-
- Konu Sahibi sunshine__
- #2.421
Bugün 7 haftalık olduk dün kalp atışımızı dinledik çok şükür, amin inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde sağ sağlim alırızyaaaaa kaçıncı haftadasın şuan sağ salim kucağına alırsın inşallah
Çok şükür gördük bugünTatlım kese için 5000 ve üstü olması gerekiyor.
Yani telaş edecek birsey yok geç döllenme de olabilir.
Gayet normal bir sonraki gidişte görürsün
Öyle mi oluyormuş ben de hiç belirti yokKızlar benim gibi hiç midesi bulanmayanlar! Ne dersiniz oğlumuz mu olacak acaba?
Hayırlı olsun sağ salim kucaginiza alırsınız inşallahmerhaba arkadaşlar,
ben tüp bebek sürecindeyim. 30 mart tarihinde 5. gün embriyosu transfer edildi. geçtiğimiz cumartesi keseyi gördüm . 29 nisanda kalp atışı için gideceğim nasipse. aranıza 2. kez anne olmak için katılıyorum inşallah rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almasını nasip eder.
ilk gebeliğimde de bu forumlardaydım ve inanılmaz faydası oluyor hem gebelikte hem doğumdan sonra aynı dönemde diğer bebeler nasıl gebeler nasıl durumu kıyaslıyabiliyorsunuz yalnız olmadığınızı biliyorsunuz:)
Kalp atış hızı kaç sordun muuui .. deminden beri cinsiyet tahminlerini araştırıyorum 140 in uzerindeyse kız altındaysa erkek olurmuşMerhaba arkadaşlar. Dün doktor kontrolüne gittik. 7+4 teydik ama doktor 7+2 dedi. Çok şükür kalp atışını da duyduk. Bizim tam sınırda olacağı için hem Kasım hem de Aralık ayında paylaşıyorum :)
ben de makas bıçak testi yaptım erkek çıkıyoKizlaaaar tunaydiiiincinsiyet tahminlerini araştıran var mı aranızdaaa ? Ben lahana testini yaptım kız çıktı yüzük testini yaptım kız çıktı şimdi de tüylenme dikkatimi çekti neredeyse beş gün olacak bacaklarımdaki tüyler azıcık çıkmış ve seyrekler araştırdım çoğu kişi azalmasını kıza yoruyor sizde böyle belirtiler var mı tüylenmede azalma yada çoğalma oldu mu
Merhaba benim de 5+0 dayken 5mm kese karından gözükmüştü. 6+1 degittiğimde bebişi ve kalp atışlarını gördük ama kalbi yarım yarım dinleyebildik daha bebiş küçük olduğu için4+6'dayız kızlar dr gittim az önce 5,2 mm neredeyse pirinç tanesi kadar küçücükkarından gördü üstelik endişeliydim erken mi gördük vs diye cihazları çok iyi olduğu için görebiliyormuş. 2 gün önce görmüştü ilk bugün 3 katına çıkmış. 25ine tekrar çağırdı inş güzel haberler alırım
Kırmızı lahanayı doğrayıp kaynatiyorsun suyunu soğutup aynıiktarda idrarinla karıştırıyorsun renk mor olursa kız pembeye çalan renkler olursa erkekmis.. yuzukte, ipe gecirdigin yüzüğü karnının üstünden sarkitiyorsun iler geri veya sağa sola sallanirsa erkek yuvarlak çizerek sallanirsa kızmisben de makas bıçak testi yaptım erkek çıkıyolahana ve yüzük nasıl yapılıyo
TünaydııııınKizlaaaar tunaydiiiincinsiyet tahminlerini araştıran var mı aranızdaaa ? Ben lahana testini yaptım kız çıktı yüzük testini yaptım kız çıktı şimdi de tüylenme dikkatimi çekti neredeyse beş gün olacak bacaklarımdaki tüyler azıcık çıkmış ve seyrekler araştırdım çoğu kişi azalmasını kıza yoruyor sizde böyle belirtiler var mı tüylenmede azalma yada çoğalma oldu mu
Çin takvimi bana iki yaş ekliyor 31 yaşında cikiyorum ya ben 29 yaşındayım amaTünaydııııınben de ramzi ve çin takvimi ve rus takvimine bakmıştım
Benim kızın ilk duyduğumuzda 145ti kız oldu şimdi gittiğimde ilk duyduğumuz 113 bakalım erkek mi olacakKalp atış hızı kaç sordun muuui .. deminden beri cinsiyet tahminlerini araştırıyorum 140 in uzerindeyse kız altındaysa erkek olurmuş
Sonucu mutla bilmek istiyorumBenim kızın ilk duyduğumuzda 145ti kız oldu şimdi gittiğimde ilk duyduğumuz 113 bakalım erkek mi olacak
Aaa normalde bir yaş eklemesi lazım aslındaÇin takvimi bana iki yaş ekliyor 31 yaşında cikiyorum ya ben 29 yaşındayım ama30u baz alirsam kız 31 i baz alirsam erkek çıkıyor 29 da da kız çıkıyor .. Rus kız çıktı ramzi ne ama onu duymadim
Hayırlısı olsun benimde ilk bebeğim tüp bebek ikinci süpriz gebelik oldumerhaba arkadaşlar,
ben tüp bebek sürecindeyim. 30 mart tarihinde 5. gün embriyosu transfer edildi. geçtiğimiz cumartesi keseyi gördüm . 29 nisanda kalp atışı için gideceğim nasipse. aranıza 2. kez anne olmak için katılıyorum inşallah rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almasını nasip eder.
ilk gebeliğimde de bu forumlardaydım ve inanılmaz faydası oluyor hem gebelikte hem doğumdan sonra aynı dönemde diğer bebeler nasıl gebeler nasıl durumu kıyaslıyabiliyorsunuz yalnız olmadığınızı biliyorsunuz:)
Tekrar herkese merhaba. 4 nisanda bu mesajı yazdığımda hamile değildim 6 nisanda aşılama yapıldı bugün 14.gün betam 82 çıktı artık ben de aranıza katılıyorumHerkese merhaba, hamile olanlar sağlıkla bebişlerinize kavuşun inşallahBen hamile değilim bat 22 Nisan.Bir umut bu ay pozitifi görürsem bu gruba geleceğim şimdiden uğramak istedim totem olsun