-
- Konu Sahibi sunshine__
- #70.201
Ya ben yine uyuyakaldim yorgunluktannBendee
Sorumu görüyormusun atacaklar gene beni
Ben normalde o kadar saglikli beslenirdim ki abartmiyorum hamilelik dahil. Suan tatli cips hsmburger vs yiyince motive oluyorum herkes mi oyle bilmiyorum da ben cok yoruluyorum asla saglikli beslenecek modda degilim hatra yamunan korselerini aldim bir ara kullandim simdi o da yokSohrab diyet grubuna katıldığın mesajını okudum ve bence bende hemen başlamalıyım dedim ama şuan 2. Kumpiri yeni bitirdim biri beni durdurmalı
Ben de olmadım 4,5 ay oldu. Ablam 1 yılda olmuştu. Emzirme devam ederken olmamak normal rahat hemHanimlar regl oldunuz mu dogumdan sonra?Ben hala olmadim 18 aya kadar olmayabilir diye okudum da o kadar da olmaz herhalde dimi
Sen de gel gruba, 17 nisanda baslıcazSohrab diyet grubuna katıldığın mesajını okudum ve bence bende hemen başlamalıyım dedim ama şuan 2. Kumpiri yeni bitirdim biri beni durdurmalı
Nerde bu grup?Sen de gel gruba, 17 nisanda baslıcaz
Ben de az evvel ekmegın arasına bol bol Nutella sürdüm yedim, cok güzeldi yaa
Odemeyı yapıyorsunuz dekontunu atınca sızı whatsap grubuna alıyor dıyetısyenNerde bu grup?
Ne grubu kız ne diyetisteni toplu liste mi veriyor napıyor ? Biri beni aydınlatsııınOdemeyı yapıyorsunuz dekontunu atınca sızı whatsap grubuna alıyor dıyetısyen
Kızlar öksürük için bebeklere neler yapıyorsunuz?
Emerken canı acıyor sanırım
Emmek fazla istemiyor gibi ya nefes alamıyor
Hırıltı da başladı gibi
Sabah gittiğimizde sadece öksürük vardı hafif fırlama bir de
Serum fizyolojik dışında bir şey vermedi
Sizlerde durumlar ne?
Benzer şeyleri yaşayanlar neler yaptınız?
Nerden sordun canim, nasıl soruluyorBiraz anormal ama bizde anormal yok dedi galiba
En sondan ikinci sırada çıkması gerekmiş yerlerini saydı
Yanlış görüyor olabilirsiniz dedi
Aradaki dişlerde belli olmuş dört tane saydım onların kenarındaki yani tam köpek dişleri olmuyor mu
İkisininde ucu gelmiş durumda ve çocuğum perişan gece uykusu kalmadı sürekli bağırarak kalkıyor
Canım ınstgramda karsıma cıktı 3mzıren anneler ıcın 21 gunluk zayıflama programı, ona katıldım.Ne grubu kız ne diyetisteni toplu liste mi veriyor napıyor ? Biri beni aydınlatsııın
Ayy ben yapamam şuan Nutella okudum resmen aşerdimSen de gel gruba, 17 nisanda baslıcaz
Ben de az evvel ekmegın arasına bol bol Nutella sürdüm yedim, cok güzeldi yaa
Tahin pekmez katın yiyin nutelladan daha lezzetliiiAyy ben yapamam şuan Nutella okudum resmen aşerdim
Pazartesi günleri canlı yayını oluyor oraya katılıp sordum ama çok soru geliyor ücretli sormak bence daha mantıklı hemen cevap veriyor onlara ve ayrıntılı konuşuyor biraz dahaNerden sordun canim, nasıl soruluyor
Onu da yerimTahin pekmez katın yiyin nutelladan daha lezzetliii
Herşeyin sağlıklı bir alternatif i vardır
Olursun Canim yakinda, olmasanda tadini cikar simdilik benceBen ne zaman olucam acaba, benım dogum sonrası kanama leke 55 60 gün kadar surdu.. Bazen rahmim kasılıyor, herhalde olucam diyorum, tık yok daha
Nerede canlı yayını oluyorPazartesi günleri canlı yayını oluyor oraya katılıp sordum ama çok soru geliyor ücretli sormak bence daha mantıklı hemen cevap veriyor onlara ve ayrıntılı konuşuyor biraz daha
Youtube kanalinda uye olunxa bildirim geliyorNerede canlı yayını oluyor
Doğumdan 1 ay sonra oldum şimdi de aylık devam ediyor çok şükürHanimlar regl oldunuz mu dogumdan sonra?Ben hala olmadim 18 aya kadar olmayabilir diye okudum da o kadar da olmaz herhalde dimi
Aynı bölüm meslektaşızDinkültürü ve ahlak bilgsi