2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Nasil büyüdüler ya Bir de 3 saatte acikiyor artik 4 saate cekemedim bi
Ben de bazen oyalayamazsam 3 saatte verıyorum ama o zaman hepsını ıcmıyor 30u kalıyor.. 3bucuk 4 saatt olunca hepsını bitiriyor.. Uyursa zaten dokunmuyorum 5 saate bile cıkıyor mama arası

Ben de bazen oyalayamazsam 3 saatte verıyorum ama o zaman hepsını ıcmıyor 30u kalıyor.. 3bucuk 4 saatt olunca hepsını bitiriyor.. Uyursa zaten dokunmuyorum 5 saate bile cıkıyor mama arası
Benim kızın maşallahi var o konuda ne kadar versem icecek gibi.bitince agliyor bir de bunu aliskanlik haline getirdj

Arkadaşlar belki gözden kacti, saklamak için buzlukta kemik suyu vs ne aldınız ? Güvenilir sağlıklı bişi bakıyorum ama emin olamadım, iyice araştırıp alanınız varsa yazar mı.
Ya çok araştıramadım bu konuyu ben ama gurvita markasının kuzu ilikli kemik suyu var file marketlerde falan oluyor kavanozda ve 8li küçük kaplarda onlardan alabilirim diye düşündüm ben buzluk kısmını hiç bilemiyorum ya

Benimki de 4 aylık kontrolünde oturt dedi 45 derecelik açıyla. Zaten kendisi istiyor, hacı yatmaz gibi kafasını kaldırıyor yerden karın kası yapacak
Arkadaşlar belki gözden kacti, saklamak için buzlukta kemik suyu vs ne aldınız ? Güvenilir sağlıklı bişi bakıyorum ama emin olamadım, iyice araştırıp alanınız varsa yazar mı.
Miamesa’yı öneririm, kemik iliği için. Kendin için de onun kemik ilikli limonatası var şifa niyetine. Bebeler içebildiğinde kızıma da vericem limonatadan.

Kizlar kizimin emeklemesine nasil destek olacagimi bilemiyorum.video aradim bulamadim.Burnunu sürte sürte gitmeye calisiyir yardimci olmak istiyorum ama nasil

Baktım şimdi sayfasına guzel
Gözüküyor, eşim de diyor kendimiz yaparız zorda kalirsam
Burdan söylerim olmadı, çok teşekkür ederim

İşte ben de buzluk konusunda hiç tecrübem yok nerde o eski anneler şimdi ki genç annelerde pek bilmiyor, ben dahil

Kizlar kizimin emeklemesine nasil destek olacagimi bilemiyorum.video aradim bulamadim.Burnunu sürte sürte gitmeye calisiyir yardimci olmak istiyorum ama nasil
Bugun düşük grubundan arkadasım bu sayfayı onerdi, aradığını sorunun cevabı var, ben de baktım cunku

4 saatte bir kaç cc içiyor bebeğiniz acaba ?
Benim mama sıkıntım var oğlum iştahsız çok zor içiriyorum 4 saatte bir 120-150 cc ancak. İyi mi kötü mü bilmiyorum. Gece 2 kere rüya öğünü yapıyorum o uyanmadan vermeye çalışıyorum

Canım benim bebeğimde o kadar içiyor… Cumartesi 5 aylık oluyoruz ama
Cok
İştahsız… bugün öğlen ilk kez 1,5 yemek kasigi dolusu havuç içine biraz zeytinyağ koyup yedirdim, sevdi en azından icim rahat etti biraz yarın 2 yemek
Kaşığı dolusu yapıp yedircem

Maşallah ben daha ek gıdaya da başlayamadım.
Bu ay 300 gr almış sadece meme ile beslense neyse bizde anne sütü yok sadece mama ona rağmen 300 gr. İçiremiyorum ne yapsam içmiyo
İnşallah ek gıdayı güzel yer bari diyorum

İşte ben de buzluk konusunda hiç tecrübem yok nerde o eski anneler şimdi ki genç annelerde pek bilmiyor, ben dahil
Ben buzluk olayını sevmiyorum ya. Hem dondur çözdür enerji israfı eşimin halası mantı yapıyor bize burda yiyoruz çok güzel. Buzluğa koyduklarımızı hiç beğenmiyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…