- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- Konu Sahibi sunshine__
- #71.461
Anladım canım ben özel sektörüm aldığımda inşallah neden aldın demezler kaç günlük aldınız peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım ben özel sektörüm aldığımda inşallah neden aldın demezler kaç günlük aldınız peki
Heyet aldım ben 45 gun, özle sektörde masalgibiyolculuk var heyet aldı sanırım o daAnladım canım ben özel sektörüm aldığımda inşallah neden aldın demezler kaç günlük aldınız peki
Benım kız da yutuyor ara ara bişey olmadı şükürKizim banyoda su yuttu canim çok sıkkın bir sey olur mu
Bu 45 günden sonra alamıyorsunuz dimiHeyet aldım ben 45 gun, özle sektörde masalgibiyolculuk var heyet aldı sanırım o da
Heyet de sınır yokmusBu 45 günden sonra alamıyorsunuz dimi
Yok komşumun keçisi var sağıyor mayalayıp veriyor tehlikelimi bu şekilde olmasıPastorize sutten mi mayaliyorsun
Su yuttuğunu nasıl anladınKizim banyoda su yuttu canim çok sıkkın bir sey olur mu
Yaa ne guzel, cok sanslısınYok komşumun keçisi var sağıyor mayalayıp veriyor tehlikelimi bu şekilde olması
Anladım canımHeyet de sınır yokmus
Ama almama gerek kalmıyor, bı kere de 5 gun tek hekim alıcam, sonra bızım yaz tatılı baslıyor.. Eylulde de ısbası Allah izin verirse
Hayır tam yüzünü yıkarken ağzını açtı tastan direkt ağzına girdi o canimi sıkıyor yoksa öyle damla seklinde yutma degilSu yuttuğunu nasıl anladın
Yada burnundan falan mı kaçtı
Benim ikinci heyetimde bitmek üzere daha da alamam heralde sonra iki gün gidip üç gün izin alacam temmuza kadar idare etsinlerHeyet aldım ben 45 gun, özle sektörde masalgibiyolculuk var heyet aldı sanırım o da
Evden calısma durumun yok de mıBenim ikinci heyetimde bitmek üzere daha da alamam heralde sonra iki gün gidip üç gün izin alacam temmuza kadar idare etsinler
KamuÖzel sektör mü yoksa kamu musun
Bilmiyorum ki bizi ilk 2 ay kesin pastorize sutten olacak diye uyardi. Sebebi de alerjik gida oldugu icin. Sonra inek sutunden kendimize mayaladigim yogurttan yedirebilirmişimYok komşumun keçisi var sağıyor mayalayıp veriyor tehlikelimi bu şekilde olması
Ben aldımKızlar doğum sonrası rapor alan kim var
Evet çünkü en fazla 3 4 saat uyuyor gece uykusunu sabah yapıyor öğlen 2 yr kadar yatıyorAcaba hâlâ gündüz uykusu gibi mi yapıyor 10'dan sonra uyumayi da?
Evet.. Ben de online olur dıye dusunuyorum, yuzyuze olursa da bebekle gıdıcem3 hafta raporumdan kullandım şimdi heyet almayı düşünüyorum.
Sonra da dönem bitiyor.
Umarım bayram sonrası seminer olmaz
Sohrab sen 2 kere mi heyet almıştın
Maalesef kamu da çok olmuyor bu şekilde yada bizim kurumsa yokEvden calısma durumun yok de mı