- 12 Nisan 2019
- 24.067
- 38.197
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #72.021
Bızımkı de bıberonu gösterince seviniyor, cırpınıyor, bıberona sarılıp kendısı ıcıyorKizlar kızım artik mama hazirladigimi biliyor.Bugün kangurudayken hazirliyorum mutfakta bir heyecanlandi eller ayaklar agız durmuyor
Nasil büyüdüler yaBızımkı de bıberonu gösterince seviniyor, cırpınıyor, bıberona sarılıp kendısı ıcıyor
Ben de bazen oyalayamazsam 3 saatte verıyorum ama o zaman hepsını ıcmıyor 30u kalıyor.. 3bucuk 4 saatt olunca hepsını bitiriyor.. Uyursa zaten dokunmuyorum 5 saate bile cıkıyor mama arasıNasil büyüdüler yaBir de 3 saatte acikiyor artik 4 saate cekemedim bi
Benim kızın maşallahi var o konuda ne kadar versem icecek gibi.bitince agliyor bir de bunu aliskanlik haline getirdjBen de bazen oyalayamazsam 3 saatte verıyorum ama o zaman hepsını ıcmıyor 30u kalıyor.. 3bucuk 4 saatt olunca hepsını bitiriyor.. Uyursa zaten dokunmuyorum 5 saate bile cıkıyor mama arası
Ya çok araştıramadım bu konuyu ben ama gurvita markasının kuzu ilikli kemik suyu var file marketlerde falan oluyor kavanozda ve 8li küçük kaplarda onlardan alabilirim diye düşündüm ben buzluk kısmını hiç bilemiyorum yaArkadaşlar belki gözden kacti, saklamak için buzlukta kemik suyu vs ne aldınız ? Güvenilir sağlıklı bişi bakıyorum ama emin olamadım, iyice araştırıp alanınız varsa yazar mı.
Miamesa’yı öneririm, kemik iliği için. Kendin için de onun kemik ilikli limonatası var şifa niyetine. Bebeler içebildiğinde kızıma da vericem limonatadan.Arkadaşlar belki gözden kacti, saklamak için buzlukta kemik suyu vs ne aldınız ? Güvenilir sağlıklı bişi bakıyorum ama emin olamadım, iyice araştırıp alanınız varsa yazar mı.
Öyle yaparım, yazdığına da bakcam canim150 ml lık mamajoo kaplarım da var 8 tane.. Kullanılır bence onlar da süt saklama kabı diye gecıyor
Baktım şimdi sayfasına guzelBenimki de 4 aylık kontrolünde oturt dedi 45 derecelik açıyla. Zaten kendisi istiyor, hacı yatmaz gibi kafasını kaldırıyor yerden karın kası yapacak
Miamesa’yı öneririm, kemik iliği için. Kendin için de onun kemik ilikli limonatası var şifa niyetine. Bebeler içebildiğinde kızıma da vericem limonatadan.
Mia Mesa - Sağlık buradan başlıyor
Miamesa.com'da, butik üretimle hazırlanan doğal ve sağlıklı ürünler keşfedin. İlikli kemik suyu, tahin, meyve ve sebze püreleri, taze limonata ve çorba çeşitleriyle sofralarınıza sağlık katın. Ev tipi üretimimizle lezzeti ve doğallığı bir arada sunuyoruz.www.miamesa.com
İşte ben de buzluk konusunda hiç tecrübem yokYa çok araştıramadım bu konuyu ben ama gurvita markasının kuzu ilikli kemik suyu var file marketlerde falan oluyor kavanozda ve 8li küçük kaplarda onlardan alabilirim diye düşündüm ben buzluk kısmını hiç bilemiyorum ya
Bugun düşük grubundan arkadasım bu sayfayı onerdi, aradığını sorunun cevabı var, ben de baktım cunkuKizlar kizimin emeklemesine nasil destek olacagimi bilemiyorum.video aradim bulamadim.Burnunu sürte sürte gitmeye calisiyir yardimci olmak istiyorum ama nasil
Ben de 4 saate cekemiyorumNasil büyüdüler yaBir de 3 saatte acikiyor artik 4 saate cekemedim bi
4 saatte bir kaç cc içiyor bebeğiniz acaba ?Ben de bazen oyalayamazsam 3 saatte verıyorum ama o zaman hepsını ıcmıyor 30u kalıyor.. 3bucuk 4 saatt olunca hepsını bitiriyor.. Uyursa zaten dokunmuyorum 5 saate bile cıkıyor mama arası
Canım benim bebeğimde o kadar içiyor… Cumartesi 5 aylık oluyoruz ama4 saatte bir kaç cc içiyor bebeğiniz acaba ?
Benim mama sıkıntım var oğlum iştahsız çok zor içiriyorum 4 saatte bir 120-150 cc ancak. İyi mi kötü mü bilmiyorum. Gece 2 kere rüya öğünü yapıyorum o uyanmadan vermeye çalışıyorum
Saol canımBugun düşük grubundan arkadasım bu sayfayı onerdi, aradığını sorunun cevabı var, ben de baktım cunku
Yonca Görgül (@yonca.gorgul) • Instagram photos and videos
196K Followers, 663 Following, 479 Posts - See Instagram photos and videos from Yonca Görgül (@yonca.gorgul)www.instagram.com
Acamadim amaBugun düşük grubundan arkadasım bu sayfayı onerdi, aradığını sorunun cevabı var, ben de baktım cunku
196K Followers, 663 Following, 479 Posts - See Instagram photos and videos from Yonca Görgül (@yonca.gorgul)www.instagram.com
Yonca görgül takip ediyormusum ben aslinda ama hic bakmadim sayfasinaBugun düşük grubundan arkadasım bu sayfayı onerdi, aradığını sorunun cevabı var, ben de baktım cunku
Maşallah ben daha ek gıdaya da başlayamadım.Canım benim bebeğimde o kadar içiyor… Cumartesi 5 aylık oluyoruz ama
Cok
İştahsız… bugün öğlen ilk kez 1,5 yemek kasigi dolusu havuç içine biraz zeytinyağ koyup yedirdim, sevdien azından icim rahat etti biraz yarın 2 yemek
Kaşığı dolusu yapıp yedircem
Ben buzluk olayını sevmiyorum ya. Hem dondur çözdür enerji israfıİşte ben de buzluk konusunda hiç tecrübem yoknerde o eski anneler şimdi ki genç annelerde pek bilmiyor, ben dahil