- 12 Nisan 2019
- 24.080
- 38.223
- Konu Sahibi sunshine__
- #71.281
Özel aşı oldugu ıcın soylememistır belkı.Hiç söylemedi doktor bize ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel aşı oldugu ıcın soylememistır belkı.Hiç söylemedi doktor bize ya
Ayy ne guzel mesaj bu hepside sahane fikirler tutmayan yogurtlara uzulmeye sonAz bi dene bakalım. Arkadaşım küçük kavanozlara mayalıyordu. Her gün mayalamana gerfijek olmaz. 1 litreden mayala. 2 kavanoz bebeğe. Kalanı kendinize. İki gün sonra tekrar mayalarsın. En kötü 1 litre süt ziyan olur.
Bu arada yoğurdun tutmazsa onu lor peynirine çevirebilirsin. İnternetten baksana, yoldayım çok yazamıycam onu şimdi lor peyniri de bebeğe çok faydalı ve artan peynir altı suyuyla bebeğe sebze haşlayabilir, kendinize poğaça yapabilirsin.
Onu da sordum dra erken onermiyorum dedi 5 yada 6 da olucak sanirim oda bizimİnşallah peki menenjit aşısı ne zaman yapılması gerekiyor
2 çorba kaşığı biberiye 2 su bardağı su kaynattım 5 dakika soğumaya bıraktım yarım saat sonra fıs fısa koydumNasıl hazırladın, umarım yarar ya kel kalıcaz yoksa
Bizde saç dökülenlerin sayısı o kadar fazla ki annemin çok dökülürdü söylenip dururdum, şimdi kızın ve benim de dökülüyor. Her yer saç, nefret ederim etrafta saçtanValla kuzum nazlı altaç önderdi diye aldım baktım biberiye suyu faydalıymış saça denicem. Ama avuç avuç dökülüyor ve kızın eline ayağına dolancak diye de ayrı korkuyorum
Menenjit 4bucuk, 6bucuk, 12bucuk planladı ebe. Diger asılarla denk gelmesin diye.İnşallah peki menenjit aşısı ne zaman yapılması gerekiyor
6.aydasahi biz pusetten ne zaman gecicez oturtmaya
Ben cikarilacagini bile bilmiyordum6.ayda
Ama biz belki biraz gec geçeriz minyon bebe sahipleri olarakDaha pusetin icindeki yenidogan pedini yeni cikardim ben
Bi cam rende aldim ben cogu seyi almiyorum
Bugun doktor pastorize sutten mayala dediİlkokul
Yok çiftlikten gelen süt
Benim depolama alanim yok g8bi almiyorum o yuzdenBen kıza alışveriş yapma bağımlısı oldum. Hayata pratiklik katan eşya cok severim ama cok esya oldu her yer, umarım iki yil sonra hepsini satabilirim iyi ki almışım derim, yoksa fena batarım
Kasigi goturunce agzini aciyor mu canim taniyor mu mama sandalyesinde mi ituruyor yerkenGünaydın
Komşum keçi sütünden mayalayıp gönderiyor bana sağolsun minik kaplarda
Bu hafta yoğurt tattırdım bir hafta yedi sonra döktüm
Hergün mayalamak gereklimi bilmiyorum
Ben bir hafta kullanıyorum
Hatta ekşimiş yoğurdun daha faydalı olduğunu duydum tabi ekşimiş asla yemedi
Bugünde köy yumurtasının sarısından tattırdım onu da sevdi yedi
Doktorumuz ilk dozu 3. ayda yaptı, 5. ayda ikinci dozunu yaptıracağız.İnşallah peki menenjit aşısı ne zaman yapılması gerekiyor
Uyku değil ama huzursuzluk ve az ateş olmuştu.Rota ve menenjit 2. Dozlardan sonra bebişlerde uyku oldu mu? Benimki bayadır uyuyo hiç bu kadar uzun uyumaz normalde ateş yok şimdilik ama bi panik oldum
Como tomoArkadaşlar, hangi biberonlardan memnunsunuz? Hangilerini kullanıyorsunuz, birkaç tane tavsiye alabilir miyim?
Ben de comotomo kullanıyorum ama akışı artık yetersiz geliyor, ikici başlık için de çok hızlı akış hiç memnun değiliz demişler. Emin olamadım.Como tomo
Ben de o yenıdogan pedı mıymısBen cikarilacagini bile bilmiyordum
Onu çıkarıyor muyduk6.ayda
Ama biz belki biraz gec geçeriz minyon bebe sahipleri olarakDaha pusetin icindeki yenidogan pedini yeni cikardim ben
Avent.. En bastan beri onu kullanıyorzArkadaşlar, hangi biberonlardan memnunsunuz? Hangilerini kullanıyorsunuz, birkaç tane tavsiye alabilir miyim?