-
- Konu Sahibi sunshine__
- #2.441
İlk gebeliğim tüp bebek kalp atışı duyduk ertesi gün 6+2 de hastanede 2gün yatacak kadar kanamam verdi dediğin gibi kanama alanı oladar büyüktü ki bebeğin 10katı falan doktorlar sağlıklı bir gebelikse asla birşey olmaz diyordu ama tüp bebek olunca insan daha da üzülüyor her kanamada gitti herhalde diyordumKızlar dualarınıza bana da yer verir misiniz
Kanama alanım kesenin iki katından büyük
Düşük riskim var
Yarin kötü bir şey söylesin istemiyorum doktor dualarınıza talibim
ooo maşallah baya erken duymuşsunuz. bizimki garanti olsun diye sanırım 29 nisana çağırdı. hayırlısı artık inşallah bizde duyarız sağlıklaHayırlısı olsun benimde ilk bebeğim tüp bebek ikinci süpriz gebelik oldu6 haftalık abdominalden kalp atışı duyduk biz darısı başınıza sağlıkla inşallah
Benim teyzem beni bu ay hamile görmüş rüyası cikti bi de etraf pembe balonlar doluymuş bakalim o tutacak mı benim bütün takvimlerden kiz cikiyor ama smdiden herkes erkek olacak diyor kızımda erkeğe benziyordu bebekliginde arkası erkek diyorlardı bakalim ne çıkacak saglikli olsun da esimde bende kiz istiyoruz ama erkek olursa da cok seviniriz en önemlisi saglikKizlaaaar tunaydiiiincinsiyet tahminlerini araştıran var mı aranızdaaa ? Ben lahana testini yaptım kız çıktı yüzük testini yaptım kız çıktı şimdi de tüylenme dikkatimi çekti neredeyse beş gün olacak bacaklarımdaki tüyler azıcık çıkmış ve seyrekler araştırdım çoğu kişi azalmasını kıza yoruyor sizde böyle belirtiler var mı tüylenmede azalma yada çoğalma oldu mu
İşte bende anlamadım o yüzden Çin takvimi benim için güvensizAaa normalde bir yaş eklemesi lazım aslındaramzide bebişin kese içinde nereye yerleştiğine bakılıyor yanlış bilmiyorsam. Aslında plesantanın diyor ama ben plesanta nerede anlamıyorum ultrason kağıdından
Masallah inşallah gönlümüzdekini verir rabbim bende kız istiyorum onuda tadayim istiyorum bir erkek büyüttüm esiminde ilk evliliğinden iki oğlu var üç tane erkek buda erkek olursa futbol kulübü kuracağızBenim teyzem beni bu ay hamile görmüş rüyası cikti bi de etraf pembe balonlar doluymuş bakalim o tutacak mı benim bütün takvimlerden kiz cikiyor ama smdiden herkes erkek olacak diyor kızımda erkeğe benziyordu bebekliginde arkası erkek diyorlardı bakalim ne çıkacak saglikli olsun da esimde bende kiz istiyoruz ama erkek olursa da cok seviniriz en önemlisi saglik( kizimizi da soruyoruz temmuzda 3 yaşında olacak kiz diyor )
Vajinal ultrason dan mı baktı acaba benim de gözükmedi ben istedim mecburen ve kalp atışı yolk kese hepsi öyle gözüktüKızlar kontrolden geldim malesef kalp atışı yok6+3 göründü yolk saç büyümüş bebek göründü ama kalp atışı yok dedi doktor %90 sağlıksız ama bir hafta daha bekleyecek eğer haftaya da olmazsa kürtaj olucam
Son sözü Allah söyler sen dua et canım bol bol .. ol derse olamayacak şey yoktur .. rabbim ne verirse güzellik verir sonucundaKızlar kontrolden geldim malesef kalp atışı yok6+3 göründü yolk saç büyümüş bebek göründü ama kalp atışı yok dedi doktor %90 sağlıksız ama bir hafta daha bekleyecek eğer haftaya da olmazsa kürtaj olucam
Vajinal baktı Medipol mega ultrason cihazları da iyi ama kalp atışı yok sadeceVajinal ultrason dan mı baktı acaba benim de gözükmedi ben istedim mecburen ve kalp atışı yolk kese hepsi öyle gözüktü
