-
- Konu Sahibi sunshine__
Merhabalar. Benim de aynı tarih sat ve bat adet oldunuz muKızlar merhaba inş bana da nasip olur, olursa 27 Şubat son adet tarihim 27 Mart bat gibi duruyor, olursa hiç ovülasyon takibi yapmadım bakalım ne olacak karambole inş nasip olur, bugün döngümün 16. Günü
Bat ne zamandı27 Mart 262
29 Mart 663
30 Mart 1256
2 Nisan 5826
Merhaba arkadaslar. Beta sonuclarimiz bu şekilde. Salı günü randevumuz var. Keseyi görmeyi umut ediyoruz inşallah.
Pardon anlaşılır zannettim ama. Ayın 10u derken bu nisanın 10u, öbürü de nisan 4.anlamadım canım yani 10 martta ya da yumurtlamaya göre 4 martta mı adet olman geriyordu yoksa en son 10 martta mi adet oldun ? ayrıca kan vermeni öneririm eğer kimyasal geçiriyorsan kandan anlaşılır ya da sadece yerleşme kanamasıysa yine kandan anlaşılır. yani mesela bugün vermiş olsaydın 2 gün sonra tekrar kan verirdin artışa göre değerlendirebilirdin
şimdi anladım canım aslında henüz erken regliyi bekleyip bakabilirsinPardon anlaşılır zannettim ama. Ayın 10u derken bu nisanın 10u, öbürü de nisan 4.
Bekleyeyim diyordum ama kimyasalsa hiç öğrenmeyim zaten.
Zaten yumurtlamam ağrılı oldu. Yerleşme zamanı ağrılı oldu. Tam ağrılar azaldı dedim lekelenme oldu. Tamam dedim yerleşti heralde ondan azaldı baya ağrılar. Yine ara ara var lekelenme. Şimdi tuvalete gidicem bakalım neyle karşılaşıcam.
merhaba hayırlı olsunmerhabaBAT 4 Nisan bugün kan verdim hcg 25 çıktı.. bir sorum olacak, adet tarih geçtikten sonra kimyasal gebelik ihtimali yinede devam ediyor mu?
Hoşbulduk canım bende iki arada bi derede kaldım Kasım ile Aralık hangisinde gelecek minik belli değil ikisinide takipteyimkızlar bu topikte henüz tablo yok o yüzden ekleneceğiniz bir yer ede yok henüz. hayırlı olsun bu arada hoş geldiniz
Benim de 2 Aralık gosteriyor ama çok yüksek ihtimalle Aralık'ta olmayacak ama ben de iki yerde takılıyorumHoşbulduk canım bende iki arada bi derede kaldım Kasım ile Aralık hangisinde gelecek minik belli değil ikisinide takipteyim
Çok teşekkür ederim yorumunuz için tek çare dediğiniz gibi dua edip beklemek olacak Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı anne olmayı hepimize nasip etsinmerhaba hayırlı olsunevet maalesef değer yükselene kadar o risk devam ediyor benim 3 kimyasaslal 1 düşüğüm var değerim adetten sonra 50lerdeydi o zaman da kanamam oldu adetten önce 100lerdeydi o zaman da kanama oldu ve kimyasala döndü yani diyeceğim o ki senin sadece beklemekten başka çaren maalesef ki yok sabırla değerin yükselmesini beklemekzorundasın - zorundayız ama lütfen üzme kendini o bebişin dünyaya gelmesi gerekiyorsa ne olursa olsun gelecektir ben düşüklerimin hiç birine o kadar fazla üzülmedim kendimi yerden yere vurmadım hep şükrettim allahım daha kötüsü de olabilirdi dış gebelik- boş gebelik- mol gebeliik veya allah korusun kalbi attıktan sonra ölü doğum vs vs.. en azından bunlar olmadı çok şükür dedim lütfen sadece sabret ve bebişin için bol bol güzel dileklerde bulun
Benim oğlum da hem burda hem farklı uygulamalarda hemde doktorum 10 Ekim de doğum demişti. 27 Ekim'de doğdu. Erken doğum olmazsa Erkekler biraz geç doguyor. Erkek olursa Aralık kız olursa kasim diye düşünüyorum bende bakalım hayırlısıyla dünyaya gelsinlerde içimde de hep kız olacak hissi var ayy inşallah seninle sat günümüz ve doğum günümüz aynı seni takipteyim canım özellikle kalp atışını bir duysanda bende ona göre gidiyim muayeneye ne zaman gidiceksin 1 hafta sonra gidicektm ben sen yakın zamanda gidipte kalp atışını duyarsan bende erken gidebilirim :)Benim de 2 Aralık gosteriyor ama çok yüksek ihtimalle Aralık'ta olmayacak ama ben de iki yerde takılıyorum
28 MartBat ne zamandı
Hahahah öyle mi bilmiyordum
Nasıl yaşadın canım anlatır mısın?Ben oldum canım 3-4 gün sürdü
Canım beta ve süreç her hamileye göre farklılık gösterir.Merhaba kızlar adet gecikmesinin 5.ci günü kan tahlili yaptırdım beta 784 çıkmış normalmi değeri bana az gibi geldi
Teşekkür ederim canım. Cuma günü sağlık ocağında kan vermiştim tekrar vermedim hafta sonu girdi araya bende haliyle bu iki gün içinde meraklanip sormak istedim her hamilelik bir değil tabiki. Bazı arkadaşların değerleri çok yüksek çıkmış benimki az gibi gelince korktum dediğin gibi herkesin döllenme süreciyle alakalı bir durumCanım beta ve süreç her hamileye göre farklılık gösterir.
