- 1 Nisan 2014
- 2.446
- 3.545
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #71.441
Bize dördüncü ay sonunda demir reçetesi yazdılrDemiri herkes kullanmaya basladi mi?Bize 4.ayda vermedi doktor.Bu hafta 5.ay kontrolumuz bar bu ay baslatir herhalde
Kolları acımıyormu böyleEtkinlik önerisi
Kızım cok seviyor sulu oyunu ama gözünü kırpmadan başında durmak gerekiyor. Kafasını suya sokar boğulursa ve suyu içmesin diye
Yaa tombik maşallah bebişinEvet kızlar 4ay1haftada biz başladıkdaha önce baya kaldırıyordu da ilk kez bu kadar bariz almış ağzına yemeye çalışıyor tatlı ayaklarını
Son iki saat hariç süperdi. Ben kullanırken uyudular, babası dinlendi, sağolsunlarBen öpe öpe yalıyorum nerdeyse kızı
Tatil nasıl geçiyor bebisle, yolculuk kolay mıydı?
Bize dördüncü ay sonunda demir reçetesi yazdılr
Kolları acımıyormu böyle
Ksmbnmcnm
puseti dikleştirip tattırıyorum çok yavaş gidiyorum ben bizde 5. Ayı bitirdik
Mama sandalyesini merkeze gidince alacağım
Ağzını açıyor çok hevesli yemek yemeye
Ama devamında garipsiyor biraz tabi
Ek gıdaya ne ile başlayacağız ya hiç fikrim yokkkKsmbnmcnm
puseti dikleştirip tattırıyorum çok yavaş gidiyorum ben bizde 5. Ayı bitirdik
Mama sandalyesini merkeze gidince alacağım
Ağzını açıyor çok hevesli yemek yemeye
Ama devamında garipsiyor biraz tabi
Yoğurtla başladım benEk gıdaya ne ile başlayacağız ya hiç fikrim yokkk
Çok stresli ya ödüm kopuyor boğazında bişey kalacak diyeYoğurtla başladım ben
Benim fikrimce yoğurt çok tatsız bir gıda ama en çok fayda verecek olan gıdada o oyüzden hergün bir kaşıkta olsa ağzına değdiriyorum
S sunshine__ Hiç taneli bişey vermedim dahaKolları değil ama göğüs kafesinin oraya minik yastık koyuyorum ya da muslin katlayıp koyuyorum, burada çok ıslandı diye almıştım orası kızarmış. Kolları hareket halinde oraya yaşlanmıyor normalde
Öğleden sonra yine avakado verdim, bu sefer banyo mama oturaginda otururken verdim. Benim kız yemek yicem diye keyiflendigi için hareket edip durdu 1 küp öyle verdim sonra çıkarttım kucağımda 1 küp verdim, kucağımda daha rahat ettim. Oturagin içinde bi şey olsa anlık nasıl çıkartırım da müdahale ederim diye stres oluyorum.
Kiz ne tombigi persentil10da, üst bacakları çok kalın sanki, bilmiyorum normal bebiş bacağı mı
Pastorize sutten mi mayaliyorsunYoğurtla başladım ben
Benim fikrimce yoğurt çok tatsız bir gıda ama en çok fayda verecek olan gıdada o oyüzden hergün bir kaşıkta olsa ağzına değdiriyorum
Ben aldimKızlar doğum sonrası rapor alan kim var
Kız bir de yemiyor diyorsun maşallah tam sevmelikEvet kızlar 4ay1haftada biz başladıkdaha önce baya kaldırıyordu da ilk kez bu kadar bariz almış ağzına yemeye çalışıyor tatlı ayaklarını
Bızımkı buKızlar babybjörn sallanan şeyin benzerini almak istiyorum, kendimkini getiremedim Türkiye’ye. Hangisini alayım? Mamma diye bi marka gördğm 2500 e de var 1000 tlye de var ve farkları ne yazmıyor anlamadım.
Ben aldım canımKızlar doğum sonrası rapor alan kim var
Özel sektör mü yoksa kamu musunBen aldim
Kamu mu özel sektör müBen aldım canım
KamuKamu mu özel sektör mü