- 12 Nisan 2019
- 24.069
- 38.197
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #72.001
Esya paylasımı yapmadınız mı canım? Sonucta evlenirken bırlıkte aldınız herseyıBen taşınacagim için beyaz esya dahil, her eşyayı alıcam acayip borca giricem. Kurutma makinesinde bebek kıyafeti çeker diyenler olmuş, boşuna mı alıyorum bilmiyorum, bazı kadınlar da en büyük ihtiyac demiş
Ben hep 3-6 aylik aldim simdi onlar oluyor.Dün 6 aylik baktim e bebekten büyük göründü gözüme. Alicam 6-9 aylik icinde kaybolacak bayrama ne alicam öyle kalakaldimBen bi de kısa kollu kısa bacaklı tulumlar aldım 3-6 aylık.şu an alttan çıtçıtlanmıyor. 10 gün tatilde giydirdiğimle kaldı işte. Altını çıtçıtlamadan şortla giydircem onları, çok severek almıştım. 6 aylık yazanlar tam oluyor şu an. 9 aylık alıcam, hatta 1 yaş mı alsam oha çüş diyorum. Bebeğim de öyle kocaman bişey değil yani, şişko galiba anasına çekmiş.
Çoğu şeyi ben aldım, evlenmeden önce de kredi cektik yine birlikte ödedik, kredimiz bir ay kalmıştı sadece. Magazalara gittiğimiz de erkek olduğu için faturalara isim soyisim o verdi. Sonrada faturalar benim üstüme kredi benim uzerime, sen ödemedin yani diyerek eve kamyon dayayıp her şeyi almış götürmüş . Sonra ev sahibi beni aradı böyle böyle oldu diye. Daha ilk duruşma bile ekim ayında olacak. Hadi diyelim orada eşyaları bana geri verdi hakim, onların evinden çıkan esyayi bir daha kullanamam. Her kullandıklarında beddua is loadingEsya paylasımı yapmadınız mı canım? Sonucta evlenirken bırlıkte aldınız herseyı
Ben atıyorum kurutmaya canım eğer kısa program ya da ekstra kuruluk vs seçmez doğru programı kullanırsan çekme yapmıyor oğlumun kıyafetleri de bizim kıyafetlerimizde de çekme olmadı. Ama ben öğrenene kadar kullandığım programlarda çekme olmuştu. Şimdi sıkıntı yaşamıyorum çok şükür.Ben taşınacagim için beyaz esya dahil, her eşyayı alıcam acayip borca giricem. Kurutma makinesinde bebek kıyafeti çeker diyenler olmuş, boşuna mı alıyorum bilmiyorum, bazı kadınlar da en büyük ihtiyac demiş
Bizim eşyaları da küçültüyor bence yıpratıyor da. Ya ben beceremiyorum ya makinem kötü. Annem memnun o her şeyi atıyor.Ben taşınacagim için beyaz esya dahil, her eşyayı alıcam acayip borca giricem. Kurutma makinesinde bebek kıyafeti çeker diyenler olmuş, boşuna mı alıyorum bilmiyorum, bazı kadınlar da en büyük ihtiyac demiş
Kızlar zarif oluyor. Kızım 3 aylık bodysini 9 aylık da giyiyordu. Erkekler toraman herhalde.Ben hep 3-6 aylik aldim simdi onlar oluyor.Dün 6 aylik baktim e bebekten büyük göründü gözüme. Alicam 6-9 aylik icinde kaybolacak bayrama ne alicam öyle kalakaldim
Nasıl tanıştınız diye sorsam?Çoğu şeyi ben aldım, evlenmeden önce de kredi cektik yine birlikte ödedik, kredimiz bir ay kalmıştı sadece. Magazalara gittiğimiz de erkek olduğu için faturalara isim soyisim o verdi. Sonrada faturalar benim üstüme kredi benim uzerime, sen ödemedin yani diyerek eve kamyon dayayıp her şeyi almış götürmüş . Sonra ev sahibi beni aradı böyle böyle oldu diye. Daha ilk duruşma bile ekim ayında olacak. Hadi diyelim orada eşyaları bana geri verdi hakim, onların evinden çıkan esyayi bir daha kullanamam. Her kullandıklarında beddua is loading
Ya ne mikrop adammıs bu, esyaları al, gotur spotcuya ver, ona da yar olmasın. Hatta hayrına ver bırıne.. Bırakma ona hakkını sakın. Ama evlendikten sonra alınan hersey ortak deıl mı, sonucta faturaya 2 kısının de ısmı yazılmıyor, hakim verır yarısını. Hatta parası alınınıyorsa parasını versin..Çoğu şeyi ben aldım, evlenmeden önce de kredi cektik yine birlikte ödedik, kredimiz bir ay kalmıştı sadece. Magazalara gittiğimiz de erkek olduğu için faturalara isim soyisim o verdi. Sonrada faturalar benim üstüme kredi benim uzerime, sen ödemedin yani diyerek eve kamyon dayayıp her şeyi almış götürmüş . Sonra ev sahibi beni aradı böyle böyle oldu diye. Daha ilk duruşma bile ekim ayında olacak. Hadi diyelim orada eşyaları bana geri verdi hakim, onların evinden çıkan esyayi bir daha kullanamam. Her kullandıklarında beddua is loading
Esyalari evlenmeden önce aldık iste nisanliyken. Oda benim dedi aldi kendi kendine. Daha hakim görmedikYa ne mikrop adammıs bu, esyaları al, gotur spotcuya ver, ona da yar olmasın. Hatta hayrına ver bırıne.. Bırakma ona hakkını sakın. Ama evlendikten sonra alınan hersey ortak deıl mı, sonucta faturaya 2 kısının de ısmı yazılmıyor, hakim verır yarısını. Hatta parası alınınıyorsa parasını versin..
