- Konu Sahibi sunshine__
- #2.821
Ben hiç bakmadım ama kız olsa fena olmazKızlar çin takvimine falan baktınız mı hiç, etraftakiler bu ay için kız olacak diyorlar bana sizde de var mı böyle duyumlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hiç bakmadım ama kız olsa fena olmazKızlar çin takvimine falan baktınız mı hiç, etraftakiler bu ay için kız olacak diyorlar bana sizde de var mı böyle duyumlar
Siz diyetisyeninizi degistirinkızlar cevaplarınızı okudum inanılmaz şaşkınım diyetisyenin söyledikleriyle o kadar zıt ki. süt konusu market sütündeki katkı maddelerinden ötürü ev yapımı yoğurtla ve kendi yaptığımız badem sütüyle kalsiyumu karşılayacağım ki süt normalde de içemem. yeşil yapraklı sebzelerin gerçekten kan sıvılaştırdığı bir gerçek onlar yerine bulgurdan folik asit alabiliriz 2. trimesterda başlarız yemeye dedi. bu bitki kısmında kan sulandırıcı alanlara da yasaktır mesela yeşil yapraklı bitkiler kan sıvılaştırıcı etkilerini araştırıp bulabilirsiniz. keten tohumu konusunu detaylı araştırıp diyetisyenede sorup size tekrar yazacağım.
Hamilelikte ara ogun cok onemli ara ogun eklemeniz gerekiyorHurmaya baktım hurma düşük tehlikesi yoksa yenilebilirmis günde iki tane çok faydası varmış zengin vitamin kaynağıymis folik asit açısından da zenginmis son iç ayda günde dört beş tane yemek doğumu da kolaylaştırıyormus bilginiz olsun kizlar
Dünden beri tüm konuşmalardan anlıyorum ki aslında tüm gebelikler kendine özel tüm annelikler kendine özel ve diyet yapmak diyet içeriği de kendine özel hala basarabilmis değilim düzeni ama yapmaya çalıştığım şey şu yeteri miktarda herşeyden almak mesela meyve aldım üç dört çeşit hepsinden yarım tukettim günde yemek mi yeşillik ve protein olmasına dikkat ediyorum su 1.5 litrelik şişe aldım yanımdan ayirmiyorum şeker tuketimini tamamen kestim zaten canım istemiyor ekmek tam buğday yiyorum aşırıya kaçmadan kahvaltıda yumurta eksik etmiyorum ah bide gece yemegini kessem ne güzel olacak kahvaltıdan sonra akşama kadar canım birşey istemiyor bı dün dışarı çıktım titreyince kaçamak yaptım evdeysem eğer akşam dokuzdan önce yiyemiyorum neyse oda yoluna girecek inşallah
Düzen saglayabildiniz mi siz
Benim de ağzımda aftlar çıkti ve grip gibi hapşırmaya başladım 2 gün önce hemen doktora gittim doktor böyle şeyler için korkma vücudun bebeği kabul etmesi için bağışıklıgi düşürmesi gerekiyor dedi. Bağışıklık düşüncede alerjisi olmayanda alerji aftlar çabuk hastalanma oluyor dediKızlar 6+5 hamileyim bugün dudagimda uçuklar çıktı bebeğim için bir zarari olur mu tedirgin oldum Pazartesi doktor kontrolum var doktoruma soracağım ama ne surecegimi de bilemedim
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi içinBenim de ağzımda aftlar çıkti ve grip gibi hapşırmaya başladım 2 gün önce hemen doktora gittim doktor böyle şeyler için korkma vücudun bebeği kabul etmesi için bağışıklıgi düşürmesi gerekiyor dedi. Bağışıklık düşüncede alerjisi olmayanda alerji aftlar çabuk hastalanma oluyor dedi
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için
annenin yaşına gore hesaplaniyor oKızlar çin takvimine falan baktınız mı hiç, etraftakiler bu ay için kız olacak diyorlar bana sizde de var mı böyle duyumlar
