- 12 Nisan 2019
- 24.059
- 38.182
- Konu Sahibi sunshine__
- #72.581
Biraz atıyım canım, kitabın yarısı 6. Ay 117 tarif varÖzelden at istersen atabilirsen 6.ay ek gıdaları atma şansın varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz atıyım canım, kitabın yarısı 6. Ay 117 tarif varÖzelden at istersen atabilirsen 6.ay ek gıdaları atma şansın varmı
Ben de 3 tane aldırcam, iyi kısa suruyorsa eşim telas yapıyo cocuk huysuzlanırsa diye birazdan gıdıcezBi yerde duydum mu uyduruyo muyum bilmiyorum, demir ilaci yeni dişleri çürük yapiyomus diye, her sabah banyoda elini yüzünü boynunu yıkıyorum, parmagimla damaklarina sürüyorum yikiyorm, parmagima dulbent geçiricktm bı turlu almadım
Ben 5 tane aldırdım. 4ü tek seansta bitti. Seans on saniye sürüyor , lehim tabancasi ile değdiriyor gibi. Tek kat siliyor,hemen göçük olmasin diye. Bir tanesi bitmedi 2.seansi da yaptı. Bitene kadar ücretsiz yaptırdım. 5inin5bin verdim
Valla canım atabildiğin kadar atarsan iyi olur teşekkür ederimBiraz atıyım canım, kitabın yarısı 6. Ay 117 tarif var
2.gittigimde kucagimda sedyede karnima yatırdım bebek arabasiz çıkmıştım binaya on saniye sürüyorBen de 3 tane aldırcam, iyi kısa suruyorsa eşim telas yapıyo cocuk huysuzlanırsa diye birazdan gıdıcez
Canım ama benim ete yapışık olanlar et beni değildi, et benimi cerrahi ile aldırmıştmBen de 3 tane aldırcam, iyi kısa suruyorsa eşim telas yapıyo cocuk huysuzlanırsa diye birazdan gıdıcez
O nasıl bişeyKızlar oturaklı gölgelilikli simit alan var mı?
Benımkıler siyah ben, plastik cerrahiye geldım, simdi iğne yaptı, bekliyorum, uyustuCanım ama benim ete yapışık olanlar et beni değildi, et benimi cerrahi ile aldırmıştm
O kadar cahilim ki ek gıda konusunda bakalim baslayinca neler olacak herkes basladi gibi bizim daha 5 haftamiz varKızlar, size de fikir olsun diye yazıyorum, az önce havuç ve tatlı patates haşladım yani buharda, 1-2 Yk yedi oğlum, kalan suyla da süzgeçten geçirip mama yaptım biraz daha kaldı onunla da aynısını yapcam artık, en azından sudaki vitaminleri alır diye düşündüm insallah kötü bisi yapmıyorumdur, toplamda 120 ml kadar su vardı..
Sağdakinden aldım ben yoğurt mayaladım geçen küçük kaplarda olunca taze taze açmış oldum güzel oldu. İlerde de karışım tarzı mama yapıp dışarı çıkarken yanıma alırım diye düşündümKızlar bebek mama kavanozu ne alayım? Bir kaç şey beğendim ama kullanışlı olur mu?
Senden aşağa kalır yanım yok verirken korkudan ölüyorum ya boğazında kalırsa ne vericemO kadar cahilim ki ek gıda konusunda bakalim baslayinca neler olacak herkes basladi gibi bizim daha 5 haftamiz var
İstanbul- Silivri’deyim canım. Ay gittiler de rahatladım valla. Üç çocuk bakmak ne demeek. Ayy. Allah bakanların yardımcısı olsun. Hiç kolay değilmiş vallaSohrab geçmiş olsun canım
Kedili ve Bebeli ne zamandır yazmıyorsun yazacaktım dün. Allah kolaylık versin canım. Bence ağabeyinle konuş. Benim bebişim var, zorlanıyorum de. Hangi şehirde yaşıyorsun deniz kenarı biz de oturduğumuz evi satıp köyceğizden ev alıcaz galiba. Ama yazın gideriz sadece. Ben ailemi bırakamıyorum. Başka babalar köy meraklısı olur, benimki istanbuldan gitmiyor
Etmeden gitti yavrum yapacak bir şey yokAyyy kolay gelsin canım, yengen yardım etsin gelmişken
Her zaman gelemiyorlar diye ses etmedim. Ama gerçekten çok yoruldum. Bir daha bu şekilde kabul etmem ben de muhtemelen. Doğum zamanı çocukları bırakıp gelmişlerdi. Bana çok faydası olmuştu ikisinin de. Onun oeşine de ilk gelişleriydi. Ondan sesim kısık kaldı anlayacağın… bir sonrakine açılır ama merak etmeÇok sinirlendim okuyunca, ben artık böyle şeylerin üstünü kapatacak biri değilim. Zaten soluğu bir yerimizden alıyoruz, madem gelmişler çocuklarının bakımını yapmak zorundalar. Size destek olmalılar. Ben kızımla tek başıma çoğu zaman bir bardak su bile içemiyorum. Bebek bakiyorsunuz, bir başkası için (her kim olursa olsun) kendinizden ve yavrunuzdan feragat etmeyin. Açık ve net konuşun. Çok kızdım gerçekten. Size de çok üzüldüm.
Ayip etmisler ama gercekten yengenin yardimci olmasi gerekiyordu bir de iki cocugu varmis.ne kadar zor oldugunu biliyor yani bebek bakmanin.kadinin kadina yaptigini kimse yapmiyorİstanbul- Silivri’deyim canım. Ay gittiler de rahatladım valla. Üç çocuk bakmak ne demeek. Ayy. Allah bakanların yardımcısı olsun. Hiç kolay değilmiş valla
Cok geçmiş olsunKızlar herkese merhaba uzun zamandır giremedim herkes iyi mi bebisler iyi mi bizde oğlum uyuz olmuştu tam bir aydır onunla boğuşuduk dün doktor inceledi temiz bitti dedi ama hala çok korkuyorum tekrarlar diye psikolojik olarak bitirdi beni
Hic alistirmamak gerekiyor sanirim canim ama tabi aglayinca napicamizi bilmeyip her yolu deneyebiliyoruz. Benim kizi kanguruda uyutuyorum gündüz ( benimki de buna alisti) aksamda yürüyerek kucagimda sallayip ninniyle uyutuyorum.baska yöntem denemedim hic.annem ayaginda salladin mi diyor bir de ona alismasin dedim denemedim hicİnanılır gibi değil benim kızdaki inat. Hâlâ uyuma şeklinde cebelleşiyoruz. Bazen memede, bazen ayakta sallayarak, bazen battaniyede sallayarak, bazen de kayık hamakta uyuyor evdeyse. Eşime dedim battaniyede sallamayalim, belki unutur. Meme, ayak, hamak hepsini tek tek deniyorum yok Allah yok. Kıyametler kopuyor, ağlama krizine giriyor. En sonunda battaniyeye mecbur kaldık, koyduk hop gitti. Uykudan ölse bile istemediği şekilde asssla uyumuyor, asla. Kaç saat uyanık kalıyor. Çok yoruluyorum.