- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #72.721
8 buçukta yattığında sabaha kadar uyuyor mıDeğişiyor, genelde 20:30-21:30 arası. Fakat dün ofisteydik sabahtan akşama kadar yoruldu bebem 19:30da sızdı eee eee eee diye diye
Yok canim öyle bir düsme degil.yerdeydi ana kucagi.kanguruya almak icin koydum 2 saniyeligine kemerini takmamistim.bacaklarinin üstüne düstü nasil tuttum bilemedim o da korktu ama aglamadi.durmuyor hic yerinde kemeri hemen de olsa takmaliydim hata ettim. Bebegim dönmüyor hareketli diye üzülmwsin kimse.hareketli olunca ne bez baglayabiliyorsun ne kiyafet giyditebiliyorsun sürekli kavga halindeyiz evin icindeGeçmiş olsun canım anakucağı koltukta falan mıydı yoksa yerdeydi de mi düştü. Sakin ol öncelikle, kafasında veya bir yerinde şişlik vs var mı, dokunduğunda ağlıyor mu? Kusma yoksa olağandışı bir davranışı yoksa biraz gözlemle.
Geçmiş olsun canım kafasinda şişlik varmı yüksekliği ne kadar düştüğü yerin uyuklama durumu fln varmıKizlar kizim anakucagindan dustu cok kotü hissedyorum kendimi bir sey olmamistir demi
Yok canim sukur tam bacaklarinjn üstüne düstü hemen tuttumGeçmiş olsun canım kafasinda şişlik varmı yüksekliği ne kadar düştüğü yerin uyuklama durumu fln varmı
Gece 2-3 kere uyanmayla 6:30a kadar uyuyor genelde8 buçukta yattığında sabaha kadar uyuyor mı
Yoktur birşeyi kuzumYok canim öyle bir düsme degil.yerdeydi ana kucagi.kanguruya almak icin koydum 2 saniyeligine kemerini takmamistim.bacaklarinin üstüne düstü nasil tuttum bilemedim o da korktu ama aglamadi.durmuyor hic yerinde kemeri hemen de olsa takmaliydim hata ettim. Bebegim dönmüyor hareketli diye üzülmwsin kimse.hareketli olunca ne bez baglayabiliyorsun ne kiyafet giyditebiliyorsun sürekli kavga halindeyiz evin icinde
Çok şükür rabbim korusunYok canim sukur tam bacaklarinjn üstüne düstü hemen tuttum
Biz de 6 da başlayacağız. Aynı ses bende de var. O nedenle bekliyorumSiz mi erken basladiniz ek gidaya biz mi gec kaldik? Herkes ek gıda konusuyorBenim doktor 6.ay dedi sadcee mamayla beslenmesinw ragmen.benim icimdeki ses de bütün hayati boyunca yiyecek zaten aceleye gerek yok diyor.
Bizim 7.ayda olacak kurban sonrası memleketten dönünce ben temmuzun 3.haftasi yapalım dedi doktor mesaj atacak hangisini yazacak bilmiyorumkızlar menenjit aşısını bexero mu yaptınız.
Bizim 3 doz bexero 2 doz nimerix yapacak sizlerin nasıl???
Geçmiş olsun;(Yok canim öyle bir düsme degil.yerdeydi ana kucagi.kanguruya almak icin koydum 2 saniyeligine kemerini takmamistim.bacaklarinin üstüne düstü nasil tuttum bilemedim o da korktu ama aglamadi.durmuyor hic yerinde kemeri hemen de olsa takmaliydim hata ettim. Bebegim dönmüyor hareketli diye üzülmwsin kimse.hareketli olunca ne bez baglayabiliyorsun ne kiyafet giyditebiliyorsun sürekli kavga halindeyiz evin icinde
5 doz olunca fazla geldiBizim 7.ayda olacak kurban sonrası memleketten dönünce ben temmuzun 3.haftasi yapalım dedi doktor mesaj atacak hangisini yazacak bilmiyorum
Sağol cano
Bilmiyorum ki bize kaç doz olacak acaba olan arkadaşlar bir yazabilirmi buraya kaçar doz oluyorsunuz5 doz olunca fazla geldi
7 yi de bekleyebiliriz dedi ben yapalım istedim. Ama 5 doz çok değil mi? Beklese miydim?
Bexero yaptık canımkızlar menenjit aşısını bexero mu yaptınız.
Git canım erteleme kendine yapacağın en büyük yatırım olur, online görüşme yapmak istersen ben psikologumdan cok memnundum onunda küçük çocuğu var, iletişim numarasıni verebilirim.Sağol cano
İyi değilim
Psikolojik yardım almam lazım artık
Dua et bana
İkisinin de 1. Dozunu yaptırdım. Biz çok geziyoruz, beklemek istemedim.5 doz olunca fazla geldi
7 yi de bekleyebiliriz dedi ben yapalım istedim. Ama 5 doz çok değil mi? Beklese miydim?
Kizlar kizim anakucagindan dustu cok kotü hissedyorum kendimi bir sey olmamistir demi
Gece 2-3 kere uyanmayla 6:30a kadar uyuyor genelde
3er 3er 6 doz diye anladim ve planlandi ama cuma günü bir daha sorucam ilk doz ikisini de yaptırdımkızlar menenjit aşısını bexero mu yaptınız.
Biz de 6 da başlayacağız. Aynı ses bende de var. O nedenle bekliyorum
1 . Dozları aynı gün mü yaptılarİkisinin de 1. Dozunu yaptırdım. Biz çok geziyoruz, beklemek istemedim.