- 8 Haziran 2020
- 818
- 946
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #2.881
Bugün doktor da küçük zaten böyle çok hastam oluyor görünmeyebilir şuan dedi. Kese bebek çok iyi görünüyor dedi. İnşallah dedigi gibi olur icime ferahlık verdi bayramım zehir olmuştu. Benim merak ettiğim kese ayrı bebek ayrı dedi bebegi ölçtü bebek küçükmüş demek ki böyle olabiliyorBenim hiç bir fikrim yok ama şöyle diyim benim doktorum 4+6 da kese yolk gördük 2 hafta sonra çağırdı dedi ki belki kalp atışı da duyarız dedi. Demekki yani kalp atışı öyle hemen duyulmayabilir dedik bizde belki de senin bebek küçük dediği gibi o yüzden görülmedi kalp atışı
Bağışıklık sistemi düşük olduğunda meydana geliyor. hatta bazi kadınlar dudağında uçuk çıktığı zaman hamilelikten suphelenmeye baslayip haklı çıkıyorlarmis kesin bir belirti olmasa da :))Bende 4+5 gebeyim canım benimde dudagımda ucuk cıktı. Gebelikle alakası var mıdır ki?
Benim de çenemde alnımda kocaman sivilce çıktı ama muhtemelen yediklerim kaynaklı.Bağışıklık sistemi düşük olduğunda meydana geliyor. hatta bazi kadınlar dudağında uçuk çıktığı zaman hamilelikten suphelenmeye baslayip haklı çıkıyorlarmis kesin bir belirti olmasa da :))
Kızlar benim ki FolicUs plus akşamları alıyorum bu akşam mide bulantısı durmuştu onu içtikten yarım saat sonra tekrar başladı. Folik asitler mide bulantısı yapar mı bana mı öyle acabaTeşekkür ederim.
Elenatal 1 aldım başladım bugün.
Nöbetçi eczaneye gittim.
Ben de folicus plus almıştım 5 gün kullandım 5 günde mide ağrısından duramaz hale geldim hemen bıraktım ocean folata basladimKızlar benim ki FolicUs plus akşamları alıyorum bu akşam mide bulantısı durmuştu onu içtikten yarım saat sonra tekrar başladı. Folik asitler mide bulantısı yapar mı bana mı öyle acaba
Ben bunu bugün farkettim normalde bebektendir diye düşünüyordum şuan midem aşırı kötü doktora gidene kadar kullanmam artıkBen de folicus plus almıştım 5 gün kullandım 5 günde mide ağrısından duramaz hale geldim hemen bıraktım ocean folata basladim
Elenatal kullanıyorum hiç böyle bir sıkıntı olmadı folik asit önemli gebelikte Dr görüşüp değiştirene kadar bırakma derimKızlar benim ki FolicUs plus akşamları alıyorum bu akşam mide bulantısı durmuştu onu içtikten yarım saat sonra tekrar başladı. Folik asitler mide bulantısı yapar mı bana mı öyle acaba
Evet önemli biliyorum da yemek yiyemiyorum ne sabah ne akşam ağzıma bir şey atacak olsam midem bulanıyor çok kötüyümElenatal kullanıyorum hiç böyle bir sıkıntı olmadı folik asit önemli gebelikte Dr görüşüp değiştirene kadar bırakma derim
Ben bunu bugün farkettim normalde bebektendir diye düşünüyordum şuan midem aşırı kötü doktora gidene kadar kullanmam artık
En az 1 kez daha baktır benceKızlar selam bizde bugün 4+2 olduk yerleşme kanaması oldu bir gün sürdü kahverengi Dr gittim o gün değer 185 di regile 1 gün kala birdaha gitmedim sizce normal mi
Dr numarası varsa mesaj at önerdigini al bence ben sabahları kahvaltı sonrası kullanıyorum çok farkeder mi folik asit markası bilmem ama elenatal güzel bence bı bak yineEvet önemli biliyorum da yemek yiyemiyorum ne sabah ne akşam ağzıma bir şey atacak olsam midem bulanıyor çok kötüyüm
Bende bulantı olmuyordu bundan sonra başladı numarası yokta ayın 3unde gidecem folik asit çok önemli biliyorum ama sabahtan akşama kadar hiçbir şey yiyemiyorum ya ofDr numarası varsa mesaj at önerdigini al bence ben sabahları kahvaltı sonrası kullanıyorum çok farkeder mi folik asit markası bilmem ama elenatal güzel bence bı bak yine
Bayramdan sonra gitsem mi tekrar bilemedimEn az 1 kez daha baktır bence
Ben gebe kalmadan önce diofol kullanıyodum şimdi folidoce. İkisinde de mide bulantısı yaşamadımKızlar benim ki FolicUs plus akşamları alıyorum bu akşam mide bulantısı durmuştu onu içtikten yarım saat sonra tekrar başladı. Folik asitler mide bulantısı yapar mı bana mı öyle acaba
Hiç bilmiyorumKızlar benim ki FolicUs plus akşamları alıyorum bu akşam mide bulantısı durmuştu onu içtikten yarım saat sonra tekrar başladı. Folik asitler mide bulantısı yapar mı bana mı öyle acaba