2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kozlar 6+3teyim üç gün önce kahverengi lekelenmem oldu hemen progestan başladık kese etrafında kanama yok herşey normal ama önlem alalım denilerek progestana başladık dün hiç lekelenme olmadı ama bugün iç çamaşırımda bir iki damla yine kahve leke gördüm silince kanıtıyla karışık kahve leke geldi normal mi. Tekrar doktora gitmeli miyim

Canım Allah önce sağlık sıhhat versin, kolaylıkla geçip gitsin inş. Dualarımız seninle.

Kızlar kasık ağrınız var mı? Benim sağ tarafımda batma şeklinde ağrılar oluyor geçiyor. Dar pantolon giydiğimde kasığıma baskı uyguluyormuş gibi oluyor birde göbüşüm baskı yapıyormuş gibi.
Endişendim doktora gidip gitmemek için çok kararsız kaldım valla normal mi anlayamadım

Kanama vs olmadığı takdirde normal canım rahmimiz baya iki katına filan çıkıyor 7. Haftaya kadar

Umarım sağlıklı şekilde atlatırsınız rabbim yardımcınız olsun

İnşallah bebeğin seninledir sağlıklıdır

Doktora biz sor bence yine de nolur nolmaz başk bir sorun varmı?

Estağfurullah teşekkür ederim. ❤
Bakıyorum bazen kafaya.
Bu sefer rahat olucam diyorum ama bakalım becerebilecek miyim
Eşim de ortası ol diyo.
Ama bir yandan da o beni geriyor.
Bugun Eminönü'ne balık ekmek yemeye gidecektim. O balıklar temiz mi dondurulmuş vs muhabbeti yaptı gıcık. Halbuki ordaki restoranda yerim teknede yemem. O içime kurt düşürünce gitmedim de yemedim de.

Folic asitte de öyle akşam nette okudu. İlk aylar önemli diye . Sabah erkenden doktora git, sor, mesaj at demeye başladı.

Benim işim zor galiba biraz ya da ben zorlaştırıyorum.

Geçen sene nisan ayında bende gebeyim diye gruba girmiştim. Dış gebelik oldu ve bir yıl içinde dünya şey yaşadım. İnşallah seninki kolay geçer. Allah sabır versin. Dualarımızdasın.

Ben de ayni durumu yasadim. Progestanla artan akintinin bir sonucu oldugunu düşünüyorum.Benim ilaca baslamamin 5. Gününde tamamen kesildi kanamam ancak ilaca hala devam ediyorum.

Bana doktorum ocean folat önerdi

Folactive kullaniyorum ben. Folic us plus da iyiymis. İkisini de tercih edebilirsiniz.
İlk 3 ay cok onemli oldugu icin yrn yada pztsi alin baslayin bnce

Kızlar selam iyi Bayramlar herkese bugun kanama oldu biraz ben de acile gittim. daha önce 6+4 te doktor kalp atışı görmedi Çarşamba gunu. Bugün acildeki doktor ben bebeği 5+6 oluyorum dedi kalp atışı alamadı o da ama biz bu aşamada kalp atışı beklemeyiz bebeği gördükten sonra kese boyutu önemli değil bebek küçük korkma dedi. Kafam çok karıştı daha önce bı şey duydunuz mu hiç? Kendimi kötüye hazırlamıştım şimdi umutlandim bı an.

Ben gebelik oncesi ve 7. Hafta başına kadar Elenatal1 kullandım.Sonrasında Elenatal2 kullanmaya başladım
Teşekkür ederim.
Folactive kullaniyorum ben. Folic us plus da iyiymis. İkisini de tercih edebilirsiniz.
İlk 3 ay cok onemli oldugu icin yrn yada pztsi alin baslayin bnce
Elenatal 1 aldım başladım bugün.
Nöbetçi eczaneye gittim.

Benim hiç bir fikrim yok ama şöyle diyim benim doktorum 4+6 da kese yolk gördük 2 hafta sonra çağırdı dedi ki belki kalp atışı da duyarız dedi. Demekki yani kalp atışı öyle hemen duyulmayabilir dedik bizde belki de senin bebek küçük dediği gibi o yüzden görülmedi kalp atışı

Canım benim de olmuştu 5+4 iken günlerce sürmüştü geçmişti hatta en son ptesi doktora gittim rahimde kanama alanı da yok dedi ama bana dün bugün yine kahverengi akıntı oldu. Oğlumda da 13. Haftaya kadar sürmüştü. Kırmızıya dönmedikçe ağrıyla aşırı artmadıkça gitmeyeceğim doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…