- 18 Haziran 2021
- 1.696
- 2.110
- 38
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #71.981
Benim ki ayın 11 de 5 aylık oldu doktor 2 haftaya oturt dedi biz hemen başladıkKızlar doktor 6.ayda oturt dedı ama bızım kız oturmaya cok hevesli, kucagımıza kısa süreli oturtuyorduk ama 2 gundur koltugu kosesıne yastıkla destekleyerek oturtuyorum, çok hosuna gıdıyo, sürekli gülüyorcanı yansa gülmez herhalde de mi
Diş çıkardığı için gayet normal dişler çıkınca eskiye döneceklerKızlar sizin bebeklerinizde sürekli mız mız mı? Yani oyun halısı salıncak puset her yerde ağlıyor kucakta gezmek istiyor oyuncaklarla da vakit geçirmek istemiyor. Güya tecrübeliyim ikinci çocuk dedim ama her şeyi unutmuşum kızımda bu aylarda öyle miydi hatırlamıyorum.
Sürekli küçükle ilgilenmekten büyüğe zaman ayıramıyorum vicdanım çok sızlıyo gündüz okulda ama akşamlarıda 30-40 dk bile oyun oynayamıyorum bu mızmızlıklar geçecek mi yoksa huyu mu böyle bilmiyorum
Diş içinde görünürde hiçbir şey yok doktorda henüz diş belirtileri yok dedi ama tabi eli falan sürekli ağzında çıkmasa bile yer yaptığı için zorluyor olabilir. Gerçekten bu 1 sene çok mücadele dolu geçiyor bazen kendimi çok yalnız çaresiz ve başarısız hissediyorum. Böyle kötü hissettiğim içinde vicdan yapıyorum kısır döngü halindeyim sürekliDiş çıkardığı için gayet normal dişler çıkınca eskiye dönecekler
Canim linkini atabilir misin şort külot ve dediğin külotlu coraplarin.bu konuda cok cahilim
Ay canım şükürler olsun lojman çıktı bana kızımla taşınıcaz kendi yuvamizi kurucaz. Bir daha da hep aklımda olucak bu konu dikkat edicem, önlem alicamGeçmiş olsun ama bundan sonra o güvercinler oraya dadancak her yaz kovalaman lazım ben bizim balkonu bekliyorum resmen Allahtan ikizler seviyorda hep balkondayız
Çok mantikli canim bu sort külotlardan bulabilirsem alayim direkt zibin üstüne de giydirilir.Gece bile cok sicak bez üzerine 0.3 tog tulum giydiriyorum onda bile terliyor napicami sasirdimCanım ben şort külot, şort fln çok aldım. Antalya çok sıcak olucak ve hep zıbın giydiricez hafif elbise giyecek diye, yandan bezin gözükmesini sevmiyorum. Bide kaka yapınca belli oluyor. Bunları dolaptan aldım.
Kulotlu çorapları da annem bi magazadan alıyor Cumhuriyet meydaninda soylemisti de tam bilemiyorum yabanci olduğum için anlamadım. Yine sorarım ona. Fotoğraf olarak atıyım bak aklina yatarsa
İnternette çok vardı ama bir tane fiyatına dolaptan üç dört tane aldım. Zıbın üstüne çok güzel oluyor. Elbise altına da şart çünkü bebek elbiseleri poposu devamli açılıyorÇok mantikli canim bu sort külotlardan bulabilirsem alayim direkt zibin üstüne de giydirilir.Gece bile cok sicak bez üzerine 0.3 tog tulum giydiriyorum onda bile terliyor napicami sasirdim
bizim bexora nimenrix aynı anda , 4,7,13. aylarda toplam 6 doz olmuş oluyor.Nilsibel seninde mi böyle aynı anda daha mı az ?
