- 24 Ağustos 2018
- 6.798
- 10.276
- 41
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #71.961
Bize seçenek sundu. Ben çok gezentiyiz diye hemen yaptırmak istedim.Menenjit yapmadı bizimki 7.8 aylarda gel dedi
Diğerini 9.ayda gel dedi 2.dozu 13.ayda gel dedi 4.doz ama 3 kere geleceksiniz dedi
Hayır aktıf bebek74 lü premium care CarrefourSA da 46 li 419.95 tlPremium care mi
Ben her yemeğinin içine katıyorum. Şimdilik kabız olmadı. İnşallah rahatlar minik.Kizlar ek gidaya basladik biliyorsunuz belki, 3 gun yogurt verdim sonraki 3 gun havuc
Havucu asla tek yemedi yoguetla verdim kakadan oldugu gibi cikti zaten. Jabizdik bi de doktorum ses kaydi atti soguk sıkım 1 tatli kasugi zyag icir mecbur kalirsak ilaca basvururuz dedi.
Bende senin gibi yaptırıyorum canım bexero 3 ve 5. Aylarda rotarixle birlikte yapıldı 13. Ay nimenrix 17. Ay gibide bexero hatırlatma dozu yapılacakBize seçenek sundu. Ben çok gezentiyiz diye hemen yaptırmak istedim.
Yürü be kim tutar seniBen başladım yarın tavuk sulu şehriye çorbası verecem kızıma bebe bisküvisi fln veriyorum valla
Bize seçenek sundu. Ben çok gezentiyiz diye hemen yaptırmak istedim.
bizim bexora nimenrix aynı anda , 4,7,13. aylarda toplam 6 doz olmuş oluyor.Bende senin gibi yaptırıyorum canım bexero 3 ve 5. Aylarda rotarixle birlikte yapıldı 13. Ay nimenrix 17. Ay gibide bexero hatırlatma dozu yapılacak
Nimenrix 12. Aydan sonra yapılırsa tek doz oluyor diye ben onu 12. Aydan sonra yaptırmak istedim.bizim bexora nimenrix aynı anda , 4,7,13. aylarda toplam 6 doz olmuş oluyor.Nilsibel seninde mi böyle aynı anda daha mı az ?
Bızım de 3. 5.ve 13.aylarda ıkısı bırlıkte yapılcak.. Bu ay aşı var, stresi şimdiden sardı beni.. Ah bexero ahhBende senin gibi yaptırıyorum canım bexero 3 ve 5. Aylarda rotarixle birlikte yapıldı 13. Ay nimenrix 17. Ay gibide bexero hatırlatma dozu yapılacak
Benım baya yogun geliyor şuan.. Hıc ozlememısım. karnım bacaklarım heryerım agrıyoYok canım gecenki lekelenme sonrası hiç bir sey olmadi bir daha
Bu şekilde Bir tık yatar pozisyondaYürü be kim tutar senitam oturtmaya başladın mı nasıl yapıyorsun peki mama sandalyesinde
Ek gıda da sebzeleri haşlamak için aldığınız aparat nedir link paylaşabilir misiniz
Benim üç aylıkken çıkarmaya başladı tam 3.5 aylıkken alt iki diş tamamen çıktı. Baya erken oldu ama ateş falan olmadı. Şu an üstler çıkacak gibi geliyor umarım onlar da erken çıkmaz. korkarak emzirirmekten sütüm baya azaldı mamayı daha da arttırdım. Ek gıda ya da henüz geçmedim normalde doktor dördüncü ayda geçebilirsin demişti şimdi beş aylık olmak üzere bu kontrolden sonra başlarım sanırım.Hanımlar diş çıkaran var mı bebişlerimizden
Doktordan doktora değisiyor dogrular bir sey olsa ber doktor ayni seyi soyler canim.Benim doktorum oturtabilrsin dedi 4.ayda zaten istemezse durmaz o pozisyonda bebeğini dinle gözlemle dedi ki bana çok mantikli geldiKızlar doktor 6.ayda oturt dedı ama bızım kız oturmaya cok hevesli, kucagımıza kısa süreli oturtuyorduk ama 2 gundur koltugu kosesıne yastıkla destekleyerek oturtuyorum, çok hosuna gıdıyo, sürekli gülüyorcanı yansa gülmez herhalde de mi
Canim linkini atabilir misin şort külot ve dediğin külotlu coraplarin.bu konuda cok cahilimCanım altlarına çok güzel şort kulotlar var bezi kapatan. Fırfırlı dantelli ya da renkli olabiliyor. Ve cok begeniliyor ben cok kullanıyorum.
Elbise zaten genelde kulotlu çorapla giyiliyor. Kulotlu çoraplarında popo kısımlarında fırfır olandan da aldım oda hoşuma gidiyor.
Geçmiş olsun ama bundan sonra o güvercinler oraya dadancak her yaz kovalaman lazım ben bizim balkonu bekliyorum resmen Allahtan ikizler seviyorda hep balkondayızAynı bende sabah 5e kadar kıpırdanıp uyanıp durdu. Çok yorgunum. Evi de ilaçladık her şey yıka, as, sil.. dinlenmeye zaman da yok
cibinlik içinde yatmayı çok isterdim hep, çok masalsı geliyor, kızım da severdi heralde ama çok toz toplarmış
yuva yaptırmamıştım ben ama diğer 2 odaya yapmışlar, güvercin biti oldu. hemen ilaçladık inşallah kurtuluruz. bi daha da asla yaptırmam yorgunluğu çok ağır oldu