- 2 Eylül 2022
- 7.741
- 9.205
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #2.401
Canım ben 5+4 gittiğimde kese 1.51 cmdi içinde yolk saç ve kalp atımı vardı 6+1 de başka doktora gittim 2.19cm olmuştu kese bebekte 0.44mmydi keseleri karşılaştırırsak haftaya az ihtimalle de olsa kalp atışı bile görebilirsinteşekkür ederimmmsanırım yolk kesesini görürüz önümüzdeki hafta değil mi?
erken gidiyor gibi geliyor bir şey mi var diye endişe ediyorum böyle şeyler duyuncaCanım ben 5+4 gittiğimde kese 1.51 cmdi içinde yolk saç ve kalp atımı vardı 6+1 de başka doktora gittim 2.19cm olmuştu kese bebekte 0.44mmydi keseleri karşılaştırırsak haftaya az ihtimalle de olsa kalp atışı bile görebilirsin
Bebek için 5.2 mm dediyse yolk kesinlikle görünürdü çünkü ilk yolk kesesi oluşuyorerken gidiyor gibi geliyor bir şey mi var diye endişe ediyorum böyle şeyler duyunca
bebek için demedi canım gebelik kesesi içinBebek için 5.2 mm dediyse yolk kesinlikle görünürdü çünkü ilk yolk kesesi oluşuyor
Ben de şaşırdımbebek için demedi canım gebelik kesesi için
evham perileri benim kafaya yerleştiği için karından erken gözüktü neden gözüktü diye düşünüp duruyorum herhalde kalbini duyunca rahatlarım sjdjdjBen de şaşırdımönden de geriden se gitmiyor canım normal ilerliyor
Canım sana yazacaktım benim bugün randevum vardı. Keseyi gördük çok şükürDanışınca beni etiketleyip yazar mısın bana da bakalım senin doktorun ne diyecek. Farklı görüş almak iyidir
Belli bir süre geçince artık unutuyor gibi oluyorsun Rabbim güzel günler versin herkese şu oluyor acaba iyi mievham perileri benim kafaya yerleştiği için karından erken gözüktü neden gözüktü diye düşünüp duruyorum herhalde kalbini duyunca rahatlarım sjdjdj
Hayırlı haberlerle gelGünaydın kızlarbugün kalp atışı için randevum var ona gidiyoruz dualarınıza ihtiyacım var
uzun süre bekledik ve süpriz yumurta bizi çok şaşırtarak geldi ya sanki kaybetme korkum daha da arttı. herhalde alışırız zamanla:)Belli bir süre geçince artık unutuyor gibi oluyorsun Rabbim güzel günler versin herkese şu oluyor acaba iyi mibana 6 Mayıs'ta gel dedi ozeldeki doktorum devletteki doktorumda Mayıs ortasında gel dedi zaman geçmiyor hiç çok şükür sağlıkli gebeliklerde ayda 1 yetiyor sen de kalp atışını duyunca ayda 1 e dönersin Allah'ın izniyle normal ilerleyen gebeliklerde doktorum kalp atışı duyunca bebek%80 doğar 12. Haftayı tamamlayınca %90 doğar %b bir şey daha demişti onu da tamamlayınca %95 bizimledir demişti tabii %20 %10 %5 ilk ihtimallero de unutma diye belirtmişti
24 haftaydi diğeri deBelli bir süre geçince artık unutuyor gibi oluyorsun Rabbim güzel günler versin herkese şu oluyor acaba iyi mibana 6 Mayıs'ta gel dedi ozeldeki doktorum devletteki doktorumda Mayıs ortasında gel dedi zaman geçmiyor hiç çok şükür sağlıkli gebeliklerde ayda 1 yetiyor sen de kalp atışını duyunca ayda 1 e dönersin Allah'ın izniyle normal ilerleyen gebeliklerde doktorum kalp atışı duyunca bebek%80 doğar 12. Haftayı tamamlayınca %90 doğar %b bir şey daha demişti onu da tamamlayınca %95 bizimledir demişti tabii %20 %10 %5 ilk ihtimallero de unutma diye belirtmişti
Herkes az yada çok yaşıyor bu durumuuzun süre bekledik ve süpriz yumurta bizi çok şaşırtarak geldi ya sanki kaybetme korkum daha da arttı. herhalde alışırız zamanla:)
shdjdjdjxjxjxjdj bence artık endişe hayatımızda hep olucak alışmak lazımHerkes az yada çok yaşıyor bu durumuben bazen oturuyorum Aralık nasıl gelecek diye duvarı izliyorum
shdjdjdjxjxjxjdj bence artık endişe hayatımızda hep olucak alışmak lazım
ama şeyi sevdim ben aman ağır kaldırma aman dur ben yaparım diye nasıl inceldi herkes bu da hep sürse keşkeCidden öyle
ama şeyi sevdim ben aman ağır kaldırma aman dur ben yaparım diye nasıl inceldi herkes bu da hep sürse keşke
Canım bende 4+6 da karından görülmüştü çok normal makineden makineye değişiyor4+6'dayız kızlar dr gittim az önce 5,2 mm neredeyse pirinç tanesi kadar küçücükkarından gördü üstelik endişeliydim erken mi gördük vs diye cihazları çok iyi olduğu için görebiliyormuş. 2 gün önce görmüştü ilk bugün 3 katına çıkmış. 25ine tekrar çağırdı inş güzel haberler alırım
hiç mantıklı değil susar mısın lütfen ahxhdhxhcNaz kısmı Instagram da Hande diye bir doktor var kadın doğumcu diyor ki ağır kaldırmakla yürümekle kosmakla diyir bebek düşse kırsal da üreme dururdu oradaki kadınlar doğurana kadar tarlada çalışıyorlar hatta tarlada doguruyorlar diyor aslında bakınca çok mantıklı
yaaaaa kaçıncı haftadasın şuan sağ salim kucağına alırsın inşallahCanım bende 4+6 da karından görülmüştü çok normal makineden makineye değişiyor