklar vardı eldıven takıp bırını ezdım sıyah ıp ıp oldular. 3-4 gındur kan ılacına basladım farklı olarak bestirrona ondan olmuş olabılır mı
ÖlüyorumDün ilk defa Türkiye’de doktora götürdüm. Öyle sallamasyon ölçtüler ki geçen aya göre yarım cm kısalmış. Hiç bişi demedim artık, demek kısalmış vah vah dedim çıktım
Boğa kadınıyla çok anlaşırım. Erkeğini de çok severim bir akrep olarak kıvılcımlar çıkarırız ama kocam kova yangına bir kova suyla koşuyor…Boğa
Boğa
Ya onu mu sallıycam işim başımdan aşkın hiç harcayamam enerjimiÖlüyorum
Hastane 61.5 ölçtü, sağlık ocağı 63 ölçtü.Kızım 1 cm uzamıs bu ay.61 cm canım sıkıldı ya sizin bebisleriniz kac cm kızlar?
6700Hastane 61.5 ölçtü, sağlık ocağı 63 ölçtü.
İkisi de kendi ölçümlerine göre artıyor gözüküyor.
Kilosu kaç ?
Canım çok doğru olctuklerini sanmıyorum hızlıca ölçüp bakıyolar genelde doğru bile1 ayda 1 cm uzamis olmasina daha cok takildim aslinda ben bi 64 cm der diye bekliyordum
Evet benimGece bebeklerınız kac saatte bır uyanıyor emmek ıcın bes aylık erkek bebegım ılk uykusundan 3-4 saat sonra uyanıyot emmek ıcın sonrasında 2 saatte bır uyanıyor gece 12 gıbı uyuyor ornegın 4-6-8-10 seklınde oluyor uyanmaları benı bıraz yoruyor bu durum sızde de boyle mı acaba kılo alımı guzel bır ayda bır kılo aldı
Benimki 4-5 saat uyuyor önce. Sonra saat başı kalkıyor 4 kere. Onlarda emzirmiyorum. Sallayıp, emzik takıp geri uyutuyorum. Sonra ağlayıp eşimi kaldırıyorum, kavga ediyoruz. Yatıp 1 saat daha uyuyorum.Gece bebeklerınız kac saatte bır uyanıyor emmek ıcın bes aylık erkek bebegım ılk uykusundan 3-4 saat sonra uyanıyot emmek ıcın sonrasında 2 saatte bır uyanıyor gece 12 gıbı uyuyor ornegın 4-6-8-10 seklınde oluyor uyanmaları benı bıraz yoruyor bu durum sızde de boyle mı acaba kılo alımı guzel bır ayda bır kılo aldı