2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    326
Kizlar kızım sürekli sırtüstünden yüzüstüne dönüyor sonra da kalkmaya çalısıyor o sırada kendini iterek gitmeye çalısıyor hem bacaklarindan hem yüzünden destek aliyor böyle emeklemek normal mi diye youtubedan arastiriyorum, eşim yüzünü sürtüyor burnu bozulur diyor izin vermiyoruz o sekilde emeklemesine.napcam bilemiyorum sizin bebekleriniz ne durumda
Benimki de soyle yuzu yuzuke dönük sekilde kucagimdaysa yuzukoyun asagi emekleyerek itiyor ve yuzustubemzirme yastigina koyunca ordansa emekleyerek iniyor yani hic engel olmam cunku motor becerileri bunu yapiyor mudaheleyi uygun bulmuyorum

Kizlar ikidir owliden tulum aliyorum icinde mavi kalem izi oluyor iade ediyorum.Bugün gelende de mavi kalem izi var iade talebi olušturdum.Hepsi mi böyle bana mi böyle denk geliyor owli kullananlar yazabilir mi?

Kizlar ikidir owliden tulum aliyorum icinde mavi kalem izi oluyor iade ediyorum.Bugün gelende de mavi kalem izi var iade talebi olušturdum.Hepsi mi böyle bana mi böyle denk geliyor owli kullananlar yazabilir mi?
Owlinin uyku gurusu ve dış kundakları var bende ama öyle bir kalem izi yok. Doğumdan önce almıştım hepsini

Arkadaşlar benim bebiş gece uykusunda çok tepiniyor ayaklarını kaldırıp pat vuruyor. Neden yapar bunu bilen var mı? Gündüz yapmıyor mesela.

Arkadaşlar merhaba uyku konusunda bir şey danışmak istiyorum.
Oğlum 9 aralık doğumlu 4 ay 26 günlük. 1 aydır gündüz uykuları 30 dkyı geçmiyor ne yaptıysam uzatamadım. Ama uykusunu alamadığı içinde çok huzursuz max 2 saatte bir uyumak istiyor o da son yarım saati ağlayarak ben zorluyorum biraz daha beklesin diye. Günede çok erken başladığı için gündüz 4 uyku yaptırmak zorunda kalıyorum toplam 2 saat falan oluyor zaten. Gecede 8.30-9 arası gece uykusuna geçiyor.
Karışık mı anlattım bikmiyorum ama bu gündüz 4 kere uyuması ve kısa uykuların getirdiği huysuzluk beni çok yorgu herkes bu ayda 3 kere uyumalı diyo evet bir uykusu en azından 1 saatten fazla olsa 3 uyku yetecek ama yok olmuyo.
Ben mi anormalim beceremiyorum bilmiyorum çok mutsuzum. Mama ile besleniyor beslenme reddide var çok zor içiyo ne yapmam gerek benim gibi olan var mı:KK43:
Bide diyelim kısa uyuyo ama gün içinde huysuzlanmıyo olda uyutmicam oynicam ama yok çok mutsuz huzursuz uykudan çıldırıyo.
Benimki de 5 aylık gündüz asla 30 dkdan fazla uyumuyor bu yüzden de 1,5 saatte uykusu geliyor yeniden uyumak istiyor. Ben artık uyku sayısını falan geçtim 1,5 saatte bir uyutma şeklinde uğraşıyorum yeter ki uyusun. Gece zaten minimum uyku 11.30ta geçiyor gece uykusuna. Sabah 9.30 - 10 gibi kalkıyor. Ve bu ara dişten dolayı sanırım gece uykusu berbat sürekli uyanıyor. Yatakta tepiniyor. Napıcam bilmiyorum ben de gerçekten benim bebeğimin uyku düzeni olamadı malesef ben beceremedim belki de

Benimki de 5 aylık gündüz asla 30 dkdan fazla uyumuyor bu yüzden de 1,5 saatte uykusu geliyor yeniden uyumak istiyor. Ben artık uyku sayısını falan geçtim 1,5 saatte bir uyutma şeklinde uğraşıyorum yeter ki uyusun. Gece zaten minimum uyku 11.30ta geçiyor gece uykusuna. Sabah 9.30 - 10 gibi kalkıyor. Ve bu ara dişten dolayı sanırım gece uykusu berbat sürekli uyanıyor. Yatakta tepiniyor. Napıcam bilmiyorum ben de gerçekten benim bebeğimin uyku düzeni olamadı malesef ben beceremedim belki de
Benimde gunduz uykusu boyle. 1.5 saate yoruluyor yavrum. Parkta uykusu geldi bi teyze diyor kucuk daha bi elinle yatiracan bi elinle kaldiracan

Canım asker yetiştirmiyoruz, ben inanmıyorum kurallara, düzene. Belki ben de beceremediğim için bahane arıyorumdur 🤪 karnı ağrır, kakası gelir, dişi kaşınır, rüya görür, bi sebebi vardır elbet bilmiyoruz ki, pc oynamaya kalkmıyor sonuçta. 2 yaşından önce düzen zor bence. Korkutmuş olmuyım ama.
Bugün plajda anladım ki tam kızla rahat edecekmişiz ilk defa. 6 sene başa sardık. 🤦‍♀️😂

0.3 toglarda mi acaba bu hata? 3.kez bir daha sans vericem yine ayni gelirse uyku tulumu sevdasindan vazgeciyorum
Ben aldım 0.3 doğumdan önce. Öyle bişey farketmedim. Foto atar mısın? Hiç de kullanmadım bu arada. İçinde boğuluyormuş gibi geldi. Müsline sarıp kundak yapıyorum kollarını.

Of uyuyamadım iki saattir. Tam ben uyurum, o kalkar…

Benimde gunduz uykusu boyle. 1.5 saate yoruluyor yavrum. Parkta uykusu geldi bi teyze diyor kucuk daha bi elinle yatiracan bi elinle kaldiracan
Ayy bu cümleyi annem sürekli söyler biraz uyanık dursunlar die uğraşıyorum çabuk yoruluyorlar evet birazda hırpalayınca oynayınca falan benimkiler ys memede yada ana kucağında uyuyorlar sallanırlarsa bir saati geçiyor amaa yatağına koysyım sallamıyım dersem 15 dakika maks

Ayy bu cümleyi annem sürekli söyler biraz uyanık dursunlar die uğraşıyorum çabuk yoruluyorlar evet birazda hırpalayınca oynayınca falan benimkiler ys memede yada ana kucağında uyuyorlar sallanırlarsa bir saati geçiyor amaa yatağına koysyım sallamıyım dersem 15 dakika maks
Bu lafi ilk duydum hosuma gitti hakli bir laf . Aynen ben once kucagimda uyutuyorum sonra yatagina koyup yaninda duruyorum cunku agliyor arada tekrar kucagimda sallayip uyutuyorum . Ama okula baslayinca vs nasil olacak bilmiyorum kimse anne gibi ilgilenemez

Bu lafi ilk duydum hosuma gitti hakli bir laf . Aynen ben once kucagimda uyutuyorum sonra yatagina koyup yaninda duruyorum cunku agliyor arada tekrar kucagimda sallayip uyutuyorum . Ama okula baslayinca vs nasil olacak bilmiyorum kimse anne gibi ilgilenemez
Okula başlayınca kim bakacak?
Geçen spora giderken babam ayağına koydu. İki saat sonra geldim, hala ayağındaydı. Uyumuş, uyanmış, oynamış, geri uyumuş. Her zaman öyle ilgilenmez tabi. Kahveye gitmeye başladı 60 yaşından sonra. 😂

X