- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- Konu Sahibi sunshine__
- #2.321
Kizlar merhabaaa iki gündür annemdeyim takip ediyorum sizi ama yazamıyordum ... Bu ara 14 saat uyudum ikinciye eşimle tekrar uyudum diyen bu arakdasa denk geldim aha dedim yalnız degilmisim bende hep uyuyorum uyumaktan her yerim ağrıyor o derece düşünün ama elimde değil oturduğum yerde bile içim gidiyor. Ama enteresan ki geceleri uykusuzluk yaşıyorum ya çok geç uyuyorum yada habire uyanıyorum .. Mesela bugün sabah altı buçukta uyandım hiç uykum yoktu anormal saatlerde uykum olmuyor geri zorla uyudum sonra alarm çaldı uyandım ama gözümü acamadim eşimin gidişini duydum kalkamadım saat 11 buçukta falan zorla kalktım evi topla kahvaltı et derken oturdum oturduğum yerde yine uyukladim bide başıma ağrı girdi saat 3 buçuk gibi uyudum yeni uyandim sayılır yemek yedim şimdi gözlerim sulanıyor uykudan kapatsam gözlerimi uyuyacağım yine uyumak istemiyorum ben ya var mıdır cozumu bunun başka böyle olan var mı aranizda.. enerjik olmak istiyorum işimi yapmak istiyorum kendime bakmak istiyorum kolum kanadim kalkmiyor