2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kızlar herkes folic asit içmeye başladı mı?
İlk devlete gittim hiç bir şey vermedi.
Kendi doktoruma henüz gitmedim.
Sonuçlarımı gönderdim henüz bir şey yazmadı.
Kese biraz büyüsün kalp atımı olsun diye bekliyorum biraz.

Pazartesi dahiliyeden bunları da istemiştim.
Değerlerim böyle.

Eki Görüntüle 3236475

Anlayan var mı?
İlaç içmeme multivitamin vs takviyeye gerek var mı sizce?
Hamilelerde bu değerler kaç olmalı.
Folik asit içmelisin tabiki gebelikten önce bile içiyorlar. Folat değerin yetersiz değil ama nörolojik bir problem olmasın diye ilk 3 ay gebeler içer. Ama folik asiti doğal yoldan alma fikrini benimseyenler de var. Ben almanı öneritim doktoruna telefonda sorma ihtimalin var mı?

bu boyayi nerden buluruz sibrasu ne demek
İlk üç ay sonrası yazacaktım aslında kusura bakma klavye hatası olmuş... Bütün kuaförlerde ve kuaför malzemesi satan yerlerde var.. amonyagi az boya demek.. boyalarda güçlü renk vermesi için amonyak kullanılır özellikle market markalarında uzak durman gereken markalar aslında sadece market boyaları kuaförlerde boyatabilirsin saçlarını hamile olduğunu belirt kuaförüne eğer içine sinmezse kendinde alıp gidip boyatabilirsin

Kızlar herkes folic asit içmeye başladı mı?
İlk devlete gittim hiç bir şey vermedi.
Kendi doktoruma henüz gitmedim.
Sonuçlarımı gönderdim henüz bir şey yazmadı.
Kese biraz büyüsün kalp atımı olsun diye bekliyorum biraz.

Pazartesi dahiliyeden bunları da istemiştim.
Değerlerim böyle.

Eki Görüntüle 3236475

Anlayan var mı?
İlaç içmeme multivitamin vs takviyeye gerek var mı sizce?
Hamilelerde bu değerler kaç olmalı.
Ben gebelik öncesi başladım halen devam ediyorum 🙏🤍

Kızlar, güzel anneler hepinize iyi bayramlar dilerim.❤️ cinsiyet tahmini yapabilen dostlarım bakarsa çok sevinirim. 😍

Eklentiler

• 62DE44B5-10E4-4776-83AC-49B906EA0580.jpeg
    62DE44B5-10E4-4776-83AC-49B906EA0580.jpeg
    139,2 KB · Görüntüleme: 90
kızlar cevaplarınızı okudum inanılmaz şaşkınım diyetisyenin söyledikleriyle o kadar zıt ki. süt konusu market sütündeki katkı maddelerinden ötürü ev yapımı yoğurtla ve kendi yaptığımız badem sütüyle kalsiyumu karşılayacağım ki süt normalde de içemem. yeşil yapraklı sebzelerin gerçekten kan sıvılaştırdığı bir gerçek onlar yerine bulgurdan folik asit alabiliriz 2. trimesterda başlarız yemeye dedi. bu bitki kısmında kan sulandırıcı alanlara da yasaktır mesela yeşil yapraklı bitkiler kan sıvılaştırıcı etkilerini araştırıp bulabilirsiniz. keten tohumu konusunu detaylı araştırıp diyetisyenede sorup size tekrar yazacağım.

kızlar cevaplarınızı okudum inanılmaz şaşkınım diyetisyenin söyledikleriyle o kadar zıt ki. süt konusu market sütündeki katkı maddelerinden ötürü ev yapımı yoğurtla ve kendi yaptığımız badem sütüyle kalsiyumu karşılayacağım ki süt normalde de içemem. yeşil yapraklı sebzelerin gerçekten kan sıvılaştırdığı bir gerçek onlar yerine bulgurdan folik asit alabiliriz 2. trimesterda başlarız yemeye dedi. bu bitki kısmında kan sulandırıcı alanlara da yasaktır mesela yeşil yapraklı bitkiler kan sıvılaştırıcı etkilerini araştırıp bulabilirsiniz. keten tohumu konusunu detaylı araştırıp diyetisyenede sorup size tekrar yazacağım.
Hamilelikte kan sıvılaşmasi iyidir düşük yapan insanlara hatta hamileliğini yeni öğrenen insanlara bile bazı doktorlar tedbir amaçlı coraspin başlarlar kan sulansin diye yeşil yapraklı sebzeleri sadece folik asit için yemiyoruz ki onlardan folik asit beklesek bir oturuşta kilolarca tüketmemiz gerekir yeşil yapraklı sebzeler aynı zamanda kalsiyum ve protein vitamin demir kaynağıdır bildiğim kadarıyla kan sıvılaştirici değil de idrar söktürücü bitkiler yasak benim diyetisyenim bebeğin beslenme düzeni anne karnında başlıyor dedi doğduğu zaman yiyeceği şeylerin tadını aminyom sıvısından tanımaya başlıyor o yüzden hamileliğin bitince de yemeye devam edeceğin bir düzen oluşturmalisin dedi💜 yine de senin fikrin canım

