- Konu Sahibi sunshine__
- #80.901
Üç tane torunum olduğunda 75 yaşında olurum herhalde.Olur ya abimin kaynanası 37 yaşındaydı oğlu evliydi kızınıda evlendirdi şimdi 40 olmuştur tabi üç tane torunu var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üç tane torunum olduğunda 75 yaşında olurum herhalde.Olur ya abimin kaynanası 37 yaşındaydı oğlu evliydi kızınıda evlendirdi şimdi 40 olmuştur tabi üç tane torunu var![]()
Yaa kim koydu ki adını ? İlk cocuk bir de. Gönlüne yatan bir sey olsaymış ne güzel olurmuşBenim oğlum adını bilmiyorum tahminimce ben isteyerek ismini koymadığım içinde hiç adıyla seslenmedim bundan kaynaklıda olabilirde seslensekde bakacağını sanmıyorum
Babası kendi babasının ismini koydu tek isim olacak diye tutturdu birdeYaa kim koydu ki adını ? İlk cocuk bir de. Gönlüne yatan bir sey olsaymış ne güzel olurmuş
Benim anacığımı anneannem ben ölcem ben ölcem murvetini göreyim diye zorla 16 yasında evlendirmiş. 17 sinde abim olmuş. Abim 28 inde evlendi. Annem 45 yasında kaynanaydı. Abim 23 unde falan evlenseydi annem de 40 ında kaynana oluyorduOlur ya abimin kaynanası 37 yaşındaydı oğlu evliydi kızınıda evlendirdi şimdi 40 olmuştur tabi üç tane torunu var![]()
Oy o da kötü olmuşBabası kendi babasının ismini koydu tek isim olacak diye tutturdu birde
Şimdikine kafama göre bakıyorum diğerlerini sen koyarsın demişti
Duydum hahahahah Biz kızı 18inde evlendirmeyi planlıyoruz anca torun severiz
Eşimin de anneannesi hayatta, babaannesi ben hamileyken vefat etti. Torunun çocuğunu görmüş oldu anneanne. Benim nineler maalesef erken vefat ettiler.Benim anacığımı anneannem ben ölcem ben ölcem murvetini göreyim diye zorla 16 yasında evlendirmiş. 17 sinde abim olmuş. Abim 28 inde evlendi. Annem 45 yasında kaynanaydı. Abim 23 unde falan evlenseydi annem de 40 ında kaynana oluyorduşimdi de annem 50 yasında işte 3 tane torunu var
Dipnot:annem torununu gördü. Anneannem hala yaşıyor![]()
Oy maşallah Allah uzun ömürler versin. Ölmüşlerinize de Allah rahmet eylesin inşallahEşimin de anneannesi hayatta, babaannesi ben hamileyken vefat etti. Torunun çocuğunu görmüş oldu anneanne. Benim nineler maalesef erken vefat ettiler.
Adi neBenim oğlum adını bilmiyorum tahminimce ben isteyerek ismini koymadığım içinde hiç adıyla seslenmedim bundan kaynaklıda olabilirde seslensekde bakacağını sanmıyorum
Bende annennemin annesini gördüm. Kara Sultan derlerdi. Eşim beyaz tenli ben bugday. Diyordum ki bebek siyah dogmuyor muymus bir de. Dogsun esmer guzeli olur vs oldu kızçe beyaz.Eşimin de anneannesi hayatta, babaannesi ben hamileyken vefat etti. Torunun çocuğunu görmüş oldu anneanne. Benim nineler maalesef erken vefat ettiler.
