- 24 Ağustos 2018
- 6.708
- 10.102
- 41
- Konu Sahibi sunshine__
- #70.221
Bence değil yaTahin pekmez katın yiyin nutelladan daha lezzetliii
Herşeyin sağlıklı bir alternatif i vardır
Marka olarak kasdetmiyorum bu arada. Çikolata kreması yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence değil yaTahin pekmez katın yiyin nutelladan daha lezzetliii
Herşeyin sağlıklı bir alternatif i vardır
Ben sürüyorum ama sürekli değil.Kizlar, bebislerimizin boğumlarına ne yapıyorsunuz? Şimdi havalar sıcak terliyorlar, pişik olmamaları için pişik kremi mi sürülmeli ? Doktora soranınız var mı ya da yakın zamanda gidecek olan sorabilir mi?
Ben de 2 gündür sürüyorum pişik kremi inşallah pişik olmazlar bu sıcaklarda yaBen sürüyorum ama sürekli değil.
Öyle mi atandınız ozaman sizDoğumdan 1 ay sonra oldum şimdi de aylık devam ediyor çok şükür ama annemde ablamı doğurunca 10 ay olmamış doktorlar da normal diyorlar zaten
Aynı bölüm meslektaşız
Benimde 21 ocaktı 4 Aralıkta doğduBenimde 1 ocakti 11 Aralık'ta doğdu
Ben pişik kremi sürüyorum günde bir kere ama tabikii sormadımKizlar, bebislerimizin boğumlarına ne yapıyorsunuz? Şimdi havalar sıcak terliyorlar, pişik olmamaları için pişik kremi mi sürülmeli ? Doktora soranınız var mı ya da yakın zamanda gidecek olan sorabilir mi?
Ben kızarıksa sürüyorum hemen geçiriyo zaten sürekli sürmüyorum. Kontrol ediyorum bi de sürekli kuruluyorum su ile silip.Ben pişik kremi sürüyorum günde bir kere ama tabikii sormadım
Yok henüz atanamayanlardanım maalesef çok istiyorumÖyle mi atandınız ozaman siz
Kızlar 3 numara beze geçiyim dedim kızım 6 kilo olmustur diye bez o kadar büyük geliyor ki 2 numaradan sonra
İnşallah atanırızYok henüz atanamayanlardanım maalesef çok istiyorum
Küvözde kaldımı erken gelmiş bayaBenimde 21 ocaktı 4 Aralıkta doğdu
Fototerapi aldığı ve sarılığı uzun sürdüğü için bizim doktorumuz da tekrar yaptıralım dedi. Çok zor oluyor ya. Kızımda da yaptırmıştık. Uyuması gerekiyor ve bi türlü uyumamıştı orda. 5-6 saat hastanede kalmıştık.Ya arkadaşlar birşey sorucağım bebeklerimiz işitme testinden geçmişti lakin doğumsal işitme kaybı risk faktörlerini taşıyor (haftasından daha erken doğmak, küvözde kalıp oksijen tedavisi görmek vb)
ise testin yenilenmesi ve takip edilmesi gerekmekte imiş yani altıncı ayda tekrar yaptıracağız bizim gibi olan varmı?
Merhaba ara kapandimi dogdumu bebeinizBen 175im esim de 180.Kilolu degiliz - degildim yani dogumdan once- Çok iri olmamakla birlikte kesinlikle minyon degiliz..
Bu arada hamilelikte de hep iki hafta geriden geliyordu ultrason ölcümlerinde..Ne yapacagimi sasirdim