2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Bugün doktor da küçük zaten böyle çok hastam oluyor görünmeyebilir şuan dedi. Kese bebek çok iyi görünüyor dedi. İnşallah dedigi gibi olur icime ferahlık verdi bayramım zehir olmuştu. Benim merak ettiğim kese ayrı bebek ayrı dedi bebegi ölçtü bebek küçükmüş demek ki böyle olabiliyor

Benim de çenemde alnımda kocaman sivilce çıktı ama muhtemelen yediklerim kaynaklı.

Teşekkür ederim.

Elenatal 1 aldım başladım bugün.
Nöbetçi eczaneye gittim.
Kızlar benim ki FolicUs plus akşamları alıyorum bu akşam mide bulantısı durmuştu onu içtikten yarım saat sonra tekrar başladı. Folik asitler mide bulantısı yapar mı bana mı öyle acaba

Kızlar benim ki FolicUs plus akşamları alıyorum bu akşam mide bulantısı durmuştu onu içtikten yarım saat sonra tekrar başladı. Folik asitler mide bulantısı yapar mı bana mı öyle acaba
Ben de folicus plus almıştım 5 gün kullandım 5 günde mide ağrısından duramaz hale geldim hemen bıraktım ocean folata basladim

Ben de folicus plus almıştım 5 gün kullandım 5 günde mide ağrısından duramaz hale geldim hemen bıraktım ocean folata basladim
Ben bunu bugün farkettim normalde bebektendir diye düşünüyordum şuan midem aşırı kötü doktora gidene kadar kullanmam artık

Kızlar selam bizde bugün 4+2 olduk yerleşme kanaması oldu bir gün sürdü kahverengi Dr gittim o gün değer 185 di regile 1 gün kala birdaha gitmedim sizce normal mi

Elenatal kullanıyorum hiç böyle bir sıkıntı olmadı folik asit önemli gebelikte Dr görüşüp değiştirene kadar bırakma derim

Ben bunu bugün farkettim normalde bebektendir diye düşünüyordum şuan midem aşırı kötü doktora gidene kadar kullanmam artık

Kızlar selam bizde bugün 4+2 olduk yerleşme kanaması oldu bir gün sürdü kahverengi Dr gittim o gün değer 185 di regile 1 gün kala birdaha gitmedim sizce normal mi
En az 1 kez daha baktır bence

Evet önemli biliyorum da yemek yiyemiyorum ne sabah ne akşam ağzıma bir şey atacak olsam midem bulanıyor çok kötüyüm
Dr numarası varsa mesaj at önerdigini al bence ben sabahları kahvaltı sonrası kullanıyorum çok farkeder mi folik asit markası bilmem ama elenatal güzel bence bı bak yine

Dr numarası varsa mesaj at önerdigini al bence ben sabahları kahvaltı sonrası kullanıyorum çok farkeder mi folik asit markası bilmem ama elenatal güzel bence bı bak yine
Bende bulantı olmuyordu bundan sonra başladı numarası yokta ayın 3unde gidecem folik asit çok önemli biliyorum ama sabahtan akşama kadar hiçbir şey yiyemiyorum ya of

kızlar ilk gittiğimde kese 6 mmdi, tam bi hafta sonra 15 mm oldu yolku gördüğünü söyledi. Bebeği de gördüm gibi emin olamadım 10 gün sonra gel dedi Ertesi gün acilde 17 ölçüldü kese. Bebekten yine emin olunamadı çok küçük bu bebek gibi dedi yolk yine göründü son adete göre 6+3üm bu zamana kadar çoktan kalp atışı duyan anneleri gördüm burda. Benim yaşadığım bu süreç normal mi

Ben gebe kalmadan önce diofol kullanıyodum şimdi folidoce. İkisinde de mide bulantısı yaşamadım

bugün çok ayakta durdum ve ayaklarımı üşüttüm hem çok gaz sancım var hem de sanki kasıklarımda ağrı var daha çok ayakta ağrıyor normal olduğunu biliyorum kanama olana kadar ama insan endişe ediyor işte bu hafta çok yoğunum dua edin bana etkilenmeyelim bundan

İyi geceler hanımlar ben Dr mfk nin aktif folat hapını aldim içinde bir çok vitamin var diye ama çevremdekiler bilmediğin ilacı kullanma bebeğe birsey olur diye korkuttular beni haklılar mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…