- 1 Eylül 2011
- 1.149
- 1.745
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #71.421
Of of of uzucu
Benim bebegimi ben hic oturtmamistim cesaret edemiyordum,kucakta oturtarak gezdiriyordum sadece.Bugun denedim,Doktor oturtalim diyor ama boyundan dolayı cok duramiyor gibi geldi bana.Sagini solunu iyice doldurup muslinle vs oyle deneyecegim oturak icinde
Mama sandalyesinde durabildi mi sizinkiler?Sagli sollu destek koyuyor musunuz?
Allah korktuğumuzu uğratmasın. Arkadaşımıza peygamber sabrı versin, yüreğinin yangınını söndürsün Rabbim.Bebek dik oturmadan katı gıdaya geçmek çok tehlikeli diyorum ben. Bi de mamadan kurtarmak için denmiş de mama öcü değil ki zaten 10 aya kadar sadece tadım aslında ana besin katı gıda değil diye okumuştum. Forumda bir arkadaşın evladı katı gıdadan tıkanıp vefat etti geçenlerdr acayip etkilendim ben.
Geriye yatırdım canım 60 derece acıyla oturdu ama cok kısa sureli denedım... Emniyet kemeri de var sandalyenin.. Kucagımızda kısa sureli oturuyor, daha dogrusu kendısı ıstıyor yatay pozisyonda tutunca bagırıyor, dık tutunca bır anda susuyorOf of of uzucu
Benim bebegimi ben hic oturtmamistim cesaret edemiyordum,kucakta oturtarak gezdiriyordum sadece.Bugun denedim,Doktor oturtalim diyor ama boyundan dolayı cok duramiyor gibi geldi bana.Sagini solunu iyice doldurup muslinle vs oyle deneyecegim oturak icinde
Mama sandalyesinde durabildi mi sizinkiler?Sagli sollu destek koyuyor musunuz?
Kesınlıkle.. Ogretmenlere zorunlu ılk yardım egıtımı verıldı 2 gun uygulamalı.. Iyıkı almısız..Bu arada kati gida oncesi bebek ilk yardim egitimi almak ya da tekrarlamak cok faydali olur..Ben de cok etkilendim su an..
Osman Gonualin da videolari vardi tikanma icin izlemistim ama tekrarlamak lazim galiba
Aynrn doktor dilinin ustunden elini sok cikart dedi. Sen basladin mi
Mama sandalyesinde mi oturdu yerken saga sola devrilmiyor mu bir de ek gidaya basladin mi 3 gun kurali vs baska neler verdin
Malesef bizim bir tanıdığımiz ile hastane bahçesinde karşılastik. Ailelerindeki 2 yaşındaki çocuk erik somururken boğazına kaçmış, 8dakika kadar kalbi durmus beyne oksijen gitmemiş, en son idrarını yaptı, hayati fonksiyon var en azından diye umitlenmislerdi. Bende cok etkilendim. Çocuklara keşke hiç hastalık gelmese ama iki yaşında bile bu tarz bir olay yaşayabiliyorlar malesef.Bebek dik oturmadan katı gıdaya geçmek çok tehlikeli diyorum ben. Bi de mamadan kurtarmak için denmiş de mama öcü değil ki zaten 10 aya kadar sadece tadım aslında ana besin katı gıda değil diye okumuştum. Forumda bir arkadaşın evladı katı gıdadan tıkanıp vefat etti geçenlerdr acayip etkilendim ben.
Aynen öyle. İlkyardım konusunda ben çok cahilim, almam lazım eğitimBu arada kati gida oncesi bebek ilk yardim egitimi almak ya da tekrarlamak cok faydali olur..Ben de cok etkilendim su an..
Osman Gonualin da videolari vardi tikanma icin izlemistim ama tekrarlamak lazim galiba
Masallah canım tek seferde 150yi içip bitiriyor mu? Elindekini bitirince tekrar ekleme seklinde bi süre daha kullanırsin belki ama aynı biberonun büyüğünden al bence. Ev biberon kaynıyor, bize iyi geleni bulana kadar cok uğraştımKızlar biberonumuz 0-6 aylik 150 cc. Hic dusunememisim o zaman cc fazla olan biberon almayi.Ucunu degistiririm sadece diyordum ama benim kiz simdi 150 cc iciyor sanirim yeni biberon almam gerekli sizce hangisini almali miyim? Comotomo kullaniyorum ayni markanin cc si fazla olani mi alayim?
Evet canim iciyor biz sürekli mamayla beslendigimiz icindir belkiMasallah canım tek seferde 150yi içip bitiriyor mu? Elindekini bitirince tekrar ekleme seklinde bi süre daha kullanırsin belki ama aynı biberonun büyüğünden al bence. Ev biberon kaynıyor, bize iyi geleni bulana kadar cok uğraştım
İnşallah içer benim ki hiç sevmiyo calpolu dudaklarını sıkıyo zor içiriyorummBelki o gün canı yanıyor diye mi icmek istemedi ki cok keyifsizdi, yarın yalatmayı sevdirmeyi denicem bakalım
Benim kiz sürekli sirt üstunden yüz üstüne dönüyor da bu güncelleme gelmedi dahaEvet kızlar 4ay1haftada biz başladıkdaha önce baya kaldırıyordu da ilk kez bu kadar bariz almış ağzına yemeye çalışıyor tatlı ayaklarını
Artık ayak da öpemicezEvet kızlar 4ay1haftada biz başladıkdaha önce baya kaldırıyordu da ilk kez bu kadar bariz almış ağzına yemeye çalışıyor tatlı ayaklarını
Ben öpe öpe yalıyorum nerdeyse kızıArtık ayak da öpemicez
Bizimki ağlamayı keserse bunları yapacak inşallahEvet kızlar 4ay1haftada biz başladıkdaha önce baya kaldırıyordu da ilk kez bu kadar bariz almış ağzına yemeye çalışıyor tatlı ayaklarını