- 12 Nisan 2019
- 24.080
- 38.223
- Konu Sahibi sunshine__
- #71.301
Acaba o pedı cıkarmadım dıye mı rahat edemiyor cocuk pusette backslash
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Numara, başlık vs var mı peki? 4 buçuk+ için hangisi uygun olur?Avent.. En bastan beri onu kullanıyorz
3m+ uzerını kullanıyoruz suan. Akısı ıyı. Memnunuz bızNumara, başlık vs var mı peki? 4 buçuk+ için hangisi uygun olur?
Teşekkür ederim3m+ uzerını kullanıyoruz suan. Akısı ıyı. Memnunuz bız
Sonrakı numara 6m+..sız de 3m+alsanız olur.. Ya da 1 ay daha bekleyip 6m+ alınTeşekkür ederim
Ben çıkarmicam kalsa nolacakBen de o yenıdogan pedı mıymıs
Ne alırsan al cam olsun, suyla bile calkalasan temizleniyor, asla plastik alma. Dr brown anti kolik aldim biberon ucu cok yumusak , bebegin ağzında bükülüyor ama keske en basindan bunu alsaymisim hic hava gelmiyorArkadaşlar, hangi biberonlardan memnunsunuz? Hangilerini kullanıyorsunuz, birkaç tane tavsiye alabilir miyim?
Dar mı olur kiBen çıkarmicam kalsa nolacak
1 ay daha beklemek mantıklı gibi geldi şu an. Zaten ek gıdaya başladık biz, bir ay içinde günde dört öğün ek gıdası olacak.Sonrakı numara 6m+..sız de 3m+alsanız olur.. Ya da 1 ay daha bekleyip 6m+ alın
Peki bunun numaralari var mı, farklı aylar için farklı başlık gibi?Ne alırsan al cam olsun, suyla bile calkalasan temizleniyor, asla plastik alma. Dr brown anti kolik aldim biberon ucu cok yumusak , bebegin ağzında bükülüyor ama keske en basindan bunu alsaymisim hic hava gelmiyor
Var canım her biberonunda var. Biberon uçları aya göre değişiyor ona göre yenidoğan çok az akarken, yüksek aylarda delik genisliyor, üç delik vs oluyor.Peki bunun numaralari var mı, farklı aylar için farklı başlık gibi?
Yaa süper, darısı bize1 ay daha beklemek mantıklı gibi geldi şu an. Zaten ek gıdaya başladık biz, bir ay içinde günde dört öğün ek gıdası olacak.
Acaba o pedı cıkarmadım dıye mı rahat edemiyor cocuk pusette backslash
Iyıce inceleyim ben deOlabilir cnm.Bizim pedde 62cm gectikten sonra cikarin yaziyormus ben farkettikten sonra cikardim
Bizimki mecburi oldu, sizin vakitlice olur inşallah.Yaa süper, darısı bize
Dr brown anti kolik kullanıyorum şok memnunum. Tommy tepee de var memnun değilim, avent de aldım ama kullanmadım henüz onu.Arkadaşlar, hangi biberonlardan memnunsunuz? Hangilerini kullanıyorsunuz, birkaç tane tavsiye alabilir miyim?
Biz çıkardık çok darlanıyordu içinde kilo ve boya göre değişir ne marka puset kullanıyorsun? Bizim 1 ay kadar oldu çıkartalıAcaba o pedı cıkarmadım dıye mı rahat edemiyor cocuk pusette backslash
Kac olunca ates kabul ediyoruzMeningokoklarin 2.dozunu yaptırdım bugun yone atesi cikti bebeğimin.En agir asilar bunlar oldu ya bizim icin iki seferdir cok atesleniyor
Avionaut bızımkı, ama cıkarsak, cok derın oluyor gibiDr brown anti kolik kullanıyorum şok memnunum. Tommy tepee de var memnun değilim, avent de aldım ama kullanmadım henüz onu.
Biz çıkardık çok darlanıyordu içinde kilo ve boya göre değişir ne marka puset kullanıyorsun? Bizim 1 ay kadar oldu çıkartalı