Evet ben varım sancı biciminde oluyor gelip gelip gidiyor yorulunca özellikle ve ayakta çok kalınca oluyor ilk üç ay ara ara olması çok normal her gebelikte olmaz olanlarda korkutucu olması için aşırı sürekli ve kanamalı olması gerekli i yüzden endişelenme bol bol dinlen canım bebek kendine yer açarken oluyor bu tür ağrılar kaslarin kasılması dolayısıyla bebek yerleşir derlerKızlar selam , şuan 7+6 günlük hamileyim. İlk randevum yurtdışında olduğum için 23 mayısta gerçekleşecek maalesef . Burada randevu aralıkları uzun oluyor . İlk gebeliğimde hiç karın ağrısı yaşamadım . Ama bu gebeliğimde hem karnım hemen çıktı hem de sürekli artık çok şiddetli olmasaca bir karın ağrısı yaşıyorum . Benim gibi olan var mı? Sanırım acile gidicem artık. Son 1 haftadır orta düzeyde bir karın ağrısı yaşıyorum
Bende ara ara adet ağrısı oluyor hatta sabah adet ağrısyla uyandım. göbekten enox kullandığım için karnımda arada hafif ağrı oluyor ve şişim şuan bi 4 aylık göbeğim var iç çamaşırınız sıkıyor olabilir bebek içerde büyüyo olabilir tabi doktora yine de gidin içiniz rahatlasınKızlar selam , şuan 7+6 günlük hamileyim. İlk randevum yurtdışında olduğum için 23 mayısta gerçekleşecek maalesef . Burada randevu aralıkları uzun oluyor . İlk gebeliğimde hiç karın ağrısı yaşamadım . Ama bu gebeliğimde hem karnım hemen çıktı hem de sürekli artık çok şiddetli olmasaca bir karın ağrısı yaşıyorum . Benim gibi olan var mı? Sanırım acile gidicem artık. Son 1 haftadır orta düzeyde bir karın ağrısı yaşıyorum
Benim de ağrım oluyor canım ayaklarımı uzatıp biraz yatınca geçiyor doktor kanama olmadığı sürece ağrı normaldir dediKızlar selam , şuan 7+6 günlük hamileyim. İlk randevum yurtdışında olduğum için 23 mayısta gerçekleşecek maalesef . Burada randevu aralıkları uzun oluyor . İlk gebeliğimde hiç karın ağrısı yaşamadım . Ama bu gebeliğimde hem karnım hemen çıktı hem de sürekli artık çok şiddetli olmasaca bir karın ağrısı yaşıyorum . Benim gibi olan var mı? Sanırım acile gidicem artık. Son 1 haftadır orta düzeyde bir karın ağrısı yaşıyorum
Bende 4+5 gebeyim canım benimde dudagımda ucuk cıktı. Gebelikle alakası var mıdır ki?Kızlar 6+5 hamileyim bugün dudagimda uçuklar çıktı bebeğim için bir zarari olur mu tedirgin oldum Pazartesi doktor kontrolum var doktoruma soracağım ama ne surecegimi de bilemedim
Sigara zorlamadı mıBen kahve ve sigarayla yasayan biriydim oncelikle bunu soliym. Cekirdegi (amerikano) tamamen cikarttm hayatimdan turk kahvesini 1 kucuk olarak iciyorum. Cay icmiyorum. Su 2,5-3lt iciyorum. 1 adet sade maden suyu iciyorum. Kapali sekerli paketli sikma hicbir meyvesuyu vs tuketmiyorum
Annenin de doğum tarihi önemli çin takviminde. Bende erkek çıkıyorKızlar çin takvimine falan baktınız mı hiç, etraftakiler bu ay için kız olacak diyorlar bana sizde de var mı böyle duyumlar
folat degeri e nabizda kac ona gore doktor yazacaktir ben 3 ay hamilelik oncesi kullandim simdi ocean mummy verdi doktorKızlar folic asit hangi marka ne içiyorsunuz?
Ben hala içmeye başlamadım.
Devletteki doktor kendiliğinden vermedi.
Ben de akıl edip istemedim.
Çok kafam takıldı.
Bir gün geç içsem sıkıntı olur mu henüz başlamadığım için canım sıkıldı.
Herkes içiyor mu?
adet tarihine 7 gun ekle 3 ay geri git o tarih cikiyorKızlar bir de ne diycem.
Gebelik takvimi oluştururken 40 hafta üzerinden mi saydınız.
Sat benim 17 mart.
40.hafta 22 Aralık oluyor.