2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    326
Okula başlayınca kim bakacak?
Geçen spora giderken babam ayağına koydu. İki saat sonra geldim, hala ayağındaydı. Uyumuş, uyanmış, oynamış, geri uyumuş. Her zaman öyle ilgilenmez tabi. Kahveye gitmeye başladı 60 yaşından sonra. 😂
Dün kızımla ofise gittik başbaşa ve arabayla 😅 üzmedi beni ofiste teyzeleri oyaladı azıcık iş yaptım. Ama çocukla çalışmak çok zor ya vicdan azabı ne işe ne bebişe yetebiliyorsun hissi. Pazartesi toplantı var 3-4 saatliğine annemi çağırdım bir düzen oturtucaz inşallah. Sizin dersleri 1-2 güne toplama imkanınız oluyor mu öğretmenlerim?

Dün kızımla ofise gittik başbaşa ve arabayla 😅 üzmedi beni ofiste teyzeleri oyaladı azıcık iş yaptım. Ama çocukla çalışmak çok zor ya vicdan azabı ne işe ne bebişe yetebiliyorsun hissi. Pazartesi toplantı var 3-4 saatliğine annemi çağırdım bir düzen oturtucaz inşallah. Sizin dersleri 1-2 güne toplama imkanınız oluyor mu öğretmenlerim?
Süt izni kullanmak yerine yarım gun calısmayı tercıh edıcem ben.. Maas karsılıgına girip 4 gune ayarlattırcam
12 bucuga kadar cslısırım.. Bakıcıyı da yarım gün ayarlıcam artık

Ben aldım 0.3 doğumdan önce. Öyle bişey farketmedim. Foto atar mısın? Hiç de kullanmadım bu arada. İçinde boğuluyormuş gibi geldi. Müsline sarıp kundak yapıyorum kollarını.

Of uyuyamadım iki saattir. Tam ben uyurum, o kalkar…
Ben de uyumadim bütün gece 🥴 ilk gönderdiğim fotoyu silmisim bu yeni gelen

Eklentiler

• 1000016132.jpg
    1000016132.jpg
    216,1 KB · Görüntüleme: 35
Canım asker yetiştirmiyoruz, ben inanmıyorum kurallara, düzene. Belki ben de beceremediğim için bahane arıyorumdur 🤪 karnı ağrır, kakası gelir, dişi kaşınır, rüya görür, bi sebebi vardır elbet bilmiyoruz ki, pc oynamaya kalkmıyor sonuçta. 2 yaşından önce düzen zor bence. Korkutmuş olmuyım ama.
Bugün plajda anladım ki tam kızla rahat edecekmişiz ilk defa. 6 sene başa sardık. 🤦‍♀️😂
Doğru zaten hiç uğraşmadım ben hep bebeğimin isteğine uydum ne zaman uyumak isterse o zaman uyuyor her zaman. Başlarda gece 3tü şimdi 11buçuk oldu buna da şükür. 😅 sosyal medya beni kötü etkiliyor galiba ya orda herkesin çocuğunun akşam 9 uyku saati, hayatları düzenli artık ne kadar doğrudur bilemiyorum ama etkiliyor beni 😂
Birini büyüttükten sonra baştan yeni bebek gerçekten çok iddialıymış ben doğurunca anladım. 2 çocuk istiyorum ama tüm bu dönemler baştan yaşanıcak çok guzel ama aşırııı zor 😊

Doğru zaten hiç uğraşmadım ben hep bebeğimin isteğine uydum ne zaman uyumak isterse o zaman uyuyor her zaman. Başlarda gece 3tü şimdi 11buçuk oldu buna da şükür. 😅 sosyal medya beni kötü etkiliyor galiba ya orda herkesin çocuğunun akşam 9 uyku saati, hayatları düzenli artık ne kadar doğrudur bilemiyorum ama etkiliyor beni 😂
Birini büyüttükten sonra baştan yeni bebek gerçekten çok iddialıymış ben doğurunca anladım. 2 çocuk istiyorum ama tüm bu dönemler baştan yaşanıcak çok guzel ama aşırııı zor 😊
Ben de iki cocugum olsun istiyordum ama öyle kolay bir sey degilmis 34 yasinda 10 yas yaslandim gibi cok zor gercekten istemekle bitmiyormus

Ben de ozelden aldim eger hic araci tanidik yoksa direk rapirlama bölümü var ordaki calisana bir sor hangi doktorlar veriyor vs diye. Bir de az hastasi olan bolumler de veriyor dojtorla sabahtan konusup sirmak gerek
Gerçekten mi bizzat gidip sormak lazım ozaman umarım ters bişey diyen olmaz 😂 paramızla rezil oluyoruz desene

Belki küçük yerde olur ama 1-2 gün imkansız bence. 20 saat ders almak zorundayım, ya 4 gün 5 ders, ya 5 gün 4 ders isterim. Sabahı sevmiyorum ben. 11-3 arası gibi olur.

Kizlar bestrion demir damlasini ne ölçüde kullanicaz . Kilo*1 mesela 0.6ya kadar mi cekicez ilaci. Cok fazla geldi de gözüme
Benim bugün kontrolüm vardı ben sordum bana söylenen kg başı bir damla dedimki kg başı iki damla değilmi dediki bu koruyucu doz anemi gibi bir durumda kg başı iki damla kullanırız dedi ama bu bizim bebeklerin özelinde siz takipli doktorunuza sormakta fayda var bizi tadıma da başlattı bu ay çok heyecanlıyım

Benimki de 5 aylık gündüz asla 30 dkdan fazla uyumuyor bu yüzden de 1,5 saatte uykusu geliyor yeniden uyumak istiyor. Ben artık uyku sayısını falan geçtim 1,5 saatte bir uyutma şeklinde uğraşıyorum yeter ki uyusun. Gece zaten minimum uyku 11.30ta geçiyor gece uykusuna. Sabah 9.30 - 10 gibi kalkıyor. Ve bu ara dişten dolayı sanırım gece uykusu berbat sürekli uyanıyor. Yatakta tepiniyor. Napıcam bilmiyorum ben de gerçekten benim bebeğimin uyku düzeni olamadı malesef ben beceremedim belki de
Gelişimsel bir süreç aslında hepimiz için bol sabır gerektiren bir sürwç 1 yaşından sonra bir çok şey düzene oturacak 🙏

X