- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #31.241
Ben şimdiye çoktan test yapmıştım iyi dayanıyorsunGünaydın kızçelerBata son 3 kaldı büyük gün yaklaşıyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şimdiye çoktan test yapmıştım iyi dayanıyorsunGünaydın kızçelerBata son 3 kaldı büyük gün yaklaşıyor
![]()
Eneymm bu benimAy evet kuzum. Uykumda salyam akmıştı 7 ya da 8. günümde.
inşaallah canım sende gec başladın kac gün kullandın canımTamam canım yumurtlama öncesi hangi gün olursa olsun başla![]()
Ayyyy bugün o bende de oldu ama öyle böyle akmamis şaşırdım ya dedim yok rtik öyle mi oldu A Afratafrac ayyİnşalah almana hiç gerek kalmaz kuzum. Belirti hissedemiyorum ben ya. Yumurtlamadan sonra 7. Günümdeyim.. genelde yatma isteğim var, oturamıyorum pek ama tembelliğime ve tatilde olmamdan kaynaklı da olabilir. Sen de var mı belirti? Senin kaçıncı günün? ..
Ay bi de sabah bi uyandım salyam akmış, A Afratafrac nın da sanki ağzı akmıştı uyurken sonra da hamile çıkmıştı. @melegim canfnd_50
melisaa93
Maşallah nasıl dayanıyorsun kızGünaydın kızçelerBata son 3 kaldı büyük gün yaklaşıyor
![]()
Hadi inşallah. Uçan kuşu belirtilen sayacaz bize kalsaAyyyy bugün o bende de oldu ama öyle böyle akmamis şaşırdım ya dedim yok rtik öyle mi oldu A Afratafrac ayy
İnşallah valla birde diyorum ya bugün aşırı bir kasık ağrısı var döllenme den mi yoksa başka bişi mi bilmem üzerine basamiyorum ayağımın offffHadi inşallah. Uçan kuşu belirtilen sayacaz bize kalsainşallah hamişliktendir
Dun benmde aklıma gelmişti aşılama olacaktı sanirm
L
canım herkesin vücut ateşi farklı oluyor. Her gün sabah saat 6-8 arası ama aynı saatte mesela ben saati 7 ye kuruyorum her gün saat 7 de ölçüm yapıyorum. Dil altından yataktan çıkmadan direkt ölçüm yapıp ff App diye ateş programı var ona kaydediyorum. Yumurtlama öncesi ateşin kendi ateşin oluyor. Mesela benim 36.2 36.3 36.4 bu civarlar oluyor. Sonra yumurtlama zamanı gelince en düşük ateşten keskin bir yükseliş ile (0.3 lük) en az, ateş artıyorsa ve üç yüksek ateş ile devam ediyorsa, işte o en düşük ile yüksek ateş arasında yumurtlamanın olduğunu gösteriyor. Sana tablomu atacağım bak 14. Gün düşük ateşten (36.2) den 36.5 e yükseldi 15 gün. Yani 14-15 arası yumurtam çatladı. Çatladıktan sonra ateş yüksek gidiyor. Ta ki hamile değilsen ateşin adete bir iki gün kala düşüyor ya da tam adet günü düşüyor ve adet oluyorsun bak benimki bugün 36.6 ya düştü tahminim yarın 36.4 olacak ve yarın adet olacağım tahminim bu yönde. Çünkü benim adet olma ateşim 36.4 civarı
Bak burda acıklamıstım okuyabilirsin canım tıklayıphiç ateş takibi yapmadım oyuzden soruyorum , normalde kaç olması gerekiyor çatladığında kaç oluyor
Döllenme değil canım bence senin yumurtan çatlıyor iyi değerlendir iğneyi yeni oldun çünküİnşallah valla birde diyorum ya bugün aşırı bir kasık ağrısı var döllenme den mi yoksa başka bişi mi bilmem üzerine basamiyorum ayağımın offff
Çok teşekkür ederim canım amiiinBende kaçırdım sanırım canım kendi telaşımdan buralara bakamadım..
Çok tebrik ederim Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Helal olsun ters yapmadın mı hala işte sen bensinGünaydın kızçelerBata son 3 kaldı büyük gün yaklaşıyor
![]()
Kız gözler sende test yapmadın mı bekliyoruzzzzÇok teşekkür ederim canım amiiin![]()
Yaaaaaaa gözlerim dolduYaptım canımbugün 11
![]()
Tabii kiSen bize bunu hep hep hatırlat kuzum..biz muhtemelen hep dört gün kala negatifleri görüp üzüleceğiz..sen bize her defasında umut olcanım
Yaaa canım benim çok teşekkür ederimmmYaaaaaaa gözlerim dolduçok güzel maşallah Allahım sağlıkla ilerletsin
![]()
Her gün her gün sizi teste bogmiyim demiştimKız gözler sende test yapmadın mı bekliyoruzzzz
Evet artık hiçbir şüphe götürmez ki hamilesin kuzummYaptım canımbugün 11
![]()