2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Çok geçmiş olsun Allah görünür görünmez kazadan beladan korusun yavrularımızı.

Kizlar kizim anakucagindan dustu cok kotü hissedyorum kendimi bir sey olmamistir demi

Geçmiş olsun kızlar, ben de yataktan düşürdüm gectıgımız gunlerde, top gibi yuvarlanıyor artık, besıge koymadan hıc bı ıs yapamıyorum artık

Arkadaşlar, aranızda bebeğine havuç veren var mı? Kızımın kakasında turuncumsu bir renk vardı, kan mı havuç mu anlayamadık. Bugün havuç günüydü. Tedirgin oldum ama önceden kanlı kaka yaparken acıdan kivranirdi, çok huzursuz olurdu, çok ağlardı. Hiç öyle olmadı ama bilemedim de, ya kansa diye endişe ediyorum.

Bebeği emenler sadece gece kaç saate bir kalkıyor
Benim ki kafasına göre takılıyor bu sıra sanki her 1 saatte bir uyanıyor 1 saat emme uyutma sonra hop tekrar. Sabaha pilimiz bitmiş oluyor şuan bütün kemiklerim ağrıyor.
Ayrıca bugün kakasında yine kan vardı sabah erkenden doktora gideceğiz. moralim bozuk, bebeğim huysuz, parmaklarım ağrıyor, bütün kemiklerim sızlıyor yetmiyor bide mastit olmuş sol göğsüm

Ben ill 3 gun kuralinda havuc verdim kajadan aynen cikti. Havuctur muhtemelem

Emzik tutuyorsa gece uyandığında emzik ver bazen kanıp uyuyor. Çok geçmiş olsun

Evet bizimde öyle çıktı bende şaşırdım hatta turuncuydu bi renkti bir dahaki kakası öyle olmadı o yüzden havuçtan dedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…