- 17 Mart 2010
- 26.289
- 67.743
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #2.841
Bu sene şubat 28adet tarihine 7 gun ekle 3 ay geri git o tarih cikiyor
Pazartesi günü folat 12 çıktı. Sizin kaçtı? Hatırlıyor musunuz?folat degeri e nabizda kac ona gore doktor yazacaktir ben 3 ay hamilelik oncesi kullandim simdi ocean mummy verdi doktor
tamam iyi durumda simdi de kullanmaya devam edersinizPazartesi günü folat 12 çıktı. Sizin kaçtı? Hatırlıyor musunuz?
uc bes gun farkini hesaplayabilirsinizBu sene şubat 28
Ocak ve aralık 31 gün çekiyor
Buna göre benim 22 mi oluyor 24 mü?
Folidoce kullanıyorum benKızlar folic asit hangi marka ne içiyorsunuz?
Ben hala içmeye başlamadım.
Devletteki doktor kendiliğinden vermedi.
Ben de akıl edip istemedim.
Çok kafam takıldı.
Bir gün geç içsem sıkıntı olur mu henüz başlamadığım için canım sıkıldı.
Herkes içiyor mu?
Siz folic asit vs içiyor musunuz?Merhabalar hayırlı bayramlarınız olsuninşallah Rabbim nasip ederse bende Aralık annesi olabilirim..
Sat : 13 Mart
Bugün 5+5 oldum.
Ama henüz doktora hiç gitmedim.
Test vs de vermedim.
Eşim yurtdışında o gelince onunla gitmeyi düşünüyorum.
Üstelik henüz onunda haberi yok.
Biraz bebek oluşsun kalbini vs hep birden duyayım istiyorum.
Cünkü kese vs boş deseler ciddi stres yaparım çocuguma zarar veririm diye korkuyorum.
Tabi şimdide aceba herşey yolundami kese yerindemi kalbini duyabilecekmiyim korkusu sarıyor.
Sizce ne zaman gitmeliyim kalbini görmek için.
Bebeğin geç döllenme olmadığını düşünüyorum.
Bi beslenme listem var dogal folikasit aliyorum günlük yeterli miktarda kâfi olur demişti önceki doktorum.Siz folic asit vs içiyor musunuz?
Sizin kaçtı değeriniz?Bi beslenme listem var dogal folikasit aliyorum günlük yeterli miktarda kâfi olur demişti önceki doktorum.
Doktora sordum elenatal 1 başla dedi
Var mı onu kullanan?
Benimde var hemde vurdugu zaman sağlam vuruyor.. geçen akşam medpamit aldırdım eşime rahatlatiyor günde üç kere içilebilir bulantı ilacı medpamid dışında bide emadur var canım ilk hamileligimde onu kullaniyordum kesmedigi yerde iki tane bile içtiğim olmuştu ama şuan önceki lne göre daha iyi gidiyorum nadir kusuyorum en azındanbu arada benim midem bulanıyor ama istifra daha yok ilk hamilelikte direk istifra ile başlamıştım 12.haftaya kadar20.haftaya kadar da midem bulandı
Bu sefer farklı ilerliyor
Üzüntüden uyuyamadım.Folik asit kullanmıyorum doğal yoldan alma taraftarıyım vitamin tahlillerin henüz yaptırmadım da bu problem çıkacağını da sanmıyorum ilk gebeligimde de içmedim yiyeceklerden aldım tosun gibide bir evlat doğurmuştumsonradan verilen Demir ilacını da kullanmamıştım başlayıp bırakmıştim..
Nerdeyse şuan mevsimi olan tüm meyve ve sebzelerde folik asit bol miktarda var baklagillerde var günlük 400 mg ihtiyacini bana göre yiyecekler tamamliyor zaten
Yapma Allah aşkına böyle kendine eziyet etmekle kalmiyorsun stres asıl dusman bebek gelişimi için.. için rahat olsunÜzüntüden uyuyamadım.
Bebeğim gelişmeyecek mi, çok mu geç kaldım başlamak için diye vs.
5 . Haftadayım uzun zamandır folic asit içmiyorum.
Bu ay ben gebe kalacağımı çok düşünmüyordum o yüzden rahattım.
Bir de Ramazan bol tatlı yedim. Çay kahve içtim. Kola içtim. Şimdi üzülüyorum. Keşke diyete daha erken başlasaydım diye.
Ben daha istifra dönemine geçmedim geçenki hamilelikte progestan 200mg kullanıyordum bu sefer 100 mg kullanıyorum sanırım mide bulantısı ve kafa yapan buydu bende doktorum da öyle dedi iyi kafa yapr çok fazla yüksek dozu dediBenimde var hemde vurdugu zaman sağlam vuruyor.. geçen akşam medpamit aldırdım eşime rahatlatiyor günde üç kere içilebilir bulantı ilacı medpamid dışında bide emadur var canım ilk hamileligimde onu kullaniyordum kesmedigi yerde iki tane bile içtiğim olmuştu ama şuan önceki lne göre daha iyi gidiyorum nadir kusuyorum en azından
Önce ultrasonya muayyene ediyorlar orada sorun olsa da olmasa da kan istiyorlar tabii ikili test yaptırmak zorunda değilsin
Merhaba . Ben ilk kizimda da kullandim . 2. Gebeligim ikiz ve bende sizin gibi acayip zararli yedim aburcubur kahve (hemde telvesiyle) cok severimdeÜzüntüden uyuyamadım.
Bebeğim gelişmeyecek mi, çok mu geç kaldım başlamak için diye vs.
5 . Haftadayım uzun zamandır folic asit içmiyorum.
Bu ay ben gebe kalacağımı çok düşünmüyordum o yüzden rahattım.
Bir de Ramazan bol tatlı yedim. Çay kahve içtim. Kola içtim. Şimdi üzülüyorum. Keşke diyete daha erken başlasaydım diye.