Arkadaş ortamı. Sevgiliyken 30 40tane şehire gittik. Kamplar yaptık. Onun evine de girip çıkıyordum. Ailesinin evinde de kaldım oda benim ailemin evinde kaldi. Hastalikta sağlıkta alışverişte her şey de gordüm, görucem tanicam öyle evlenicem mutlu bir ailem olsun diyordum.Nasıl tanıştınız diye sorsam?
Evet mızmız, odadan ayrildigim an başlıyor ağlamaya… Eğer kucaktaysa ve onu oyun matına vs yatırınca yine ağlıyor… Bu ara bizimle olmakKızlar sizin bebeklerinizde sürekli mız mız mı? Yani oyun halısı salıncak puset her yerde ağlıyor kucakta gezmek istiyor oyuncaklarla da vakit geçirmek istemiyor. Güya tecrübeliyim ikinci çocuk dedim ama her şeyi unutmuşum kızımda bu aylarda öyle miydi hatırlamıyorum.
Sürekli küçükle ilgilenmekten büyüğe zaman ayıramıyorum vicdanım çok sızlıyo gündüz okulda ama akşamlarıda 30-40 dk bile oyun oynayamıyorum bu mızmızlıklar geçecek mi yoksa huyu mu böyle bilmiyorum
Hımm, ınsallah verilir yarısı ya. Ekime de daha cok var, anlasmalı deıl mı sızın bosanma, nıye bu kadar uzun tutuluyor kıEsyalari evlenmeden önce aldık iste nisanliyken. Oda benim dedi aldi kendi kendine. Daha hakim görmedik
Ben henuz almadım, süt saklama posetlerim duruyo, kullanmak nasip olmadı, arkadasım ıcıne kemik sularını koyarsın, kımseye verme dedıArkadaşlar belki gözden kacti, saklamak için buzlukta kemik suyu vs ne aldınız ? Güvenilir sağlıklı bişi bakıyorum ama emin olamadım, iyice araştırıp alanınız varsa yazar mı.
Ay çok mantıklı, benim de biberon şeklinde lansinoh dan var kapaklı acaba is görür muBen henuz almadım, süt saklama posetlerim duruyo, kullanmak nasip olmadı, arkadasım ıcıne kemik sularını koyarsın, kımseye verme dedı
Ah ah biz kadinlarBende bak bizde aile olduk, seni merkezime koymam ne güzel bir sey fln diye dil döküyordum
Çok sevindim senin adına yeni evinde şimdiden mutluluklar diliyorumAy canım şükürler olsun lojman çıktı bana kızımla taşınıcaz kendi yuvamizi kurucaz. Bir daha da hep aklımda olucak bu konu dikkat edicem, önlem alicam
O kadar da vakit geçirmişsin, gerçek yüzünü göstermemiş demek ki. Bundan sonra bahtın güzel olsun.Arkadaş ortamı. Sevgiliyken 30 40tane şehire gittik. Kamplar yaptık. Onun evine de girip çıkıyordum. Ailesinin evinde de kaldım oda benim ailemin evinde kaldi. Hastalikta sağlıkta alışverişte her şey de gordüm, görucem tanicam öyle evlenicem mutlu bir ailem olsun diyordum.
Bi kere bana şey demisti.
"Beni hayatının merkezi yaptın zavallı,
O hayal ettigin mutlu aileye kavuşamicaksin, benim zaten ailem var, demisti.
Anasıni babasını kastederek.
Bende bak bizde aile olduk, seni merkezime koymam ne güzel bir sey fln diye dil döküyordum
150 ml lık mamajoo kaplarım da var 8 tane.. Kullanılır bence onlar da süt saklama kabı diye gecıyorAy çok mantıklı, benim de biberon şeklinde lansinoh dan var kapaklı acaba is görür mu