E Nasil bakacsksin toruna simdiden kaslara yatirim yapalim
Trendyoldaki linki atar misin evde orti bebe aspirator var zorda kalirsam cekiyorumEki Görüntüle 3506466
Ben de temudan şöyle bir şey almıştım. O da çok kullanışlı. Trendyolda da var ama orada 150 tl. Temuda 14 tl. Halihazırda bir temu alışverişi yapacak olan varsa duyurulur![]()
Trendyoldaki linki atar misin evde orti bebe aspirator var zorda kalirsam cekiyorum
Amin cümlemizinOy maşallah Allah uzun ömürler versin. Ölmüşlerinize de Allah rahmet eylesin inşallah
Şimdi fotolarına baktım eklediğinin de aklıma yeğenim geldi. Kreşten kardeşimi çağırıyorlar bir gidiyor burnuna yeğenim (4 yaşında o zaman) boncuk sokmuş. Ama sıkıntı şu boncuk delikli sümkürmeye çalışınca fiiiii diye ses geliyor ve basınç oluşmadığı için çıkamıyor. Acilde 2 saat sıra beklemişlerdi çıkarmaları için. Bunun gibi cımbızla doktor çekip çıkarmış. Olay geçince gülmüştükBen tek bunu gördüm kuzum ama belki başka satıcıda, başka sitede falan da vardır![]()
KdrElektronik Bebek Burun Kulak Göbek Temizleme Cımbızı 1 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
KdrElektronik Bebek Burun Kulak Göbek Temizleme Cımbızı 1 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende kış geliyor yapmaya başladım burun temizleme yazın hiç yapmamıştım viral olsa kızımadA bulaşmazmı ki geldii geçsin artıkKulak uzayan burun akmalı öksürmeli hastalığın sonucu olarak oldu bizde. Yani olması muhtemeldi zaten ben de burnunu iyi temizleyemedim sürekli çekmek istemedim ki hata etmişim çekmek lazımmış, kulak enfeksiyonu oldu sonunda ama ateş dışında belirtisi yoktu bizde. Seninki bi virüs muhtemeşen o da geldi başımıza bizim. Öyle bi gece ateşlendi sonra kendi kendine geçti doktora bile götürmedim.
Ben günde dört kez verilme olayı için gün içinde bi keZ verdim gece üç kez verince 38 lere yakın ateşle sulu göz baygın bakışla hep oynadı gün içi gece sabaha karşı 39 la üstünü soydum ilk kez telefondan video açtım o halde alkış alkış bay bay yapıyordu çocuklar bizim gibi değiller hiç hasta olmasınlar bütün gün o değil ben hasta olsam die gezdimCalpol çok daha masum bişey o yüzden ilk tercih her zaman o. Zorlamadıkça ondan devam ediliyo sadece parasetamol birikmesi diye bişey oluyomuş karaciğerde, ve direnç de olabiliyomuş onun için uzayınca hastalıklar ya da ateşi düşüremediyse diğerine geçilebiliyo. Çocuğun ağrısı sızısı yoksa ateş de çok değil 37.6. Bizimki 39da çok perişan görünüyodu ama oyun oynamaya devam ediyodu. Benim o kadar ateşim olsa yataktan çıkamam.
Ayy o da çok kötüü. Nasıl paniklemiştir kadıncağıız. Tahmin bile edemiyoruumŞimdi fotolarına baktım eklediğinin de aklıma yeğenim geldi. Kreşten kardeşimi çağırıyorlar bir gidiyor burnuna yeğenim (4 yaşında o zaman) boncuk sokmuş. Ama sıkıntı şu boncuk delikli sümkürmeye çalışınca fiiiii diye ses geliyor ve basınç oluşmadığı için çıkamıyor. Acilde 2 saat sıra beklemişlerdi çıkarmaları için. Bunun gibi cımbızla doktor çekip çıkarmış. Olay geçince gülmüştük![]()
İsmi osmanAdi ne![]()
Diğer kızlar ne dedi? Belki onlar sormuştur? Yani sadece ismine bakmayıp diğer şeyler varsa normaldir bence amaYeni gittim doktoruna da sormayı unuttum![]()
Gelir tabi, karnabaharları haşladım havuçla birlikte sonra ezdim, içine maydonoz, 1 yumurta, biraz buğday unu, toz kırmızı biber, biraz kimyon biraz da karbonat karıştırdım sonra köfte gibi yapıp fırına attım üzerlerine biraz zeytinyağ döküp, bu kadarBi tarif gelir mi
Benim de eşim serum fizyolojikle çok temizlemek istemiyor azdırdığını düşünüyor burun tıkanıklığını (hangi doneye dayalı bilmiyorum) o yüzden oogie bear’ı kullanıyorum katı sümük ya da kulak kiriyse. Türkiye’de yok Amerika’dan arkadaşımdan rica etmiştim. Sen Kanada’dasın diye hatırlıyorum orada da bulabilirsin sanırın. Ama sıvı tıkalı buruna en iyisi serum fizyolojik. Bir de yakaya damlatılan ventollü birşeyler var ama sormadım doktora kullanmak gerekmediğinden belki onlar da açılmasına yardımcı olur.