Ben bugün gidip bir ay için de olsa uzun kollular alacağım çocuğun hiçbir şeyi olmuyorİnternette çok vardı ama bir tane fiyatına dolaptan üç dört tane aldım. Zıbın üstüne çok güzel oluyor. Elbise altına da şart çünkü bebek elbiseleri poposu devamli açılıyor
Bir kaç gün çok sıcak olunca zıbınla uyuttum. Denize fln gittik. Sonra tekrar soğudu suan alt üst uzun kollu ince pijama giydiriyorum. İnce yorganımızı geri çıkardım. Üşüttük ikimizde. Yine cok sicaklar başlar yakında herhalde
Bence de cok mantıklı, kendı ıstegıyle yapıyor cogu seyıDoktordan doktora değisiyor dogrular bir sey olsa ber doktor ayni seyi soyler canim.Benim doktorum oturtabilrsin dedi 4.ayda zaten istemezse durmaz o pozisyonda bebeğini dinle gözlemle dedi ki bana çok mantikli geldi
Tulum alsana, içine soğukta uzun kollu zıbın, sicakta tişört, sonra tek ip askılı olarak giydiricemBen bugün gidip bir ay için de olsa uzun kollular alacağım çocuğun hiçbir şeyi olmuyor
Çok sukur sıkıntı yoktu, benım kız da 22sinde 5 aylık olacak.. Ek gıdaya baslasaydık artık bız deBenim ki ayın 11 de 5 aylık oldu doktor 2 haftaya oturt dedi biz hemen başladıkbişey olmaz bence kalça ultrason u temizse ne sıkıntı olacakki hem oturmaya hem boğaza pek niyetli benimki
Ben tulumcuyum zaten de alt üst uzun kollu alayım bu sefer diyorum, sıcak olursa kısa kollu body giydiririm. Yani sadece üstler ziyan olsun, altları kullanırım haziran akşamları soğuk oluyor bizim ev. İç body olarak da kolsuz alıcam artık. Ben atletsiz gezemiyorum, çocuğu da iki kat giydiricem üstünü.Tulum alsana, içine soğukta uzun kollu zıbın, sicakta tişört, sonra tek ip askılı olarak giydiricem
Ben bi de kısa kollu kısa bacaklı tulumlar aldım 3-6 aylık.Tulum alsana, içine soğukta uzun kollu zıbın, sicakta tişört, sonra tek ip askılı olarak giydiricem
Zıbın uzatma aparatlari da kullanabilirsin. Kurutma makinen var mi acaba çekiyor mu?Ben bi de kısa kollu kısa bacaklı tulumlar aldım 3-6 aylık.şu an alttan çıtçıtlanmıyor. 10 gün tatilde giydirdiğimle kaldı işte. Altını çıtçıtlamadan şortla giydircem onları, çok severek almıştım. 6 aylık yazanlar tam oluyor şu an. 9 aylık alıcam, hatta 1 yaş mı alsam oha çüş diyorum. Bebeğim de öyle kocaman bişey değil yani, şişko galiba anasına çekmiş.
Bak o aparatlar hiç aklıma gelmediZıbın uzatma aparatlari da kullanabilirsin. Kurutma makinen var mi acaba çekiyor mu?
Ben taşınacagim için beyaz esya dahil, her eşyayı alıcam acayip borca giricem. Kurutma makinesinde bebek kıyafeti çeker diyenler olmuş, boşuna mı alıyorum bilmiyorum, bazı kadınlar da en büyük ihtiyac demişBak o aparatlar hiç aklıma gelmedibebeğin şeylerini hiç makinede kurutmadım. Çarşaf ve iç çamaşırı atıyorum sadece. Bu iki haftada çok büyüdü bebim mama yemekten. Doktor azalt diycek mamayı.
Bı influencer takip ediyorum bebegı tam 5 aylık, 1bucuk 2 yas giydiriyor erkek bebek, genıs kıyafet erkeklere yakısıyo, valla ben de artık 12 - 18ay alıyorum hep.. Genıs giysin, kocaman bir hurc ayırdım, bazılarını hıc gıydıremedım bıle.. Cok fazla yazlık almıcam, zıbınla durur evde, 4 5 tane tshırt,şort aldım,, 2 tane de gezmelik aldım, yeter.. Burası gunduz sıcak aksamları serin.. Sonbahar da erken geliyor 2 ay bı sıcak olur hava o kadarBen bi de kısa kollu kısa bacaklı tulumlar aldım 3-6 aylık.şu an alttan çıtçıtlanmıyor. 10 gün tatilde giydirdiğimle kaldı işte. Altını çıtçıtlamadan şortla giydircem onları, çok severek almıştım. 6 aylık yazanlar tam oluyor şu an. 9 aylık alıcam, hatta 1 yaş mı alsam oha çüş diyorum. Bebeğim de öyle kocaman bişey değil yani, şişko galiba anasına çekmiş.
Bızımkı de diyebilir, yanaklar ıyıce tombıklestı, bide kılo alınca yanaklarında mınık sivilceler cıkıyor.. Ahh cocugum, ergenlıgınde kesın bana benzeyecekBak o aparatlar hiç aklıma gelmedibebeğin şeylerini hiç makinede kurutmadım. Çarşaf ve iç çamaşırı atıyorum sadece. Bu iki haftada çok büyüdü bebim mama yemekten. Doktor azalt diycek mamayı.