- 2 Eylül 2022
- 7.741
- 9.205
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #2.801
Kan alınıyor diye biliyorum sadeceKizlar hayirli bayramlar . Ben ikizlere hamileyim. Baska hastaneye gidecem 2li tarama icin sehir degisikligi oldu . Ama nasil oluyor 2li tarama beni bilgilendirir misiniz ? Saat 2 ye randevu aldim. Tahlil istrmiyor mu erken saatemi almam gerekiyor. Yoksa sadece ultrasonla mi bakiliyor
Bir de ulturasyonda ense kalınlığı ölçülüyorKizlar hayirli bayramlar . Ben ikizlere hamileyim. Baska hastaneye gidecem 2li tarama icin sehir degisikligi oldu . Ama nasil oluyor 2li tarama beni bilgilendirir misiniz ? Saat 2 ye randevu aldim. Tahlil istrmiyor mu erken saatemi almam gerekiyor. Yoksa sadece ultrasonla mi bakiliyor
Kan oncesinde mi aliniyor yoksa ultrason sonrasi bir de kan alinsin mi deniliyor . Kan alinmasi icin saat onemli mi ?Bir de ulturasyonda ense kalınlığı ölçülüyor
Önce ultrasonya muayyene ediyorlar orada sorun olsa da olmasa da kan istiyorlar tabii ikili test yaptırmak zorunda değilsinKan oncesinde mi aliniyor yoksa ultrason sonrasi bir de kan alinsin mi deniliyor . Kan alinmasi icin saat onemli mi ?
yesil yaprakli bitkilerin kan sivilastirmasi ne anlamda olumsuz acabakızlar cevaplarınızı okudum inanılmaz şaşkınım diyetisyenin söyledikleriyle o kadar zıt ki. süt konusu market sütündeki katkı maddelerinden ötürü ev yapımı yoğurtla ve kendi yaptığımız badem sütüyle kalsiyumu karşılayacağım ki süt normalde de içemem. yeşil yapraklı sebzelerin gerçekten kan sıvılaştırdığı bir gerçek onlar yerine bulgurdan folik asit alabiliriz 2. trimesterda başlarız yemeye dedi. bu bitki kısmında kan sulandırıcı alanlara da yasaktır mesela yeşil yapraklı bitkiler kan sıvılaştırıcı etkilerini araştırıp bulabilirsiniz. keten tohumu konusunu detaylı araştırıp diyetisyenede sorup size tekrar yazacağım.
İnşallah kalp atışını duyunca duygulanıyor insan çok başkabi duygu tarifi yokÇok şükür canım İnşallah kalp atışını duyarız ben de 27 sinde gidicem
Merak etme iyidir dikkat et kendine pazartesi haberleri bekliyoruzBilmiyorum ki bide ben bu halde memlekete geldim 13 saat pek istekli olmayaraktan. Hiç belirti bişi yok arada halsizlik arada da adet ağrısı oluyor inşallah iyidir pazartesi burda doktora gideceğim inşallah
İnşallah yaa geldiğimden beri aklım ondaMerak etme iyidir dikkat et kendine pazartesi haberleri bekliyoruz
Canım kartal Vera hastanesine başladım bende. Didem hanıma memnunum şimdilik. Gidenler de çok memnunmuş öylelikle gittim bende. Muayene ücreti felan da uygun bence denemek istersenAnadolu yakası doktor önerisi var mı kızlar
Ne kadar ücreti nasıl bir kadın azıcık özet geçer misinCanım kartal Vera hastanesine başladım bende. Didem hanıma memnunum şimdilik. Gidenler de çok memnunmuş öylelikle gittim bende. Muayene ücreti felan da uygun bence denemek istersen
350 tl. Doktor çok tatlı güler yüzlü birisi. İlgili de. Ben biraz tedirgindim gebeliğim konusunda. Sağ olsun rahatlattıNe kadar ücreti nasıl bir kadın azıcık özet geçer misin
Sonradan ulaşmak da harika teşekkür ederim bilgiler için doktor iki oldu şimdi bakalım onuda denerim onuda350 tl. Doktor çok tatlı güler yüzlü birisi. İlgili de. Ben biraz tedirgindim gebeliğim konusunda. Sağ olsun rahatlattıMerak ettiklerimizi felan yanıtladı hep. Bişey olduğunda Whatsapp üzerinden de ulaşabiliyorsun istediğin zaman. Daha önce tanıdıklarımda hep ona gitmişti hepsi memnundu
Her gün çalışmıyor ama canım. Arayıp hastaneyi sorarsın olduğu günler gidersinSonradan ulaşmak da harika teşekkür ederim bilgiler için doktor iki oldu şimdi bakalım onuda denerim onuda
Siz kime gidiyorsunuz bu araya nereyeSonradan ulaşmak da harika teşekkür ederim bilgiler için doktor iki oldu şimdi bakalım onuda denerim onuda
Aslında daha gitmedim umut hastanesine yeni bir doktor gelmiş yorumları çok iyi bide instagramini inceledim çok güler yüzlü anaç bir yapısı var hastalarıyla yakınlığı ilgimi çekti ilk muayene ona gidip bakacağım Didem hanım dediniz soy adı nedir yorumlara ve profiline bakacağım bu arada umutta muayene 380 liraydı yanlış hatırlamıyorsamSiz kime gidiyorsunuz bu araya nereye
Didem Korucu. Anladım canım onu dene bakalım belki memnun kalırsın sendeAslında daha gitmedim umut hastanesine yeni bir doktor gelmiş yorumları çok iyi bide instagramini inceledim çok güler yüzlü anaç bir yapısı var hastalarıyla yakınlığı ilgimi çekti ilk muayene ona gidip bakacağım Didem hanım dediniz soy adı nedir yorumlara ve profiline bakacağım bu arada umutta muayene 380 liraydı yanlış hatırlamıyorsam