2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kızlar merhaba benim beta değerim bat dan 2 gün sonra 1277 çıktı 1 hafta gecikince doktora gittim ve kesmin daha 4+1 olduğunu söyledi betaya göre kese küçük mü ve normalde son adet tarihim 13 Mart sat a göre doktora gittiğim gün 5+0 olmadı gerekirken 4+1 dedi gelişmedi mi acaba korkuyorum sağlıksız gebelik diye böyle olan var mı aranızda
Tatlım geç döllenme olmuş olabilir beta artışın nasıldı?

Devlet hastaneleri pişmanlık ya, Allah mecbur etmesin, gidenler de iyi insanlarla iyi makinelerle karşılaşsin inşallah, 5+6 da ozelde karından ultrasonla bebeği gördük kalp atışını net görmesek de atışını gosterdi, bugün 7 haftalıkken kalp atışını net duyabilme umuduyla devlete gittim, karından ultrasonla keseyi zor gördü bebeği goremiyorum vs deyince kabul ettim vajinal ultrasonu, zar zor bebeği görüp zar zor kalp atışını duyduk, beni endiselendirmekten başka bişeye yaramadı, Perşembe gününe özele randevu aldım mecburen.
Ben suan devlet hastanesine gidiyorum ama hastaneden hastaneye de değişiyor bu bence 🤔
Benim gittiğim iki hastanede yeni cihaz net resimleri verdi elime belki eski hastane olduğu için veya cihaz eski olduğu için olabilir
Yarın kalp atışı için çağırdı ama bana göre erken haftaya gitmem gerekiyor kanamam olduğu için kontrole çağırdı aslında beni korkutmamak için 🥹

4+6'dayız kızlar dr gittim az önce 5,2 mm neredeyse pirinç tanesi kadar küçücük 🥹 karından gördü üstelik endişeliydim erken mi gördük vs diye cihazları çok iyi olduğu için görebiliyormuş. 2 gün önce görmüştü ilk bugün 3 katına çıkmış. 25ine tekrar çağırdı inş güzel haberler alırım 🙏🏻

4+6'dayız kızlar dr gittim az önce 5,2 mm neredeyse pirinç tanesi kadar küçücük 🥹 karından gördü üstelik endişeliydim erken mi gördük vs diye cihazları çok iyi olduğu için görebiliyormuş. 2 gün önce görmüştü ilk bugün 3 katına çıkmış. 25ine tekrar çağırdı inş güzel haberler alırım 🙏🏻
Hayırlı olsun canım 🥰

X