- 5 Nisan 2015
- 263
- 325
-
- Konu Sahibi sunshine__
Canm senin kanama nasıldı çok ve koyu renklimiydi?Selam kızlar gün içerisinde kanamam olmadı ama sancım vardı iş çıkışı acile geldim düşük riskinden dolayı yatış verdiler dr doğru düzgün bir şey demedi ama vaginal usg le baktığı sırada keseyi gördüm kanama alanı yok dedi yanındaki hemşireye bi yanım umut dolu bi yanım ölesiye korkuyo
Evet ben oldum maalesef 26 martta regli oldum Şuan döngümün 9. Günü , Yumrtlama günlerime girdim inş bu ay nasip olur , olursa aralık ayına denk gelecekMerhabalar. Benim de aynı tarih sat ve bat adet oldunuz mu
Erken öğrenmek biraz zor oluyor beta takibi açısından dayanabilirseniz (heyecan olarak) 4-5. Günde kan verirseniz değeriniz daha yüksek çıkar ve daha rahat edersinizMerhaba aranıza yeni katıldım dün normalde regl olmam gerekiyordu olmadım bugün test yaptım pozitif çıktı. Uygulamalarda da tahmini Aralık görünüyor doğum hepimiz için hayırlısı olsun.
Canım kahverengi tortulu akıntıydı hani adetin son gnü yaşarız ya aynı onun gibi bütün gün başka gelmedi ama ara ara sancım vardı vaginal usg yapınca ona da bulaştı şimdi lavaboya girince de geliyo ama şükür kırmızı ya da pembe değil progestan verdiler hap 2 tane kanama olmadığı için fitil gibi kullan dediler Allah razı olsun cnm artık duadan başka yapacak hiç bir şeyimiz yokCanm senin kanama nasıldı çok ve koyu renklimiydi?
belki içte kalan şeyler akıntının çoğalması ile atılıyordur.ağrıda rahim genişliyor inş o sebepledir. şu vakitten sonra duadan başka elimizden bişey gelmiyor sana dua ediyoruz sende hamilesin bizlere dua et
En hayırlısı olsun sizin için inşallah sağlıkla devam ederCanım kahverengi tortulu akıntıydı hani adetin son gnü yaşarız ya aynı onun gibi bütün gün başka gelmedi ama ara ara sancım vardı vaginal usg yapınca ona da bulaştı şimdi lavaboya girince de geliyo ama şükür kırmızı ya da pembe değil progestan verdiler hap 2 tane kanama olmadığı için fitil gibi kullan dediler Allah razı olsun cnm artık duadan başka yapacak hiç bir şeyimiz yok
Çok sağolun teşekkür ederim. Benim başıma ilk defa geliyorErken öğrenmek biraz zor oluyor beta takibi açısından dayanabilirseniz (heyecan olarak) 4-5. Günde kan verirseniz değeriniz daha yüksek çıkar ve daha rahat edersinizilk gün kan vermiş birisi olarak sadece bir tavsiye
Hayırlı uğurlu ve sağlıklı olsun inşallahÇok sağolun teşekkür ederim. Benim başıma ilk defa geliyorpek bir bilgim yok açıkçası. Her tavsiye altın niteliğinde benim için
Tatlım çok geçmiş olsun bu gece orada mı kalacaksınCanım kahverengi tortulu akıntıydı hani adetin son gnü yaşarız ya aynı onun gibi bütün gün başka gelmedi ama ara ara sancım vardı vaginal usg yapınca ona da bulaştı şimdi lavaboya girince de geliyo ama şükür kırmızı ya da pembe değil progestan verdiler hap 2 tane kanama olmadığı için fitil gibi kullan dediler Allah razı olsun cnm artık duadan başka yapacak hiç bir şeyimiz yok
İnşallah bu ay nasip olur hayırlısıylaEvet ben oldum maalesef 26 martta regli oldum Şuan döngümün 9. Günü , Yumrtlama günlerime girdim inş bu ay nasip olur , olursa aralık ayına denk geleceksizin durum nedir
Ben bir gün gecikme 27 öğrendim 2 gün sonra 112 5 gün sonra 1128 yarın da doktor randevum var kese içinKızlar gebeliğimi 15le öğrendim iki gün sonra 50 oldu. Bat 4 Nisan geç döllenme sanırım. Böyle öğrenip güzel artış gören var mı. İki güne bir mi kan vermem gerekiyo. Yoksa Beta düşük olduğu için 4-5 günde bir mi vereyim. fikirlerinize ihtiyacım var, ilk gebeliğim hiç bi şey bilmiyorum
Bu arada satı biliyorum da bat nedir?Ben bir gün gecikme 27 öğrendim 2 gün sonra 112 5 gün sonra 1128 yarın da doktor randevum var kese içinbir doktora danışmanı öneririm ben doktorumla ilerlettim bu süreci. Hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallah gönlüne göre
Hayırlı olsun inşallahİnşallah bu ay nasip olur hayırlısıyla. Çok şükür hamileyim. bata 4 gün kala lekelenmeyke acile gitmiştim bhcg 171 çıkmıştı değerim iki günde bir 3 kat artmıştı. Dış gebelikten endişeleniyordum bir kürtaj bir de leep operasyonu geçirdiğim için. Çok şükür bugün keseyi gördük.
Canım benimde 1 Mart yumurtlama günümdü, 27-28 Şubat'ı değerlendirdik adetim martın 15inde gelmesi gerekiyordu 1 hafta gecikti test yaptım negatif, Martın 22sinde kist için randevum vardı kadın doğumda, doktor kan istedi yine negatif. Aradan 1 hafta geçti kayınvalidem dedi bir daha test yap diye, yaptım ve pozitif. Kan verdim ve 209 ile öğrendim gebeliğimi, benimki de geç döllenme yani. Bekle biraz daha ben adet gecikmesinden 15gun sonra öğrendim gebeliğimiKızlar gebeliğimi 15le öğrendim iki gün sonra 50 oldu. Bat 4 Nisan geç döllenme sanırım. Böyle öğrenip güzel artış gören var mı. İki güne bir mi kan vermem gerekiyo. Yoksa Beta düşük olduğu için 4-5 günde bir mi vereyim. fikirlerinize ihtiyacım var, ilk gebeliğim hiç bi şey bilmiyorum
Çok güzel bir haber Rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin inşİnşallah bu ay nasip olur hayırlısıyla. Çok şükür hamileyim. bata 4 gün kala lekelenmeyke acile gitmiştim bhcg 171 çıkmıştı değerim iki günde bir 3 kat artmıştı. Dış gebelikten endişeleniyordum bir kürtaj bir de leep operasyonu geçirdiğim için. Çok şükür bugün keseyi gördük.
Süper bir haber Rabbim sağlıkla sıhhatle huzurla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin inşKızlar benimde 1 Mart yumurtlama günümdü, 27-28 Şubat'ı değerlendirdik adetim martın 15inde gelmesi gerekiyordu 1 hafta gecikti test yaptım negatif, Martın 22sinde kist için randevum vardı kadın doğumda, doktor kan istedi yine negatif. Aradan 1 hafta geçti kayınvalidem dedi bir daha test yap diye, yaptım ve pozitif. Kan verdim ve 209 ile öğrendim gebeliğimi, benimki de geç döllenme yani, ben adet gecikmesinden 15gun sonra öğrendim gebeliğimi. O yüzden pes etmek yok. Rabbime dualarımı göndermeye devam