ya evet benimde ilki tüp bebekti yine kanama alanımda 6+3 te oldu doktor da aynısını dedi sağlıklı gebelikse ilerler biz ne yapsak boş dediİlk gebeliğim tüp bebek kalp atışı duyduk ertesi gün 6+2 de hastanede 2gün yatacak kadar kanamam verdi dediğin gibi kanama alanı oladar büyüktü ki bebeğin 10katı falan doktorlar sağlıklı bir gebelikse asla birşey olmaz diyordu ama tüp bebek olunca insan daha da üzülüyor her kanamada gitti herhalde diyordumbebek büyüdükçe kanama alanı küçüldü gerçekten sağlıklı bir gebelik olunca ilerliyor sağlıklı değilse vücut atıyor bir şekilde inanıyorum ki güzel haberler ile ilerleyeceksiniz içinizi ferah tutun
Bence biraz daha bekleyin benim arkadaşım 7.haft da duymuştu kasım anneleri grubunda da biri demişti sizin gibi bir hafta sonra duyulduVajinal baktı Medipol mega ultrason cihazları da iyi ama kalp atışı yok sadece
Allah gönlüne göre versin canim benim esimin tarafı hep erkekmiş bi bizim kiz geldi kız dogdu sonradakilerMasallah inşallah gönlümüzdekini verir rabbim bende kız istiyorum onuda tadayim istiyorum bir erkek büyüttüm esiminde ilk evliliğinden iki oğlu var üç tane erkek buda erkek olursa futbol kulübü kuracağız
Kese içinde soldaysa erkek sağdaysa kız diyorİşte bende anlamadım o yüzden Çin takvimi benim için güvensizkese içindeki yerleşimi olabilir mi acaba e peki ne oluyor ne tarafta olunca erkek ne tarafta kız olurmuş
Ya bende şuan kesin erkek olacak diyorum çünkü öncekilerin hepsi erkekAllah gönlüne göre versin canim benim esimin tarafı hep erkekmiş bi bizim kiz geldi kız dogdu sonradakilerbenim kızda 3 doktor kız dedi inanamadım çünkü herkes erkek diye empoze etmiş ayrıntılı da artık tmm dedim
Sukur canim simdi stres yapmama zamani içine ferah tut minicik kalbi atiyorMerhaba kızlar doktordan geldim
İlk beni çok korkuttu kalbime inme inecekti o derece heyecanlandım
Karindan baktı çok karışık göremedim falan dedi kese nerde derken kanama alanından dolayı sanırım dedi
neyse bende alt ultrason istedim sanırım bos keseden şüphe etti
Başka doktorun vajinal ultrason kısmına geçtik (devlet hastanesi olduğu için)
Orada kese gördük uygulamaya göre 6.hafta ama ultrasona göre 5.haftalarda bu kapatır ilerde fazla önemsemiyoruz dedi
Yolk gözükünce kalp atışınida duyduk daha yeni yeni yavaş dedi çok erken ama iyi dedi yani 5.haftalarda duymuş oldum
Kontrol için bir ay sonra dedi çok uzun değil mi ya
kanama alanım devam ama pedi dolduracak kadar olursa hemen gel dedi
Kimin sağına göre acaba ultrasonda doğru taraf mi ayna etkisi mi var merak ettim şimdiKese içinde soldaysa erkek sağdaysa kız diyor
Vajinal ultrason dan baktı bana o nAsil oluyorKese içinde soldaysa erkek sağdaysa kız diyor
İnşallah dediğiniz gibi olur ama ben elimde olmadan kaybettim gibi hissedip perişan oldumBence biraz daha bekleyin benim arkadaşım 7.haft da duymuştu kasım anneleri grubunda da biri demişti sizin gibi bir hafta sonra duyuldu
Ay çok şükür canım valla doktorda beklerken karnima bi ağrı girdi heyecandan ilk çocuğumda değil ama her hamilelik ayrı heyecanSukur canim simdi stres yapmama zamani içine ferah tut minicik kalbi atiyor