2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    326
Evet evde olmaktan hiç sıkılmıyorum. Yoruluyorum bazen yoruldum diye ağlıyorum ama böyle uykusuz kalıp derse girmek daha kötü. Artık kimseye bişey anlatmak istemiyorum ya. Bi de sadece ders olsa neyse, rehberliği derdi tasası…

Açıkçası ben zorunluluktan çalışıyorum. Tercih meselesi olsa evde olmayı seçerdim ama işe gidince de bulunduğun ortamin değişmesi, farklı şeyler ile meşgul olmakta insanı yeniliyor. Zihnen yenileniyorum daha enerjik duruyorum ama vücudum yoruluyor demek ki gece uyanmak felan zorluyor

Bunaldın suan tabı, ben de tek basıma dısarda kahve ıcmek ıstıyorum.. Ne bıleyım cocuklu arkadaslar hep dısarda, ben nıye cıkamıyorum dıyorum, bı yere giderken hep rezıl gıdıyoz aglaya aglaya, zaten ya aglıyor ya da uyuyor..
Evde de mi öyle dışarda mi ağlıyor?

Evet yapıyorum ama sabah uyuduğunda oluyor işte içip yatıyor ama gece içip yatmıyor bu gece farklı bir şey deniyorum uyuyor şimdi inşallah sabahı ederiz

Canım içip yatma değil de eger yanlış biliyorsan duzelteyim, uyuyorken besleme şeklinde rüya öğünü, çocuk hic uyunmadan uykuya devam ediyor. Bu şekilde yapıyorsun değil mi?
Farklı yaptığın sey nedir?

Kızlar oğlum hasta oldu öksürüyor ilaç verilmediğini biliyorum ama yapabilecegim bişey varmı bildiğiniz
Canım benim en sevdiğim tedavi kalın giydir, yorgani cek üstüne terlesin. Uyandığında iyi oluyor. O günde dikkat ediyorum soğuga rüzgara o kadar. Kendime de böyle yaparım. . Kızıma da. Terleme tedavisi. Ateşi kontrol ederek tabi

Tutturamam diye😅 deniyim mi canim cesaret ver
Az bi dene bakalım. Arkadaşım küçük kavanozlara mayalıyordu. Her gün mayalamana gerek olmaz. 1 litreden mayala. 2 kavanoz bebeğe. Kalanı kendinize. İki gün sonra tekrar mayalarsın. En kötü 1 litre süt ziyan olur. 😃
Bu arada yoğurdun tutmazsa onu lor peynirine çevirebilirsin. İnternetten baksana, yoldayım çok yazamıycam onu şimdi ☺️ lor peyniri de bebeğe çok faydalı ve artan peynir altı suyuyla bebeğe sebze haşlayabilir, kendinize poğaça yapabilirsin.

Kumsari Kumsari Evde de mi öyle dışarda mi ağlıyor?

Yok canım evde oyle deıl, dısarı cıkınca ayarları bozuluyor.. Evde oyun oynuyoruz bıseyler le oyalanıyoruz, yorulunca uykuya gecıyor aglamadan..

Kirmizimartenicka Kirmizimartenicka canım saç dökülmesi için biberiye suyunu influencer önerdiği icin mi aldın, baska bir yerden mi, bade naturali bi influencer önermişte hepsi aynı anda önerince yorumlara güvenemiyorum

Son düzenleme:
Tutturamam diye😅 deniyim mi canim cesaret ver
Ben fırında yapıyorum yoğurdu anne usulü sarmaya üşeniyorum 😅. Kavanozlara mayalayınca kavanozun üzerine bir kağıt havlu koyup kapatıyorum kapağını, fırını önceden 50 dereceye ısıtıyorum 50 derece olunca fırını kapatıyorum, kavanozları koyup 6 saat fırının kapağını hiç açmadan bekletiyorum (ya da geceden sabaha). Sabah da kapaksız buzdolabına koyuyorum azıcık suyu gitsin diye misss 😄
Az bi dene bakalım. Arkadaşım küçük kavanozlara mayalıyordu. Her gün mayalamana gerek olmaz. 1 litreden mayala. 2 kavanoz bebeğe. Kalanı kendinize. İki gün sonra tekrar mayalarsın. En kötü 1 litre süt ziyan olur. 😃
Bu arada yoğurdun tutmazsa onu lor peynirine çevirebilirsin. İnternetten baksana, yoldayım çok yazamıycam onu şimdi ☺️ lor peyniri de bebeğe çok faydalı ve artan peynir altı suyuyla bebeğe sebze haşlayabilir, kendinize poğaça yapabilirsin.
Lor peyniri ve poğaça tarifi alabilirim güzel poğaça tarifi arıyorum 🥰
Kirmizimartenicka Kirmizimartenicka canım saç dökülmesi için biberiye suyunu influencer önerdiği icin mi aldın, baska bir yerden mi, bade naturali bi influencer önermişte hepsi aynı anda önerince yorumlara güvenemiyorum
Valla kuzum nazlı altaç önderdi diye aldım baktım biberiye suyu faydalıymış saça denicem. Ama avuç avuç dökülüyor ve kızın eline ayağına dolancak diye de ayrı korkuyorum

X