2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    326
Dr brown anti kolik kullanıyorum şok memnunum. Tommy tepee de var memnun değilim, avent de aldım ama kullanmadım henüz onu.

Biz çıkardık çok darlanıyordu içinde kilo ve boya göre değişir ne marka puset kullanıyorsun? Bizim 1 ay kadar oldu çıkartalı

Cybex Cloud Z kullaniyoruz biz.Evet iclerinde yaziyormus zaten kac cm e kadar kullanilmasi gerektigi ben yeni farkettim..Neyse ki bebegimi cok darlamadan farkettim😅

Yenıdogan pedı dıyor, galıba cıkarmak gerekıyor🫣

Eklentiler

• Screenshot_20240501_183608_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20240501_183608_com.android.chrome.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 47
Eger kilo ve boy kisitlamasi yoksa ve. Sikmiyorsa bence cikarmana gerek yok.Bizim ped sikiyordu farkedersin zaten.Pedin icinde yaziyor bizimkinde belki sizin de yaziyordur bi baksana
Pusette rahatsız oldugu ıcın agladıgını dusunuyordum hep.. Bı de cikarip deneyim bakalım

Avionaut bızımkı, ama cıkarsak, cok derın oluyor gibi
Bizimki inglesina darwin anakucağı 5 kilo, 58 cmde çıkardım gibi düşün. Bana da biraz derin gibi geldi ilk başta totosunun altına müslim koydum boşluk oluyordu, şimdi onu da koymuyorum. Çıkart dene belki bebe rahat eder sen de rahat edersin 🥰

Bizimki inglesina darwin anakucağı 5 kilo, 58 cmde çıkardım gibi düşün. Bana da biraz derin gibi geldi ilk başta totosunun altına müslim koydum boşluk oluyordu, şimdi onu da koymuyorum. Çıkart dene belki bebe rahat eder sen de rahat edersin 🥰
Cıkarıcam, 13 kga kadar diyor mumkun deıl 13 kg bebenin ıcıne sıgması şu haliyle

Rota ve menenjit 2. Dozlardan sonra bebişlerde uyku oldu mu? Benimki bayadır uyuyo hiç bu kadar uzun uyumaz normalde 😟 ateş yok şimdilik ama bi panik oldum
Bugun mu oldunuz. 3 asi olduk bugun gelince durmadi zor uyuttum uyuyor evet kucagimda aynen simdi uyurken mqma verecegim 1 cay kasigi calpol verdim cok aglayince

Bu arada bizim 5.ay muayenesinde doktorumuz bu ayin sonuna dogru tadima baslayalim dedi.Ben bebegimi hic oturtmuyordum bol bol oturtalim tadim oncesi dedi.Gelecek ay bol bol ek gida konusuruz
Koltukta vs etrafina bir seyler koyarak mi oturt dedi yoksa kucaginda mi. Bize bu ay basla dedi bugun 5. Ay kontrolunde.ben korkuyorum hocam baslayamam dedim

Ben cuma günü meginkoklar için gidicem, gelmeden calpol ver ateş yapıyor dediler

Bu sekilde bir sey yok ,kesinlikle lutfen hemsirelere degil doktorlara danisin.Hicbir doktor ates yokken calpol verin demez,sanmiyorum.Ben 38.5a yaklasmadan Calpol vermiyorum,ates zaten vucudu savastigi icin çıkıyor,biraz ona musaade etmek gerekiyor

X