Daha önce kilo vermiş ve şu an koruma döneminde idim.
Kilo koruma topiğim vardı.
Gebelikte diyet yapmak için güncelledim.

Diyet yapan arkadaşlar ;
Diyet listesi, diyet menüsü vs paylaşıp fikir vermek, birbirimizin eksiğini yanlışını tamamlamak için bekliyorum.

Kilomu Koruyorum!
Ben öğretmenim okula gidiyorum diye saatleri ayarli
Bu benim bu haftalık listem

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-21-09-36-01-506_cn.wps.moffice_eng.jpg
    Screenshot_2023-04-21-09-36-01-506_cn.wps.moffice_eng.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_2023-04-21-09-35-54-548_cn.wps.moffice_eng.jpg
    Screenshot_2023-04-21-09-35-54-548_cn.wps.moffice_eng.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_2023-04-21-09-35-49-852_cn.wps.moffice_eng.jpg
    Screenshot_2023-04-21-09-35-49-852_cn.wps.moffice_eng.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_2023-04-21-09-35-01-713_cn.wps.moffice_eng.jpg
    Screenshot_2023-04-21-09-35-01-713_cn.wps.moffice_eng.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 83
Şimdi baktım da ıspanak kanı sulandırmiyormus aşırı miktarda tuketilince pıhtılaşma yapıyormuş canim

Hamilelikte kan sıvılaşmasi iyidir düşük yapan insanlara hatta hamileliğini yeni öğrenen insanlara bile bazı doktorlar tedbir amaçlı coraspin başlarlar kan sulansin diye yeşil yapraklı sebzeleri sadece folik asit için yemiyoruz ki onlardan folik asit beklesek bir oturuşta kilolarca tüketmemiz gerekir yeşil yapraklı sebzeler aynı zamanda kalsiyum ve protein vitamin demir kaynağıdır bildiğim kadarıyla kan sıvılaştirici değil de idrar söktürücü bitkiler yasak benim diyetisyenim bebeğin beslenme düzeni anne karnında başlıyor dedi doğduğu zaman yiyeceği şeylerin tadını aminyom sıvısından tanımaya başlıyor o yüzden hamileliğin bitince de yemeye devam edeceğin bir düzen oluşturmalisin dedi💜 yine de senin fikrin canım
eğer kanında pıhtılaşma problemi yoksa ekstrasına gerek var mı bilemiyorum bana mantıklı geldi. kendi eşi de hamile şuan gastroentrolog, emzirme ve gebe beslenmesi eğitimleri almış bir diyetisyendir. dediğim gibi tekrar konuşup sebeplerini detaylarıyla öğrenince size de yazarım canım.

eğer kanında pıhtılaşma problemi yoksa ekstrasına gerek var mı bilemiyorum bana mantıklı geldi. kendi eşi de hamile şuan gastroentrolog, emzirme ve gebe beslenmesi eğitimleri almış bir diyetisyendir. dediğim gibi tekrar konuşup sebeplerini detaylarıyla öğrenince size de yazarım canım.
Tamamdır canım 🌼

Kizlar hayirli bayramlar . Ben ikizlere hamileyim. Baska hastaneye gidecem 2li tarama icin sehir degisikligi oldu . Ama nasil oluyor 2li tarama beni bilgilendirir misiniz ? Saat 2 ye randevu aldim. Tahlil istrmiyor mu erken saatemi almam gerekiyor. Yoksa sadece ultrasonla mi bakiliyor

X