- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 35
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #2.381
Tatlım geç döllenme olmuş olabilir beta artışın nasıldı?Kızlar merhaba benim beta değerim bat dan 2 gün sonra 1277 çıktı 1 hafta gecikince doktora gittim ve kesmin daha 4+1 olduğunu söyledi betaya göre kese küçük mü ve normalde son adet tarihim 13 Mart sat a göre doktora gittiğim gün 5+0 olmadı gerekirken 4+1 dedi gelişmedi mi acaba korkuyorum sağlıksız gebelik diye böyle olan var mı aranızda
Bir kere kan verdim sadece vermedim tekrar kan ama kafamda soru işareti var yarın versem mi kiTatlım geç döllenme olmuş olabilir beta artışın nasıldı?
Dalgındı belki de kafası doluydu hesaplama yanlış yapmış olabilir ama senin için inan rahat olsunEvet bende hesapladım aslında normal bir artış var ama aile hekimi az dedi bir daha kan istedi o beni panik yaptırdı
Tatlım kanaman yoksa hersey yolunda ise panik yapacak birsey yok ki.Bir kere kan verdim sadece vermedim tekrar kan ama kafamda soru işareti var yarın versem mi ki
Bir de geç döllenmeyse eğer benim kan verdiğim tarihte 3+4 günlük oluyor beta değeri kafam karıştı iyiceTatlım geç döllenme olmuş olabilir beta artışın nasıldı?
Kanamam yok çok şükür ama adetim 8 gün oldu geçeli pazartesi doktora gitmiştim 4+1 dedi işte ilk gebeliğim olacak olursa bir de 2 yıldır bekliyorum bunu ondan içimde korku oluşuyorTatlım kanaman yoksa hersey yolunda ise panik yapacak birsey yok ki.
Adet geçeli kaç gün oldu
İnşallah ya sağolDalgındı belki de kafası doluydu hesaplama yanlış yapmış olabilir ama senin için inan rahat olsun
Ben suan devlet hastanesine gidiyorum ama hastaneden hastaneye de değişiyor bu benceDevlet hastaneleri pişmanlık ya, Allah mecbur etmesin, gidenler de iyi insanlarla iyi makinelerle karşılaşsin inşallah, 5+6 da ozelde karından ultrasonla bebeği gördük kalp atışını net görmesek de atışını gosterdi, bugün 7 haftalıkken kalp atışını net duyabilme umuduyla devlete gittim, karından ultrasonla keseyi zor gördü bebeği goremiyorum vs deyince kabul ettim vajinal ultrasonu, zar zor bebeği görüp zar zor kalp atışını duyduk, beni endiselendirmekten başka bişeye yaramadı, Perşembe gününe özele randevu aldım mecburen.
Allah yardımcın olsun sağlıkla bebeğine kavuşursun inşaAllahKızlar dualarınıza bana da yer verir misiniz
Kanama alanım kesenin iki katından büyük
Düşük riskim var
Yarin kötü bir şey söylesin istemiyorum doktor dualarınıza talibim
Yani şuan için hersey yolunda tatlım akışına bırakİnşallah ya sağolbebeği görüp kalp atışını duyana kadar sıkıntı yaşıyorum sonra cinsiyet sonra detaylı ultrason derken bir bakmışsın doğurmuşsun zaten
Tamam geç döllenme olmuştur annesiKanamam yok çok şükür ama adetim 8 gün oldu geçeli pazartesi doktora gitmiştim 4+1 dedi işte ilk gebeliğim olacak olursa bir de 2 yıldır bekliyorum bunu ondan içimde korku oluşuyor
Hersey yolundadır tatlım bekle sen sadeceBir de geç döllenmeyse eğer benim kan verdiğim tarihte 3+4 günlük oluyor beta değeri kafam karıştı iyice
Canım dualarım seninle inşallah güzel haberlerle gelirsinKızlar dualarınıza bana da yer verir misiniz
Kanama alanım kesenin iki katından büyük
Düşük riskim var
Yarin kötü bir şey söylesin istemiyorum doktor dualarınıza talibim
Çok teşekkür ederim canımAllah yardımcın olsun sağlıkla bebeğine kavuşursun inşaAllah
Çok teşekkür ederim canımCanım dualarım seninle inşallah güzel haberlerle gelirsin
Güzel haberler getirdin mi.Çok teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederim canım
Hayırlı olsun canım4+6'dayız kızlar dr gittim az önce 5,2 mm neredeyse pirinç tanesi kadar küçücükkarından gördü üstelik endişeliydim erken mi gördük vs diye cihazları çok iyi olduğu için görebiliyormuş. 2 gün önce görmüştü ilk bugün 3 katına çıkmış. 25ine tekrar çağırdı inş güzel haberler alırım
teşekkür ederimmmHayırlı olsun canım
Umarım öyledirHersey yolundadır tatlım bekle sen sadece