-
- Konu Sahibi sunshine__
- #70.181
Ben cumartesi günü oldum, bebegimHanimlar regl oldunuz mu dogumdan sonra?Ben hala olmadim 18 aya kadar olmayabilir diye okudum da o kadar da olmaz herhalde dimi
Demir ilacı vermesek ne olurBizim doktorumuz vermedi demir ilacı…
Valla bilmiyorum ki ama çoğu ülkede zaten demir ilacı vermiyorlar bebeklere… O yüzden 4. Ay ya da 6. Ay başlamak istersen başla, doktorada bir sor tabi bize de söyleDemir ilacı vermesek ne olur
Ek gıdaya geçeceğiz ya tamamlayamaz mıyız demirini hep bir takviye veriyoruz yan etkileri i bilmeden
Bugün YouTube canlı yayını var canım, cuma günü Instagram…Osman gönülalın canlı yayınını izleyen varmı
Bulamadım
BIldirim geldi ordayimOsman gönülalın canlı yayınını izleyen varmı
Bulamadım
Demir ilacı vermesek ne olur
Ek gıdaya geçeceğiz ya tamamlayamaz mıyız demirini hep bir takviye veriyoruz yan etkileri i bilmeden
Evet katiliyorum ayrica okudugum bir calismada ulkemizde demir eksikligi orani yuksek .Bence artik her turlu takviyeyi vermek gerekiyor. Malesef sagliksiz tarim sonucu yedigimiz hiç bir gidada yeterli vitamin yok.
BendeeBIldirim geldi ordayim
Sana cevap verdi galibaBendee
Sorumu görüyormusun atacaklar gene beni
Ne sordun?Bendee
Sorumu görüyormusun atacaklar gene beni
Ay eveeeet çok sevindimSana cevap verdi galiba
Bebeğim köpek dişlerini çıkarıyor onu sordum normal midir diyeNe sordun?
Tam ücretli soruyorduk cevap verdi adamSana cevap verdi galiba
Evet foti atmıştın dişlerini bize sanki. Ne cevap verdi?Bebeğim köpek dişlerini çıkarıyor onu sordum normal midir diye
Biraz anormal ama bizde anormal yok dedi galibaEvet foti atmıştın dişlerini bize sanki. Ne cevap verdi?
Olmadım ben de merak ediyorum ne zaman olacağımHanimlar regl oldunuz mu dogumdan sonra?Ben hala olmadim 18 aya kadar olmayabilir diye okudum da o kadar da olmaz herhalde dimi
Ben ne zaman olucam acaba, benım dogum sonrası kanama leke 55 60 gün kadar surdu.. Bazen rahmim kasılıyor, herhalde olucam diyorum, tık yok dahaBen cumartesi günü oldum, bebegim
Perşembe 4 aylık oluyo
Doğumdan sonra ilk adetim, bayağı kanamalı geçiyor