2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Esya paylasımı yapmadınız mı canım? Sonucta evlenirken bırlıkte aldınız herseyı

Ben hep 3-6 aylik aldim simdi onlar oluyor.Dün 6 aylik baktim e bebekten büyük göründü gözüme. Alicam 6-9 aylik icinde kaybolacak bayrama ne alicam öyle kalakaldim

Esya paylasımı yapmadınız mı canım? Sonucta evlenirken bırlıkte aldınız herseyı
Çoğu şeyi ben aldım, evlenmeden önce de kredi cektik yine birlikte ödedik, kredimiz bir ay kalmıştı sadece. Magazalara gittiğimiz de erkek olduğu için faturalara isim soyisim o verdi. Sonrada faturalar benim üstüme kredi benim uzerime, sen ödemedin yani diyerek eve kamyon dayayıp her şeyi almış götürmüş . Sonra ev sahibi beni aradı böyle böyle oldu diye. Daha ilk duruşma bile ekim ayında olacak. Hadi diyelim orada eşyaları bana geri verdi hakim, onların evinden çıkan esyayi bir daha kullanamam. Her kullandıklarında beddua is loading

Ben atıyorum kurutmaya canım eğer kısa program ya da ekstra kuruluk vs seçmez doğru programı kullanırsan çekme yapmıyor oğlumun kıyafetleri de bizim kıyafetlerimizde de çekme olmadı. Ama ben öğrenene kadar kullandığım programlarda çekme olmuştu. Şimdi sıkıntı yaşamıyorum çok şükür.

Bizim eşyaları da küçültüyor bence yıpratıyor da. Ya ben beceremiyorum ya makinem kötü. Annem memnun o her şeyi atıyor.

Nasıl tanıştınız diye sorsam?

Ya ne mikrop adammıs bu, esyaları al, gotur spotcuya ver, ona da yar olmasın. Hatta hayrına ver bırıne.. Bırakma ona hakkını sakın. Ama evlendikten sonra alınan hersey ortak deıl mı, sonucta faturaya 2 kısının de ısmı yazılmıyor, hakim verır yarısını. Hatta parası alınınıyorsa parasını versin..

Esyalari evlenmeden önce aldık iste nisanliyken. Oda benim dedi aldi kendi kendine. Daha hakim görmedik

Nasıl tanıştınız diye sorsam?
Arkadaş ortamı. Sevgiliyken 30 40tane şehire gittik. Kamplar yaptık. Onun evine de girip çıkıyordum. Ailesinin evinde de kaldım oda benim ailemin evinde kaldi. Hastalikta sağlıkta alışverişte her şey de gordüm, görucem tanicam öyle evlenicem mutlu bir ailem olsun diyordum.
Bi kere bana şey demisti.
"Beni hayatının merkezi yaptın zavallı,
O hayal ettigin mutlu aileye kavuşamicaksin, benim zaten ailem var, demisti.
Anasıni babasını kastederek.
Bende bak bizde aile olduk, seni merkezime koymam ne güzel bir sey fln diye dil döküyordum

Evet mızmız, odadan ayrildigim an başlıyor ağlamaya… Eğer kucaktaysa ve onu oyun matına vs yatırınca yine ağlıyor… Bu ara bizimle olmak
İstiyorlar, normal galiba… ben onu yatırıp onunla ilgileniyorum bayağı bi sonra yavaş yavaş koltuğun diğer ucuna geçiyorum

Arkadaşlar belki gözden kacti, saklamak için buzlukta kemik suyu vs ne aldınız ? Güvenilir sağlıklı bişi bakıyorum ama emin olamadım, iyice araştırıp alanınız varsa yazar mı.

Arkadaşlar belki gözden kacti, saklamak için buzlukta kemik suyu vs ne aldınız ? Güvenilir sağlıklı bişi bakıyorum ama emin olamadım, iyice araştırıp alanınız varsa yazar mı.
Ben henuz almadım, süt saklama posetlerim duruyo, kullanmak nasip olmadı, arkadasım ıcıne kemik sularını koyarsın, kımseye verme dedı

O kadar da vakit geçirmişsin, gerçek yüzünü göstermemiş demek ki. Bundan sonra bahtın güzel olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…