2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
teşekkür ederimmm sanırım yolk kesesini görürüz önümüzdeki hafta değil mi?
Canım ben 5+4 gittiğimde kese 1.51 cmdi içinde yolk saç ve kalp atımı vardı 6+1 de başka doktora gittim 2.19cm olmuştu kese bebekte 0.44mmydi keseleri karşılaştırırsak haftaya az ihtimalle de olsa kalp atışı bile görebilirsin

erken gidiyor gibi geliyor bir şey mi var diye endişe ediyorum böyle şeyler duyunca

Danışınca beni etiketleyip yazar mısın bana da bakalım senin doktorun ne diyecek. Farklı görüş almak iyidir
Canım sana yazacaktım benim bugün randevum vardı. Keseyi gördük çok şükür Kalp çarpıntıları için de bende kansızlık varmış bu yüzden oluyordur dedi Kan ilacı başladı

evham perileri benim kafaya yerleştiği için karından erken gözüktü neden gözüktü diye düşünüp duruyorum herhalde kalbini duyunca rahatlarım sjdjdj
Belli bir süre geçince artık unutuyor gibi oluyorsun Rabbim güzel günler versin herkese şu oluyor acaba iyi mi bana 6 Mayıs'ta gel dedi ozeldeki doktorum devletteki doktorumda Mayıs ortasında gel dedi zaman geçmiyor hiç çok şükür sağlıkli gebeliklerde ayda 1 yetiyor sen de kalp atışını duyunca ayda 1 e dönersin Allah'ın izniyle normal ilerleyen gebeliklerde doktorum kalp atışı duyunca bebek%80 doğar 12. Haftayı tamamlayınca %90 doğar %b bir şey daha demişti onu da tamamlayınca %95 bizimledir demişti tabii %20 %10 %5 ilk ihtimallero de unutma diye belirtmişti

uzun süre bekledik ve süpriz yumurta bizi çok şaşırtarak geldi ya sanki kaybetme korkum daha da arttı. herhalde alışırız zamanla:)

24 haftaydi diğeri de

ama şeyi sevdim ben aman ağır kaldırma aman dur ben yaparım diye nasıl inceldi herkes bu da hep sürse keşke
Naz kısmı Instagram da Hande diye bir doktor var kadın doğumcu diyor ki ağır kaldırmakla yürümekle kosmakla diyir bebek düşse kırsal da üreme dururdu oradaki kadınlar doğurana kadar tarlada çalışıyorlar hatta tarlada doguruyorlar diyor aslında bakınca çok mantıklı

Canım bende 4+6 da karından görülmüştü çok normal makineden makineye değişiyor

hiç mantıklı değil susar mısın lütfen ahxhdhxhc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…