2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    326
Calpol vermenin kolay bir yolu var mı? Ben geçen çok zorlandım bir çok denemeden sonra1ml ancak verebildim sanırım. Enjektörle yavaş yavaş mı veriyorsunuz birden boğazından akıtarak mı ?
Hemşire bana dedi ki koyu kıvamlı olunca yutmakta zorlanıyor bebekler zorlanırsa hafif sulandır dedi zorlandığın nokta yutmadıyla dene istersen canım

Bi kaç gündür soğan veriyorum ben eline ama baktım ki onunda az bi şey koparmış herhalde yumuşak denk geldi başta çok iyi geliyor kaşınmasına bizim çok kaşınıyor dişler çünkü acı geliyor gibi yüzünü ekşitiyor ama hırsla kaşıyor bi de ince ya tutması ağzına alması kolay. Gözetimle veriyorum 5 dk kadar

DUn tam 5 aylik olduk. Doktor ek gidaya baslayalim dedi. Ben bogazina durur diye korkuyorum 6.ayi bekleyecegim 5 aylik ek gidaya baslayanlar nasil basladiniz naptiniz cam rende kullaniyor musunuz ve yedirirken mama sandalyesinde mi oturuyor
Basla bence, doktorun uygun gorduyse, tadım yapacaksınız zaten.. Oturuyor mu peki bebegın?

Ben de gözetimle verırım suan zaten, elini parmaklarını bir hıncla agzına sokuyor kı, kendı parmagımı verdım, baya eziyo ıkı damagının arasında..

Kızlar benim kızım avakado güzel yiyor. ben kahvaltı yaparken isterse ona uygun seylerden veriyorum. Avokadonun içinden verdim yedikce yesiline yakını da verdim orası biraz daha sert diye, çok sevdi, istegi bitene kadar verdim, son olarak biberonla sütünü verdim ağzınin içinde bir sey var mi diye kontrol etmis oldum

Ben de gözetimle verırım suan zaten, elini parmaklarını bir hıncla agzına sokuyor kı, kendı parmagımı verdım, baya eziyo ıkı damagının arasında..
Aynısı benim oğlan inanılmaz bi hırs bazen aşırı kızıyor zaten oyuncak falanla kaşıyamazsa dilini falan ısırıyo kaşımak için o sebeple bende soğanı denedim havuç falan da denedim ben ama en etkili soğan oldu bence oyalandı yani en azından. Havuç daha büyük geldi ve daha sert.

Hemşire bana dedi ki koyu kıvamlı olunca yutmakta zorlanıyor bebekler zorlanırsa hafif sulandır dedi zorlandığın nokta yutmadıyla dene istersen canım
Belki o gün canı yanıyor diye mi icmek istemedi ki cok keyifsizdi, yarın yalatmayı sevdirmeyi denicem bakalım

DUn tam 5 aylik olduk. Doktor ek gidaya baslayalim dedi. Ben bogazina durur diye korkuyorum 6.ayi bekleyecegim 5 aylik ek gidaya baslayanlar nasil basladiniz naptiniz cam rende kullaniyor musunuz ve yedirirken mama sandalyesinde mi oturuyor
Canım mama sandalyesinde oturtma şartı var diye biliyorum bogaz yolu dik olsun diye ama bana da boğazına kacsa içinden çıkartmak korkutucu geliyor. Kucagimda oturturken fln daha kontrol hissediyorum. Ama biz bile yatarak yesek daha cok bogazimiza kaçar herhalde

Kızlar başıma ne geldi şok oldum elim ayağım titredi giydiğim tshirtte yapışkan simler vardı oğlumu emzirirken burnunun içinde bi parlaklık gördüm bi baktım ki tshirteki sim cımbızla aldım ama iyiki içeri itmedim iyiki gördüm nasıl şansızlık sadece üç saat giymiştim halbuki birdaha böyle bi talihsizlik asla yapmam sizde dikkat edin giydiğinize resmen görünmez kaza

Eklentiler

• 4E80B442-0C6E-4838-8427-9ECB82F5E5E5.jpeg
    65,6 KB · Görüntüleme: 50
Penaten

Eklentiler

• images (17).jpeg
    33,9 KB · Görüntüleme: 54
Maşallah, ben de avokado veririm diye düşünüyordum ama avokado bizim en son yiyeceğimiz meyveymiş. Sağlık olsun, şifa olsun, et olsun miniğinize.

Benimki 4 aylık benim doktorum da başlayalım diyor. Sebebini sordugumda sadece anne sütü içmiyor arada bir mama da yiyor burada amaç mamadan kurtarmak dedi. Biz oturtmaya da erken başladık her şey önden gidiyor ama doktorumuza güveniyorum. Her çocuk aynı değil ondan kaynaklanıyor.

Doktor onayladi mi canim tadimi? Bizim 6.ayda baslayacak hicbir sey tattirmiyorum o yuzden.Bir de pek hevesli degil gibi benim kizim

Doktor onayladi mi canim tadimi? Bizim 6.ayda baslayacak hicbir sey tattirmiyorum o yuzden.Bir de pek hevesli degil gibi benim kizim
6. ayda canım.. Soguk dıye degdırdım agzına kasınmasına iyi gelır diye.. Elma ve salatalık dedgdırdım sadece..

Yuzune bakarak çiğneme yapuyorum namnamnam diye.. Cok hosuna gıdıyor gülüyor sürekli, masada kucağımda oturmak ıstıyor, herseye bakiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…