- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
Devam etmiyor ise korkmaİnşallah öyledir canım şu an için devam etmiyo çarşamba gününe aldım ilk randevuyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devam etmiyor ise korkmaİnşallah öyledir canım şu an için devam etmiyo çarşamba gününe aldım ilk randevuyu
Çok şükür canım hayırlı olsunGünaydın kızlar. Keseyi gördük bugün çok şükür. Kalp atışı 14 nisan da kısmetse inşaallah.
Çok şükür canım hayırlı olsun
Çok şükür devam etmiyor ama aklım da takılmadı değilDevam etmiyor ise korkma
Ayy hadi inşallah canım mutlaka yaz etiketle beni de6+3de kalp duyulabiliyormus bence duyucaksin (duyucaz) inşallah. Bende cumartesi gitmeyi düşünüyordum senin benden önce gideceğini düşünmüştüm sen sonra gidicekmissin. Bı aksilik çıkmazsa ben cumartesi gidersem sonucu yazarım
Günaydın maşallah hayırlı olsunGünaydın kızlar. Keseyi gördük bugün çok şükür. Kalp atışı 14 nisan da kısmetse inşaallah.
Canım moralini bozma benim de 5.ci günü 784 çıktı. Benimde canım buna sıkılmıştı az gibi geldi. Fakat bizim aklimiza gelmeyen şuki herkezn döllenme süreci farklı olduğu için değerler de farklı çıkıyor haliyle. Hamilelik belirtisi bende de yok canım unutuyorum bile bazen hamile olduğumuMerhaba arkadaslar. Benim 20aylik bir kizim var ve gecen hafta hamile oldugumu ogrendim.aslinda pllanlanan birseydi cunku kizimdan once 3kez sebebi bilinmeyen kuretajlarim oldu...pek cok test ve arastirmalar sonucu bebeklerimin neden kalp atisi olmadigi buulunamadi...aymi zamanda erken menopoz teshisim de var oldugunda tup bebek tedavisine basladim ve transfer olacagim ay kizima hamile oldugumu ogrendim 9 aylik zorlu bir yoldan gecerek hamdolsun ki yavruma kavustum ve simdi de ona bir kardes istedik evet SAT 25 subat ve BAT 21martti lakin biz yurt disina tasindigimizdan dolayi burda turkiye gibi malesef saglik sektoru iyi degil ve dojtora ulasim biraz zor...ilk betam 27 martta alindi 508 cikti degerim 2.betam ise 31martta yani cuma gunu alindi ve henuz sonucumj alamadim hatta bir kadin dogum uzmanina dahi henuz yonlendirilmedim bunlari saglik ocagindaki dojtor yapiyor...adetimin 11.gunu genelde yumurtlarin ve bu sefer aklima takildi adetten 7 gun sonra betamin 508 cikmasi canimj cok sikiyor acaba yine dusuk mu olacak diye yani bu deger sizce de cok dusuk degilmi .isin ilginc tarafi hamilelik belirtim de yok arada karnim agrir adet agrisi gibi ve gecer kendimi hamile hissetmiyorum
Hadi gözün aydın hayırlı olsun. Kalp atışınıda duyarsın inşallah sağlıkla kucağına al inşallah miniğiniGünaydın kızlar. Keseyi gördük bugün çok şükür. Kalp atışı 14 nisan da kısmetse inşaallah.
Hadi gözün aydın hayırlı olsun. Kalp atışınıda duyarsın inşallah sağlıkla kucağına al inşallah miniğini
Günaydın maşallah hayırlı olsun
Devam etmiyor ise yerleşmedir tatlım. Takip et bakalımÇok şükür devam etmiyor ama aklım da takılmadı değil
ayy icimde garip bir his var hesaplamama gore aralik ayi dogum gozukuyor
Gözün aydın hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayida nasip etsin inşallah
Canm maşallah kaset testte bile çok net ne zaman yaprın bu testi
canım hayırlı olsun hoş geldin beta verdin mi kaç çıktı ?
İşte geldim burdayııııım