- Konu Sahibi sunshine__
- #73.161
Benim bebeğim daha oturamıyor ben tutmazsam devriliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de bebegim öyle… 2-3 saniye oturuyor sonra devriliyo, destekli oturtabiliyor sadece bu arada dün Dr Osman gonlual izledim, onun erkek bebeği mesela 8-8,5 aylıkken donmeye başlamış.. yani bunlar çok normalmiş, bazı bebeklerin saha erken bazılarının daha geç bişiler öğrenmesi..Benim bebeğim daha oturamıyor ben tutmazsam devriliyor
Bizde 6 aylığız oturmuyor desteksiz 8 aya kadar normal olabıldıgınce yüz üstü durmalı dört kas gelişimi için dedi fizyoterapist sırtı geliştiğinde desteksiz oturmaya baslayabılırmişBenim bebeğim daha oturamıyor ben tutmazsam devriliyor
Nasil yani kiz ana ogul gezmağ mı gideceklerdi gercekten simdi nerdesin annenlerde misin iyi misinSonra onlarda vazgeçmiş gitmekten
Canım yeni görev yeriniz hayırlı olsun. İnşallah güzel günler yaşarsınız. Arkadaşım eleşkirte atanmıştı. Mutluydu, insanları seviyordu.İstanbuldayııım
Kilosu kadar otursun 7 kilo 7dk gibi bize oyle dediBir haftadır üç beş dakikA desteksiz oturmaya başladı bebiş oturtmakta sorun olmaz değilmi
Of of bi insanin kocasindan bitiyor bu isler kocan ne kadar tutuyorsa seni o allahin cezasi anneleri de o kadar sınırıni ogreniyorgülüm bazı insan utanmaz olur , açıkça yüzüne söylemeden anlamamazlığa gelir. seninki de onlardan belli ki, niye siz gidin ben anneme gidiyim diyosun, Karı kocanın yanında tatile gelmek olur mu ayıp anne oturda biz gidelim de patır patır yüzüne. sen üzüleceğine o üzülsün. Zaten iyi olmanın hiçbirr faydasını görmedim ben
Kac aylik normal zaten yanlarina destek vs koy koltukta ufak ufak oturt desteksiz oturur 1 ayaBenim bebeğim daha oturamıyor ben tutmazsam devriliyor
Tam kendi kvme bileniyorum sonra sen kv ile ilgili bir mesaj yaziyorsun pit geciyorGüya balayına gidecektik çocuktan sonra gülmeyin
Kv bende gelicem diye tutturunca ben sizi rahatsız etmeyeyim başbaşa gidin annemlerde kalırım dedim annemlere geldim
Sonra onlarda vazgeçmiş gitmekten çok üzüldüm
Ne tatliBir haftadır üç beş dakikA desteksiz oturmaya başladı bebiş oturtmakta sorun olmaz değilmi
Ben 2 numara aldım bir paket ama daha açmadım. Ayın 3’ünde doktora gidince sorcam. Elimdeki paket bitince 1 paket daha 1 numara alırım sanki. Bir hafta gitmemeye başladı bir paket.Mama alirken 2 numara mi almamuz gerekiyor su anda kizlar?
Min maşallah ben de az verdiysem zeytinyağını kaka hemen katılaşıyor. Kabız oldu 1 kakamızda. Peşine zeytinyağını arttırınca gene düzeldi çok şükürHerşeyin içine zeytin yağı koyuyorum ben ya yoğurdu bile zeytinyağıyla veriyorum annem yapma kızım yazık diyor
Ama kaka durumumuz iyi gidiyor
Benım kı de.. Normalı bu amaBenim bebeğim daha oturamıyor ben tutmazsam devriliyor
64,5 bızımkı, 47 cm dogdu 37+0daKızım 1 cm uzamıs bu ay.61 cm canım sıkıldı ya sizin bebisleriniz kac cm kızlar?
6.ayın sonunda 2 numara, ama sen artık 2 almaya baslayabılırsin az kaldı sanırım 6 aylık olmasınaMama alirken 2 numara mi almamiz gerekiyor su anda kizlar? Tekrar takviyeye baslayacagiz da
Günlük 100 gr mama yiyor, 120 cc 6 ogunBen 2 numara aldım bir paket ama daha açmadım. Ayın 3’ünde doktora gidince sorcam. Elimdeki paket bitince 1 paket daha 1 numara alırım sanki. Bir hafta gitmemeye başladı bir paket.
Karpuz lekesini baby me tam cıkarmadı, gercı leke kurumustu baya, az bır ız varEk gıdaya geçen anneler, bebelerin kıyafetlerindeki lekeler için şu an ne kullanıyorsunuz?