Çünkü döllenme sürecini tam olarak tahmin etmek zor.
Önemli olan Betanın 784 çıkması değil zaten bu pozitif olduğunu gösterir. Ama önemli olan 2 gün sonra aynı saatte aynı hastanede kan verdiğin de Betanın neredeyse 2 katına çıkmış olması.
İşte önemli olan kısmı burası.
Hayırlı olsun şimdiden
Hehehe ay çok tatlısınBenim oğlum da hem burda hem farklı uygulamalarda hemde doktorum 10 Ekim de doğum demişti. 27 Ekim'de doğdu. Erken doğum olmazsa Erkekler biraz geç doguyor. Erkek olursa Aralık kız olursa kasim diye düşünüyorum bende bakalım hayırlısıyla dünyaya gelsinlerde içimde de hep kız olacak hissi var ayy inşallah seninle sat günümüz ve doğum günümüz aynı seni takipteyim canım özellikle kalp atışını bir duysanda bende ona göre gidiyim muayeneye ne zaman gidiceksin 1 hafta sonra gidicektm ben sen yakın zamanda gidipte kalp atışını duyarsan bende erken gidebilirim :)
6+3de kalp duyulabiliyormus bence duyucaksin (duyucaz) inşallah. Bende cumartesi gitmeyi düşünüyordum senin benden önce gideceğini düşünmüştüm sen sonra gidicekmissin. Bı aksilik çıkmazsa ben cumartesi gidersem sonucu yazarımHehehe ay çok tatlısınbenim bazı sağlık sıkıntılarım var birkaç doktor da ben de sezaryen olur diye düşünüyoruz o yüzden Aralık olmaz dedim ben ayın 10unda gidicem canım Allah izin verirse 6+3 oluyor eğer duyabilirsek inanılmaz mutlu olurum ama hiç ümidim yok açıkçası
Hiç korkulacak birsey yok tatlım gönlün rahat olabilirTeşekkür ederim canım. Cuma günü sağlık ocağında kan vermiştim tekrar vermedim hafta sonu girdi araya bende haliyle bu iki gün içinde meraklanip sormak istedim her hamilelik bir değil tabiki. Bazı arkadaşların değerleri çok yüksek çıkmış benimki az gibi gelince korktum dediğin gibi herkesin döllenme süreciyle alakalı bir durum
Tatlım takip et önce kanama şiddeti ve rengine durursa muhtemelen yerleşme esnasında ki kalan kanları vücut atabiliyormuş panik yapma bekle bakalım.Kızlar günaydın 28 martta beta 1260 çıkmıştı sağlık ocağı tekrar kan vermene gerek yok artık dr kontrolü dedi bugün de sat a göre 5+2 gözüküyor ama bu sabah kahverengi akıntı geldi ilk tuvalete girdiğim de psikolojik mi bilmiyorum belim de ağrıyor sanki ne yapmam lazım acile mi gitsem
İnşallah öyledir canım şu an için devam etmiyo çarşamba gününe aldım ilk randevuyuTatlım takip et önce kanama şiddeti ve rengine durursa muhtemelen yerleşme esnasında ki kalan kanları vücut atabiliyormuş panik yapma bekle bakalım.
Doktor kontrolün ne zaman?