2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Merhaba anneler anne adaylari 😍
Aranizda yeniyim ama 3. Çocugum olacak Allah nasip ederse benim uygulamada kasim çikiyor ama ben geç doguruyorum Aralik ayina kalirimm 🤣🤣
Gunler nasil geciyor sizlerde
Benim hafif yanmalar var migdede oruc iyi gidiyor simdilik 🥰
Birdee etrafimdakilere soylemicem hamile oldugumu tabi tutabilirsem kendimiii 🤣🤣
Burda biraz sizi darlicak olabilirim 😜😜
Gözün aydın olsun canım miniğin sağlıcakla gelsin inşallah. Bende iki gün önce öğrendim hamile olduğumu daha önce hep diodum hamile kalırsam hemen herkeze bişey demiycem diye sadece bir gün tutabildim kendimi inşallah sen tutarsın 😉

Gözün aydın olsun canım miniğin sağlıcakla gelsin inşallah. Bende iki gün önce öğrendim hamile olduğumu daha önce hep diodum hamile kalırsam hemen herkeze bişey demiycem diye sadece bir gün tutabildim kendimi inşallah sen tutarsın 😉
YAaa sizinde hayırlı olsun bebeşinizin <3
Ben zor tutuyorum vallahi heleki kizlarım duysa beni yayın ederler vallahi :)) 7 ve 8 yasındalar

İnsallah canım ❤️

ben artık tecrübeli olduğum için keseyi görene kadar gitmiycem düşerse yine düşer napiim dedim bu sefer saldım çünkü 3 düşük oldu bu 4. gebeliğim hiç keseyi görememiştik :kızgın: bu sefer bekledim çok şükür kanamam da olmadı beta da 5 günlük gecikmeyle bugün doktora gittim baktırdım 2282 çıktı karından görülmedi ama alttan çok çok küçük 2mm kadar muhtemel kese görüldü çok şükür :KK9:beni de 10 gün sonra tekrar çağırdı ha bir de doktor uzun ve zayıf olmasaydın hiç göremezdik dedi alakasını bilmiyorum :KK70:
Masallah canım. 😂 Tombişlerde biraz zor oluyor bebek görüntüsü almak ahahahah onu demiş olabilir belki 😂

YAaa sizinde hayırlı olsun bebeşinizin <3
Ben zor tutuyorum vallahi heleki kizlarım duysa beni yayın ederler vallahi :)) 7 ve 8 yasındalar
Maşallah Allah bağışlasın baya büyüklermis zorlanmazsin en azından bu minikle ilgilenirken. Benim 1 buçuk yaşında bir oğlum var ikisi bir arada büyüyecek inşallah.

Kızlar merhaba.ilk beta değeriniz kaçtı acaba.ç8k düşükle öğrenen varmı aranızda

Merhaba malesef bugün adet oldum. Yaşadığım hayal kırıklığını umutlarımın bir anda çöp olmasını ve bunun bende yarattığı üzüntüyü tahmin edersiniz. Dün lekelenme ile başladı bugün tam geldi. Kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum hormon testleri için pazartesi geç mi olur. Adetin 3 4 . günü olmuş oluyor.

Merhaba malesef bugün adet oldum. Yaşadığım hayal kırıklığını umutlarımın bir anda çöp olmasını ve bunun bende yarattığı üzüntüyü tahmin edersiniz. Dün lekelenme ile başladı bugün tam geldi. Kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum hormon testleri için pazartesi geç mi olur. Adetin 3 4 . günü olmuş oluyor.
canım çok üzgünüm. allah tez zamanda gönlündekini versin inşallah.. aslında hormon fln baktıracaksan 2. günü gelmeni istiyorlar 3 de olur ama 4 uzak oluyor

X